Msn'de Sizi Engelleyenleri Tespit Edin (programsız)

angelblack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
51
0
86
Adana
Msn'de listenizde uzun süredir Çevrimdışı (offline) duran bir kişi yada kişiler var sizi engelleyip engellemediğini öğrenmek istiyorsunuz. O zaman aşağıdaki videoyu izleyerek sizi msnde sizi engelleyen kişileri programsız ve özel bilgilerinizi vermeden rahatlıkla engelleyenleri bulabilirsiniz.. videolu analtımı
buyrun izleyin ; http://cantay.googlepages.com/msnengelleme.swf

bende açıldı ama artık bu msn de profil ayrıntıları falan gözükmüyor sistem değişti sanırım başka türlü gözüküyor ben de anlayamıyorum engelledi mi engellemedi mi eskiden bu şekilde öğreniyordum şimdi yeni sistemi bilen varsa yardımcı olsun lütfen

ewet aynen oyle profil ayrıntılar cıkmıyor

kızlar virus var burda msnızi patlatıyoalr ben yaptım ordn bılıyorum yaptım derkn girim o isteye yetmeıd eşimin adınada girdim sonraısnda sifrelerımzı değiştirmk zorunda kaldık

kizlar boyle bisiy mumkun deil. msn in gizlilik sozlesmesine aykiri. ve bunu yapabilecegini idda eden herseyde virus var. meraki birakin. kim engellemisse engellemis pcnizden olmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…