Muafiyet sinavi

masmavi56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
77
11
26
Arkadaslar universte kazandim ingilizce ve bilgisayardan muafiyet sinavina girecem. Bilgisi olan var mi? Ne sorarlar, zor mudur?

Sınavlar üniversitelere göre değişiyor. Ama genel olarak reading, listening, grammmer ve writing den oluşan bir yazılı sınav ve ardından bir speaking sınavı olur. Bazı okullar bunu klasik bir sınav yaparken bazıları test usülü çoktan seçmeli yapıyorlar. Aslında kazandığınız okulun websitesinde vardır mutlaka bir sınav örneği. Okuldan da bilgi verirler zaten kayıt esnasında. ( Ben bir üniversitede İngilizce okutmanıyım bu arada)

Muafiyet sınavına girersen eğer belirli bi puan aldığında o dersleri görmeyeceksin. Girmesi zorunlu değil. Yani bizim ünivetsitenin öyle. Ben girmemiştim. O derslerin yüksek olduğunda ortalamana olumlu etki ediyor. Zor olacağını düşünmüyorum.

Ben İngilizce muafiyet sınavına girip kazanmıştım.testti-2009 Eylül -

88 aldım transkriptime dd girilecekti zar zor itiraz ede ede o 88 i sınıfın Çan ına kattırmıştım da bb etmişti ancak.Muafiyet yıl içindeki sınavlardan çok zordu.Yıl içinde herkes yüksek aldı.Tak etti ben de girdim vize final 100 aldım.Krşke muaf olmasaydım dedim bin kez

X