Amin canım iyice kafam allak bullak.bu kadar kolay kalıp kaybetmek de zor.Anladım canım inşallah hayırlısı olsun en kisa zamanda sağlıkla kucağına bebis almak nasip olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım iyice kafam allak bullak.bu kadar kolay kalıp kaybetmek de zor.Anladım canım inşallah hayırlısı olsun en kisa zamanda sağlıkla kucağına bebis almak nasip olsun :)
Çok iyi anlıyorum inan ki..Amin canım iyice kafam allak bullak.bu kadar kolay kalıp kaybetmek de zor.
İsyan etmiyorum inanki.ne sorunu olanlar var ama çözüm olsun gebeliğim ilerlesin istiyorum artıkÇok iyi anlıyorum inan ki..
İnşallah canım yaa...İsyan etmiyorum inanki.ne sorunu olanlar var ama çözüm olsun gebeliğim ilerlesin istiyorum artık
Sizde de pıhtılaşma mı vardı 1298 Homozigot. Hamileliğiniz de hauırlı olsn saglıkla kucagınıza almayo nasıp etsin. Bu hamileliğinizde hangi kan sulandırıcıları kullanıyrsnzBir dusugum bir erken dogumum (enfeksiyon sebebiyle)
Cok gecmiş olsun sağlıkla evladınızı kucagınıza alın teşekkür ederimsonucum bu. Enox 4000 ve günde bir ecoprin kullanıyorumEki Görüntüle 2213531
Siz anlıyor musunuz?? Doktorlar önemsiz dedi sadece hap kullaniyordum tekrar kimyasal geçirince iğne eklediler. İnşallah 9 ay kullanacagim. Teşekkürler bu aradaCok gecmiş olsun sağlıkla evladınızı kucagınıza alın teşekkür ederim
Canm bende cok anlamıyorım drlar ın dediği kadar benimkide önemsizmiş 1298 homozigot ben ditek pıhtılaşma hastasıyım. Siz tasıyıcı oluyorsunz. Bende su anda 0.6 clexane kullanıyrm aspirinde kullanıyordum ama rahım içinde kanama alano görüldü aspirini kestim. De benimkinin de önemsz oldugu soyledi. Hiç birley kullanma dedi ama ben iğneyi bırakmadm tedbır amaclıSiz anlıyor musunuz?? Doktorlar önemsiz dedi sadece hap kullaniyordum tekrar kimyasal geçirince iğne eklediler. İnşallah 9 ay kullanacagim. Teşekkürler bu arada
Taşıyıcı olduğunda ne oluyor valla o farkı bilmiyorum.Canm bende cok anlamıyorım drlar ın dediği kadar benimkide önemsizmiş 1298 homozigot ben ditek pıhtılaşma hastasıyım. Siz tasıyıcı oluyorsunz. Bende su anda 0.6 clexane kullanıyrm aspirinde kullanıyordum ama rahım içinde kanama alano görüldü aspirini kestim. De benimkinin de önemsz oldugu soyledi. Hiç birley kullanma dedi ama ben iğneyi bırakmadm tedbır amaclı
Tam pıhtılaşma hastası olmuyorsunuzTaşıyıcı olduğunda ne oluyor valla o farkı bilmiyorum.
Her doktor mu bu şekilde söyledi ? Çok ilginç çünkü benim annemin benden önce 2 düşüğü olmuş ve ben şans eseri doğmuşum diyebilirim. Ben doktoruma hamile olduğumda bunu söylediğimde hemen test istedi ve maalesef iki gende de mutasyon çıktı 8. Haftamda iğnelere başladık. Eğer öğrenmeseydik kesin düşük mü olurdu diye sorduğumda ilk haftaları atlatsam bile 20. Haftadan sonra erken Doğum olabileceğini söyledi. Binde bir ihtimal belki sağlıklı Doğum yapardın dedi ama iğneleri kullandığım halde bile garanti verilmezken hiçbirşey yapmadan beklemek daha kötü olurduKızlar 2 düşüğüm var ve mthfra 1298c homozigot mutasyonum var. Fakat doktorlar ne coraspin ne de kan sulandırıcı igne önermiyorlar. 3. Kez gebe kaldığımda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kaynaklar pıhtılaşma ve düşük arasında neden sonuç ilişkisi bulamamış. Düşük olup olmaması tamamen tesadüfi diyorlar.. Cok mutsuzum bu belirsizlikten ötürü![]()
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Doktorların yarısı kullan yarısı kullanma fikrindeler. Tartışmalı bir konuymuş. Kan sulandırıcı iğnenin riskleri çok ciddi olduğu için hadi önlem amaçlı kullanayım da diyemiyorumHer doktor mu bu şekilde söyledi ? Çok ilginç çünkü benim annemin benden önce 2 düşüğü olmuş ve ben şans eseri doğmuşum diyebilirim. Ben doktoruma hamile olduğumda bunu söylediğimde hemen test istedi ve maalesef iki gende de mutasyon çıktı 8. Haftamda iğnelere başladık. Eğer öğrenmeseydik kesin düşük mü olurdu diye sorduğumda ilk haftaları atlatsam bile 20. Haftadan sonra erken Doğum olabileceğini söyledi. Binde bir ihtimal belki sağlıklı Doğum yapardın dedi ama iğneleri kullandığım halde bile garanti verilmezken hiçbirşey yapmadan beklemek daha kötü olurdu
Çok teşekkür ederim allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. Bence bu konuyu iyice araştırıp riskli gebelikle ilgilenen bir doktora gidin. Evet bu iğnelere rağmen %100 bebek doğucak diye bişey yok ama çoğu kişi bu sorunu yaşayan bebeklerini sağlıkla kucağına aldı iğneler sayesinde. kan pıhtılaşması olup hiçbir şekilde tedavi olmayanlardan binde bir sağlıkla doğuran olmuştur. Kan pıhtılaşması iğnelerinin riski çok ciddi demişsiniz başka bir hastalığınız mı var bu ilaçları kullanmamanızı gerektiricek risk oluşturan ? Zaten bu tip iğnelere hamile kaldığınızda başlanıyor bildiğim kadarıyla öncesinde başlayıp kullanılmıyorCevabınız için çok teşekkür ederim. Doktorların yarısı kullan yarısı kullanma fikrindeler. Tartışmalı bir konuymuş. Kan sulandırıcı iğnenin riskleri çok ciddi olduğu için hadi önlem amaçlı kullanayım da diyemiyorumşimdi siz böyle yazınca iyice kararsızlaştım. Of ne fena bir durum... Bu arada bebeginize saglıkla kavuşun
![]()
Aminnn, sizin içiniz rahat olsun sanırım en önemlisi bu, kafa karıştırmak en son isteyebileceğim şey. Benimki karışık ve ne kadar huzursuz bir durum oldugunu biliyorum. Sağlıcakla gelecek sizin bebişiniz inşallahBenim kullandığım fraxiparine. Clexane Doğumdan sonra 1 ay kullanıcaksın dedi doktorum. Pai-1 homozigot mutasyon. Evet dediğiniz gibi kanamayı durduramama etkisi var kan sulandırıcı olduğundan o yüzdende doğumdan 10 gün önce iğneyi bırakmam gerektiğini söyledi. Ben birkaç doktorla daha görüştüm hepsi fraxiparinede hemfikirdi o yüzden içim rahat başladım ama tabi garanti olmadığıda bi yandan aklımda. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin