- Konu Sahibi zumrut8136
-
Merhaba arkadaşım benim tahlil sonucuma görede FaktörXII - Homozigot hasta, b fibrinojen heterozigot taşıyıcı ve MTHFR- Homozigot hasta çıktı..Geçtiğimiz cumartesi günü 2. tüp bebek tedavisine başladım. Doktorum bana kan sulandırıcı iğne verdi onu vuruluyorum. Hamilelik sırasında önemliymiş bu sonuçlar..Pıhtılaşma sorunu demek oluyormuş. Eğer bu olursa yani ilaç kullanılmazsa bebek içerde beslenemiyormuş. Takibini çok iyi yaptırman gerekiyor canım. Geçmiş olsun
canim hadi hakkinda hayirlisi kendinden bilgi vermeyi unutma ins basaracaksin
mrh umarım bu yazıyı okursunuz bende aynı sızın gibi bu tasıyıcılıklar var suanda da hamıleyım 5 haftalık benımde 4 düşüğüm oldu simdi 0,4 gunde bır tane ıgne vuruluyorum ve coraspin ıcıyorum siz nasıl bır yol denıdınız paylaşırmısınızMerhaba arkadaşım benim tahlil sonucuma görede FaktörXII - Homozigot hasta, b fibrinojen heterozigot taşıyıcı ve MTHFR- Homozigot hasta çıktı..Geçtiğimiz cumartesi günü 2. tüp bebek tedavisine başladım. Doktorum bana kan sulandırıcı iğne verdi onu vuruluyorum. Hamilelik sırasında önemliymiş bu sonuçlar..Pıhtılaşma sorunu demek oluyormuş. Eğer bu olursa yani ilaç kullanılmazsa bebek içerde beslenemiyormuş. Takibini çok iyi yaptırman gerekiyor canım. Geçmiş olsun
Bendede mthfr c677 homozigot kayıplarım var tüp bebekle çocuğum oldu demişsiniz Allah bağışlasın embriyolarınıza pgt yaptırmışmıydınız kızınızda?Arkadaşım bende heterizigot um kızım 3 yaşında homezigot.. yani ben tasiyiciyim eşimde taşıyıcı ikimzde heterizigot bizde olan çocuk homezigot hasta çocuk kızım oyle engelli.. ve benimde kan pıhtılaşma sorunum var. Norml yolla gebe kapadım ve tüp bebk denemesinde 2. Hakkımda hamile kaldım.. şimdi yeniden anne olmk istiyorum genetik bir rahatsızlık olduğu icim direk pgt yöntemini denemk istiyorum şuan arastrma içindeyim... Sizde geniş çaplı araştırın dusukleriniz fln oluyirsa mutlaka genetik test yaptırın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?