msn paralı oluyor... :(

ay_82

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
3.789
35
358
İstanbul
:1shok:arkadaşlar MSN 1 AĞUSTOSTA paralı oluyor...

bence çok kötü oldu bu ne güzel sevdiklerimizle,arkadaşlarımızla görüşüyoduk dimi?
sizce?
:enbuyukkk:

aaaa canım gercekdenmı nasıl paralı olcak pekı çok sınır bozucu bı durum ya

daha öncede paralı olcak diyorlardı ama bişey olmadı yine uydurmacadır ,hem paralı olması çok saçma

msn in paralı olaması kötü. ama alternatif var skype. biz uzun zamandır skype kullanıyruz.özellikle görüntülü görüşmeleri kaliteli....

amann uyduruk şeyler bunlar.
yok şu kadar kişiye mail atarsan mavi olacakmış
sana bedava olacakmıi filan
biri kı...dan uyduruyor birileri de inanıyor
hem olursa olsun onlar kaybederler...

ay saçmalamayın ya msn paralı olcakmış ..hangi manyak atıyo acaba ortaya bunları

Hakikaten geyik sandım. kızlar bunlara inanıp mailleri de forward etmeyin sakın. Hay allam yaa senelerdir aynı mail dönüyo :icecream:

yıllardan beri döner durur şu bir numaralı forward mail geyiği,gelidği zaman açmıyorum bile direkt çö kutusuna.. ben 2004den beri kullanırım msni bir türlü paralı olamadı gitti..bırakın bu da dert mi şimdi alla sen?

arkadaşlar ben duyduğum bişeyi söylüyorum size baya üzüldüm paylaşmak istedim .......inşallah buda balon haber çıkar.pc le çok haşır neşir teknik bilgiye sahip bir arkadaşım söyledi msn sitesindede öle diyomuş umarım yalandır

şehir efsanesi bir derdim vara kadar taşındı demek sonunda
:roflol::roflol::roflol::roflol:

yıktın beni esmeralda :roflol::roflol:
bencede aynen katılıyorum..adamlar her kullanımda zaten adsl faturaları vasıtası ile telekomdan bağlanılan noktalardan parasını alıyor..zaten paralı değil ki..evden ücretsizmi giriliyor? yahut internet cafeden?neymiş,demekki zaten biz bir şekilde bunun parasını zaten ödüyoruzzzzzzz.kimse hayrına site kurmuyor,program yapmıyor arkadaşım,her tıklanımda site yahut program sahibi alacağını zaten alıyor telekomdan,dolayısıyla bizdennnn
:teytey:

Heee bide onu paralı yapsınlar...

Para para para dini imanı para bu milletin

Olurmu olur... ama ben hiç duymadım

fake bu haberler ya
her sene aynı şey bide tarih verirler şu tarihte olacak bilmem ne şuraya tıklayın
işte haber falan filan milleti işi gücü yok uyduruyo

Ya her yıl 1 Ağustosta paralı oluyor bu... Şu 1 Ağustos bir gelemedi. Kanmayın ya yalan bunlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…