- 11 Mart 2021
- 4
- 1
- 1
- Konu Sahibi Cansel3435
-
Bu konuda kimse size yardımcı olamaz çünkü casus uygulama kullanmak kanunen suç sayılıyor.
Bu gibi programlar hayalet program ozelligi oldugu icin telefonuna kurulan kisi anlamiyormus yani farketme ihtimali yokmus.Evet kanunen suç ama mahkemede atiyorum aldatildim onu da bu uygulama sayesinde ogrendim diye delil olarak sunuldugunda kusurlu duruma dusuyormus programi uygulayan kisi.
Farkedilmiyormus. -muş lu konusuyor henuz uygulamaya gecmediginden.Programı eşinin telefonuna kurduğunda farketmeyecekmiki
Konunuz kapanacak zaten moderatör gelince. Suç sayılan şeylerin konusunu açamıyoruz burada.Bu gibi programlar hayalet program ozelligi oldugu icin telefonuna kurulan kisi anlamiyormus yani farketme ihtimali yokmus.
O yuzden kullananlar varsa diye sordu bilmedigi bir sıkıntı olursa diye.
Yakalayınca boşanıp yüklü bir tazminat alma gibi bir durumu mu var?Selam arkadaslar bu soruyu sormak icin uye oldum cunku isin icinden cikamadik.
Canim arkadasim ayni zamanda komsum buranin senelerdir aktif kullanicilarindan, konudan rahatsiz oldugu icin yazmak istemedi. Bende onun vesilesiyle burayla tanismis oluyorum.
Gelelim mevzuya. 2 senedir guzel giden evliligi var tatlimin. Ufak tefek tartismalar olsa da.
Eşi askeriyede iyi bir konumda calisiyor. Her ay baska ulkelere ( çin, kore, endonezya,tayland, ingiltere gibi bir suru ulke ) 5 gun, bazen 10 gun gidip geliyor.
Arkadasim gecmiste guvensizlik yasamis konu kapanmis ama malum kadinlar kolay unutmuyor. Esi yurtdisindayken internet cekmiyor diye (faturaya fazlaca yansiyor diye) ara sira eşi disari yemege gezmeye ciktiginda iletisimde olamiyorlar. Mesela esi yemege bir cikiyormus 3 saat 5 saat internet yok telefonlasma yok.
Goz gormeyince suphe artiyor galiba.
Bu yuzden esinin telefonuna casus uygulama yuklemek istiyor nereye gitti ne yapti ortamin goruntusunu gormek istiyor. Online ortamda cok net bilgiler olmadigindan buradan fikir almayi istedi.
Mspy diye bir uygulama varmis kullanan yada benzer bir program kullanip memnun kalan var mi aranizda?
* bu arada lutfen guvenme mevzusunu gozardi edin herkes evlendigi kisiye yuzde yuz guvenebilse ben dahil kimse evlilikten korkmazdı. Yapacak olan her istediginde hata yapabilir, arkadasim da esi de yuksek tahsilli insanlar ama suphe insani hic yapmayacak seyler yaptirmaya mecbur birakiyor.
Sabah 5 aksam 8 nerde oldugu belli olan bir insandan da bahsetmedigimiz icin, bu konuda yardimci olabilecekleri yoruma bekliyoruz..
Hayır, teknolojiyle içli dışlı olan herkes anlar. Bir program telefondaki her adımı kaydedecek ama hiç kendini belli etmeyecek. Öyle bir şey yok.Bu gibi programlar hayalet program ozelligi oldugu icin telefonuna kurulan kisi anlamiyormus yani farketme ihtimali yokmus.
O yuzden kullananlar varsa diye sordu bilmedigi bir sıkıntı olursa diye.
Öyle bir şey var maalesefHayır, teknolojiyle içli dışlı olan herkes anlar. Bir program telefondaki her adımı kaydedecek ama hiç kendini belli etmeyecek. Öyle bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?