mthfr(A1298C) heterozigot A/C doktor bisey yok dedi yardim

nuriye3542

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
12
0
6
38
arkadaslar iyi gunler
cikolata kistim vardi hamile kaldim dusuk oldu hemen laparoskopi oldum cok sukur yumurtalik degerlerim iyi fakat gen testinde konuda yazdigim deger heterozigot cikti arastirmalarimda sikintili olsugunu goruyorum doktor bi sikinti yok folik asit kullanacaksin baska sikinti yok dedi doktorumda cok bilgili bi prof dur sizce gercekten bisey yok mu ne dusunuyorsunuz

arkadaslar iyi gunler
cikolata kistim vardi hamile kaldim dusuk oldu hemen laparoskopi oldum cok sukur yumurtalik degerlerim iyi fakat gen testinde konuda yazdigim deger heterozigot cikti arastirmalarimda sikintili olsugunu goruyorum doktor bi sikinti yok folik asit kullanacaksin baska sikinti yok dedi doktorumda cok bilgili bi prof dur sizce gercekten bisey yok mu ne dusunuyorsunuz
Heterozigot olunca sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla homozigotsa sıkıntılı. Bişey yokturdur bence

tesekkurler internette dolaniyo da heterozigot cikti dusuk yaptim bebegin kalbi durdu igne tedavisi oluyorum falan diye o yuzden panik oldum

tesekkurler internette dolaniyo da heterozigot cikti dusuk yaptim bebegin kalbi durdu igne tedavisi oluyorum falan diye o yuzden panik oldum
Heterozigotluk bildiğim kadarıyla biçok kişide olan bişey yani bana doktorum öyle dedi. Ama daha önceden düşüğün olduğu için sadece folik asit yeterli gelmeyebilir. Belki coraspirin yada iğne de gereklidir. Yine de her ihtimale karşı başka bir doktora daha danış en azından için rahat eder

tesekkurler canim doktorumu tekrar aradim kan sulandirici kullaniyim mi dedim yok simdi onu uzun sure kullanmak zorunda kalirsin degerlerin iyi folik asit yeterli dedi hayirlisi

Back