MS'liler

sszs

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
185
16
318
Van
Ms hastası olup hamile olan yada çocuğu olan arkadaşlar var mı?Onlardan bilgi almak istiyorum.Ben de ms hastasıyım ve hamile kalmayı düşünüyorum.

Ms hastası olup hamile olan yada çocuğu olan arkadaşlar var mı?Onlardan bilgi almak istiyorum.Ben de ms hastasıyım ve hamile kalmayı düşünüyorum.

öncelikle çok geçmiş olsun bu benim için çok hassas bi konu gördüm we sana yazmak istedim..benimde annem ms hastası ama 94ten beri..... bu hastalıkta hamile kalanlar olduunu biliorum ama tabi kesin bi cvp weremem..hastalık çok çeşitli sanırım ..benm annem bunların içinde en ileri derecesini yaşıo ne yazıkkii...umarm sen daha başındasındır we içlerindeki en iyi huylusu olur

canım çok geçmiş olsun.bu konuda için ferah olsun .benim eşimin teyzesi ms hastası uzun zamandır. hastalığa yakalandıktan sonra ikizleri oldu.tedavi görürken .rabbim inş sana ve hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi verir

Annenize de çok büyük geçmişler olsun analarımıza yazık,onca fedakarlık çile ,üstüne birde hastalıklar.Allah bütün hastalarına şifa verir inşallah.Ben iki yıldır yakalandım şimdilik iyi sayılırım ama;bakalım sonrası...

Öncelikle cevabınız için tşkkr.Evet;msliler de hamile kalabiliyor ama;doğum sonrasında riskliymiş biraz o yüzden danışmak istedim.Sonrası nasıl oluyo diye.Yorgunluk,uykusuzluk bizlere iyi gelmiyorda...

çok teşekkür ederim.inşalllah sonrasıda iyi olur ve hastalığı yenebilirsinz

çok teşekkür ederim.inşalllah sonrasıda iyi olur ve hastalığı yenebilirsinz
İnsan istedimi yenemeyeceği birşey olamaz heralde ama;bazen hayatın sıkıntılarını içimizde büyütünce hastalıklara yenilebiliyoruz.İnşallah dediğiniz dilediğimiz gibi hastalık bizlere yenilir.Tşkkrkler

İlaç adı kullanmayınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle geçmiş olsun benim eşim ms li yaklaşık 5 yıldır ama durumu iyi çok şükür hamilelikle ilgili bir bilgim yok a hamile kaldım çok şükür sağlıklı bir kızım var şimdi rabbim hayırlı acil şifalar versin çok şükür artık kullanmıyor hayırlı geceler

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar hepinize bol şifalar.benim de bir yakınım ms hastası. önerebileceğiniz bitkiler var mı?semizotu,soya fasülyesi,yakıcı yağlarla masaj iyi gelirmiş ,öyle biliyorum ben.başka bilgisi olan?

arkadaşlar hepinize bol şifalar.benim de bir yakınım ms hastası. önerebileceğiniz bitkiler var mı?semizotu,soya fasülyesi,yakıcı yağlarla masaj iyi gelirmiş ,öyle biliyorum ben.başka bilgisi olan?
Evet söylediğiniz ürünlerde B vitamini olduğıu için faydalı.Buğday suyu içerse oda faydalı çünkü B vitamini ondada var.Balık,süt,peynir,dana eti gibi besinlerde var ve bizlere faydalı.Tereyağı yasak.Acil şifalar.

peki teşekkürler,size de acil şifalar.

Canımı sıktım bu aralar yine sağ baş parmağımda(ayak)uyuşma oldu.Offff

şuan hamileyim 3.ayındayım ilk ay sıkıntı yaşayıp canımı sıktığım için ayak parmağım 20-25 gün boyunca uyuştu ama sonra geçti şimdilik iyiyyim bakalım

merhaba arkadaşım.rabbim şifa versin inş.bebişimiz olmadı 2 yıllık evliyiz tedavi sürecindeyiz.bu hastalık stres üzüntü asla kaldırmıyor.çok dikkat etmen gerekli ama yaşam şartlarımız iş ortamımız stresli olduğundan dolayı neyapacağız.allah yar ve yardımcımız olsun.hamilelik nasıl gidiyor buarada?

Yok mu ms li üye?

Hamilelik yok ama MS var ne yazıkki..Bebek düşündüğüm zamanda da ilaç alıyordum o yüzden vazgeçtim.Tam yine düşünmeye başlamıştık ki yine ve yine hastalık seyretti.Başı öne eğince omurilikten aşağı doğru bir elektriklenme..Lhermitte diye geçior ms'te.cumartesi doktorda randevum var bakalım bu seferki atak mı değilmi.Çok mücadele isteyen bir hastalık,bunu çok iyi anladım.Hamileliğiniz süresince ve odan sonraki süreçlerde umarım daha sağlıklı bir yaşamınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…