• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Msn güncelleme istiyor. Bilgisi olan var mı? Ne yapalım?

TozBezi

Canım Oğlum...
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
1.445
1
116
Ankara
Selam,
Dün itibariyle msn güncelleme yapmamı istiyor.
Ben pc konusunda pek iyi değilim.
Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

yaa bendede aynı şey istiyor güvenemiyorum yaaa ne yapıcaz

HAYAT 'ZOR' AMA BENDE 'KOLAY' BıRı DEĞıLıM...

Son düzenleme:
biraz forum sitelerine baktım.
kimisi yükleyin demiş.
kimisi yükleme yapılmıyor sorun var demiş.
kimisi tamamen silin başka sürümünü yükleyin demiş.
bu işten anlamadığım için kafam karıştı

tozum canım benimkide dün güncelleme gönderdi yükledim sorun yok şimdilik kaydirigubbakcemile3 yüklemeseydim msn açamıcaktım :)))

ben yükledim ama bişi değişmedi sadece güncelleme istiyomuş zaten benimli yeni sürümdü

bende güncelledim.yeni sürümünü yükledim ilk başta çok değişik geldi sonra alıştım.ama plus ve msn oturum açma yardımcısı vardı yenileyince bişeyler oldu onları aktif yapamıyorum:Seskiye dönmeye çalıştım dönemedim

güncelleme yapılmazsa msn açılmıyor. yüklemekten başka çözüm yok. bende yükledim ve hiçbirşey değişmedi, silinmedi yani. ayarlarım ve smilelerim aynen duruyor. sadece eski plus yenisiyle uyumsuzdu, messengerin son sürümü için messenger plus live 4.83 indirip yüklemeniz gerekiyor. böylece sorunsuz olarak kullanmaya devam ediyorsunuz.
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=windows-live-messenger&lid=1795 güncellemeniz değilde yeniden yüklemeniz söz konusuysa bu link size yardımcı olacaktır.

güncelleme yapmadanda 8.5i kullanabilirsiniz. Messengerinizi kapatın masaüstündeki simgeye sağ tıklayın özelliklere tıklayın uyumluluk sekmesini açın 'uymluluk modu' bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştıra tik koyun windows 2000'i seçin böylece msn 8.5 ide kullanın Ayrıca msn 9.0 ında full versiyonları var. çoklu oturum açma sınırsız titreşim vs... google dan aratıp onlarıda indirebilirsiniz

Son düzenleme:
güncelleme yapmadanda 8.5i kullanabilirsiniz. Messengerinizi kapatın masaüstündeki simgeye sağ tıklayın özelliklere tıklayın uyumluluk sekmesini açın 'uymluluk modu' bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştıra tik koyun windows 2000'i seçin böylece msn 8.5 ide kullanın Ayrıca msn 9.0 ında full versiyonları var. çoklu oturum açma sınırsız titreşim vs... google dan aratıp onlarıda indirebilirsiniz

çok çok teşekkür ederim.
yazdıklarınızı uyguladım ve süper...
ilk denemede kullanabildim.a.s.

Back