msn paralı oluyor... :(

2000 yılından beri internet kullanıcısıyım ve 9 yıldır her yıl en az bir kere bu haberi uçururlar etrafa.
Farzedelimki doğru, paşa gönülleri bilir bizde buluruz başka bir şey.hihoyyyt

allahım ya bu tarz mailler ben msnyle tanıştığımdan beri gelir..
tarihte hep 1 ağustostur
ama ne gelen oldu ne de gidenlülülülülülü

yok öyle bişi arkadaşlar :)
saçma sapan mailler dolaşıyor ortalıkta ( rahat 3-4 yıldır var bu mevzu )
itibar etmeyin böyle asparagas haberlere..

her sene bunu duyurmak gelenek haline geldi sanırım...

bakalım kaç sene daha sürecek bu geyik
kaydirigubbakcemile3

bide gelen maillerde yaziyor ki 12 kisiye yolla sen bedava kullan Allahim bide buna inanip yollayanlar var ya inanmiyorum adam parali yapacaksa sana 12 kisiye yolla bakalim sana beles olacak mi diyecek..ben 2003 ten beri bunu duyuyorum ve insanlar o günkü gibi buna inaniyor..

Bunlar safsata, sakın inanmayın. reklam ajanı, truva vs. gönderecek e-mail adreslerini çoğaltmak amacıyla yapıyorlar böyle şeyleri. "bu mesajı 10 kişiye gönderirsen dileğin gerçekleşecek" diye bir olay da böyle bir amaca hizmet ediyor.

msn messenger paralı olamaz, çünkü milyonlarca kullanıcısı var bu ülkede. paralı olan pro sürümü yapılabilir ama illaki kendisi bedava olacaktır, microsoft 17 milyon müşterisini rakip programlara (yahoo messenger, skype vs.) kaptıracak kadar saf değildir. demek ki olayın içinde bir mantıksızlık var. dileğin gerçekleşmesi saçmalığı da zaten bunun ispatı

konu daha fazla uzamasin yerimseniben kilitliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…