Ms hastası olup hamile olan yada çocuğu olan arkadaşlar var mı?Onlardan bilgi almak istiyorum.Ben de ms hastasıyım ve hamile kalmayı düşünüyorum.
Annenize de çok büyük geçmişler olsun analarımıza yazık,onca fedakarlık çile ,üstüne birde hastalıklar.Allah bütün hastalarına şifa verir inşallah.Ben iki yıldır yakalandım şimdilik iyi sayılırım ama;bakalım sonrası...öncelikle çok geçmiş olsun bu benim için çok hassas bi konu gördüm we sana yazmak istedim..benimde annem ms hastası ama 94ten beri..... bu hastalıkta hamile kalanlar olduunu biliorum ama tabi kesin bi cvp weremem..hastalık çok çeşitli sanırım ..benm annem bunların içinde en ileri derecesini yaşıo ne yazıkkii...umarm sen daha başındasındır we içlerindeki en iyi huylusu olur
canım çok geçmiş olsun.bu konuda için ferah olsun .benim eşimin teyzesi ms hastası uzun zamandır. hastalığa yakalandıktan sonra ikizleri oldu.tedavi görürken .rabbim inş sana ve hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi verir
Annenize de çok büyük geçmişler olsun analarımıza yazık,onca fedakarlık çile ,üstüne birde hastalıklar.Allah bütün hastalarına şifa verir inşallah.Ben iki yıldır yakalandım şimdilik iyi sayılırım ama;bakalım sonrası...
İnsan istedimi yenemeyeceği birşey olamaz heralde ama;bazen hayatın sıkıntılarını içimizde büyütünce hastalıklara yenilebiliyoruz.İnşallah dediğiniz dilediğimiz gibi hastalık bizlere yenilir.Tşkkrklerçok teşekkür ederim.inşalllah sonrasıda iyi olur ve hastalığı yenebilirsinz
Ms hastası olup hamile olan yada çocuğu olan arkadaşlar var mı?Onlardan bilgi almak istiyorum.Ben de ms hastasıyım ve hamile kalmayı düşünüyorum.
Evet söylediğiniz ürünlerde B vitamini olduğıu için faydalı.Buğday suyu içerse oda faydalı çünkü B vitamini ondada var.Balık,süt,peynir,dana eti gibi besinlerde var ve bizlere faydalı.Tereyağı yasak.Acil şifalar.arkadaşlar hepinize bol şifalar.benim de bir yakınım ms hastası. önerebileceğiniz bitkiler var mı?semizotu,soya fasülyesi,yakıcı yağlarla masaj iyi gelirmiş ,öyle biliyorum ben.başka bilgisi olan?
Evet söylediğiniz ürünlerde B vitamini olduğıu için faydalı.Buğday suyu içerse oda faydalı çünkü B vitamini ondada var.Balık,süt,peynir,dana eti gibi besinlerde var ve bizlere faydalı.Tereyağı yasak.Acil şifalar.
MS li olup hamile olan arkadaşlar var mı sitede?
Yok mu ms li üye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?