Gebeliğe Hazırlık Mthfr a1298c homozigot pıhtılaşma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kullandığım fraxiparine. Clexane Doğumdan sonra 1 ay kullanıcaksın dedi doktorum. Pai-1 homozigot mutasyon. Evet dediğiniz gibi kanamayı durduramama etkisi var kan sulandırıcı olduğundan o yüzdende doğumdan 10 gün önce iğneyi bırakmam gerektiğini söyledi. Ben birkaç doktorla daha görüştüm hepsi fraxiparinede hemfikirdi o yüzden içim rahat başladım ama tabi garanti olmadığıda bi yandan aklımda. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Hamilelikte kullanılmaz yazmayan tek igne sanırım, iyi bir seçim olmuş. Diş doktoruna dahi gitseniz en ufak bir anestezide lütfen igne kullanımınızın bilgisini verin.

Merhabalar kan pıhtılaşması verdım testım ekte pıhtılaşmam var sanırsam cıddi mi ne yapmam gerekır

Pıhtı testim

Eklentiler

• IMG_4597.JPG
    IMG_4597.JPG
    129,1 KB · Görüntüleme: 293
Bildiğim kadarıyla 4 geninizde mutasyon var ve kan pıhtılaşma sorunu yaşayan insanların gen mutasyonları bunlar. Mutlaka hematolog ve perinatologa gidin.. gecmiş olsun

Bildiğim kadarıyla 4 geninizde mutasyon var ve kan pıhtılaşma sorunu yaşayan insanların gen mutasyonları bunlar. Mutlaka hematolog ve perinatologa gidin.. gecmiş olsun
4 degıl de ıkı tanede sıkntk göruluyor kadın doğumcuy gıttım asprın verdı kullanmam içün bebiş oldugunda iğne dedı

Kızlar bildiginiz gibi 2 tane düşüğüm var ve mthfra1298c genimde homozigot mutasyon var. 8 Martta ( adet gecikmemin 3.gününde) bhcg degerim 92 cıktı. 9 martta dr a gittim henüz hiçbir şey görünmedi. Zaten degeri de düşük buldu pek olumlu konuşmadı. Kan sulandırıcı riskli olur dedi kesinlikle almayacaksın dedi. Progestan verdi gunde 1 tane. 15 martta cagırdı tekrar. Öyle huzursuzum ki... :KK43:( tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum ama dr epey bir canımı sıktı.

Selam kızlar lütfen bana biriniz yardım etsin:( ilk aşılama oldum tutmuştu 9 haftalikken ama kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. ...kan pıhtılaşma sonucarimi atiyorum. ..ne diyor burda söyler misiniz?pıhtılaşma var mı yok mu?

Eklentiler

• 2019-03-11 16.52.01.jpg
    2019-03-11 16.52.01.jpg
    881,2 KB · Görüntüleme: 222
Selam kızlar lütfen bana biriniz yardım etsin:KK43: ilk aşılama oldum tutmuştu 9 haftalikken ama kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. ...kan pıhtılaşma sonucarimi atiyorum. ..ne diyor burda söyler misiniz?pıhtılaşma var mı yok mu?
Bu sonucu genetik doktoruna veya hematologa gosterin mutlaka. 2 geninizde mutasyon var. Pıhtılaşma yok degil ama ne derece etkili onu dr lar bilir.

@Lanscape pıhtılaşma var mı yok mu canım. ? Kendi doktorum doçent kadın doğumlu ve hiç biseyin yok dedi? Napmaliyim ...burda okuduğum kadarıyla bende pıhtılaşma var .bebeğim ondan mi öldü ya :(..Genetik doktoru ne oluyor?

L Landscape mutasyon olmasi kötü mü. ? Bu arada...niye kendi doktorum bişey yok diyo ya.öfff
Lilyum bende de sendeki mthfra1298c de mutasyon var ve benim kadın dogumcum da önemli bir şey yok diyor. Hematologla görüş istersen canım. Bu pıhtılaşma konusunda doktorlar 2ye ayrılıyor. Kimi bunu gereksiz buluyor kimi de kan sulandırıcı vb veriyor. Sen kendi doktoruna guvenıyorsan detaylıca sor istersen. Bu testleri kim istedi? Hangi doktor istedi? Onunla görüş. Benim doktorum da kullanmayacaksın diyo ben doktor mu degistirsem diyorum... 2 düşüğüm var 6+2 ve 5+5

L Landscape cnm bunu benim kendi doçent kadın dogumcum istedi ve normal Denis hemsiresi. Ve beni yaza kadar doğal yolla ölü diye bıraktı serbest. ..yani yogun bi doktor şimdi adam normal demis ben şimdi normal degilmis mi diyem bilemedim. Guveniyorum doktoruma ama 9 haftalik kalbi durdu bebegimin ve hiç birşey çıkmadı belki de bu pihtilasmadan dolayı .ne bilem .doktor bulması da zor.hematologlar ne diyorlar. ? Sen gitin mi cnm

L Landscape cnm bunu benim kendi doçent kadın dogumcum istedi ve normal Denis hemsiresi. Ve beni yaza kadar doğal yolla ölü diye bıraktı serbest. ..yani yogun bi doktor şimdi adam normal demis ben şimdi normal degilmis mi diyem bilemedim. Guveniyorum doktoruma ama 9 haftalik kalbi durdu bebegimin ve hiç birşey çıkmadı belki de bu pihtilasmadan dolayı .ne bilem .doktor bulması da zor.hematologlar ne diyorlar. ? Sen gitin mi cnm
Benim tek gende sorun var, hematolog cok onemli olmadıgını soyledi doktor da aynı sekilde ama ben yine de tedbir amaclı kullanmak istiyorum kan sulandırıcı igne. Burda pıhtılaşma konularını takip et istersen bir çok insan kullanmış igne vb. Sen bir devlet hastanesinde hematologa git istersen.

Bende de aynısı var hem kendi kadın doğum uzmanim hem prof. Hemde genetik uzmanı sadece hap yeterli dediler. Hatta ona bile gerek yok ama önlem amaçlı verelim dediler
Öncelikle gecmiş olsun sadece coraspinle saglıklı doğum yapabildiniz mi? Benim de aynı genimde sorun var.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Doktorların yarısı kullan yarısı kullanma fikrindeler. Tartışmalı bir konuymuş. Kan sulandırıcı iğnenin riskleri çok ciddi olduğu için hadi önlem amaçlı kullanayım da diyemiyorum :( şimdi siz böyle yazınca iyice kararsızlaştım. Of ne fena bir durum... Bu arada bebeginize saglıkla kavuşun ❤️
Aynı sıkıntı benim de kafamı kurcalıyor. Tüp bebek sonucu gebeyim. Tedavi sırasında kullandım ama Sonra test yapıldı. Mthfr 1298c de homozigot mutant diyor ancak tüp bebek doktorum bırak dedi. Başka bi doktor telefonda görüştüm kullan önemsiyoruz dedi. Aklım çıkacak gibi bu ara

Aynı sıkıntı benim de kafamı kurcalıyor. Tüp bebek sonucu gebeyim. Tedavi sırasında kullandım ama Sonra test yapıldı. Mthfr 1298c de homozigot mutant diyor ancak tüp bebek doktorum bırak dedi. Başka bi doktor telefonda görüştüm kullan önemsiyoruz dedi. Aklım çıkacak gibi bu ara
Homosistein düzeyi önemliymiş. Eger o yüksekse gerek varmış yoksaFolik asit ve b12 takviyesi yetiyormul. Folik asit olarak impyrl verildi bana. Agızdan emilen b12 kullanmaya basladım bir de coraspin içiyorum. Seni çok iyi anlıyorum.

Back