- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- Konu Sahibi annekizaski
Herkese merhaba şu an hastanede 6.günüm.öncelikle okuyan herkese başını kaldırsın ve şükür edip dua etsin.2 hafta önce kadar evde baş donmelerim başladı 3.5 yaşında kızım var onun peşinde kosturmatan sicaklara yorum malum antalyadayım.sonra acaba vertigo mu diye KBB ye gittim demir ve vitamin eksikliğine bağladılar.geçen perşembe ogleden sonra birden saf gözüm bulanık görmeye başladı ertesi gün flu cumartesi sabahi özele attim kendimi acil kağıt yazdı pazartesi sabah fakülteye git diye.cumartesi gecesi acile geldim geliş o geliş halen yatıyorum. Göz ultrasonu gon tansiyonu göz anjiyosu hepsine bakıldı içerde sarı noktalar var iltihap var diyolar bizlik bişey degil nörolojik gibi dediler.tomografi emar çekildi. Emarda plaklar görüldü leke gibi biseylermis. Büyük ihtimal ms şüphesi var ve ben atak geçirmişim.Evimi kızımı çok özledim beni neler bekliyor neye dikkat edicem her atakta hastaneye mi gelicem evde icecegim ilaç varmı yaşayanlar nolur anlatın ama olumsuz şeylere girmeyin moral ihtiyacım var güzel hikayelere