Merhabalar. 2011 yilinda MS teshisi aldim. 31 yasindayim. Bu yil bebek planimiz var. 2012'den beri de fingomolid kullaniyorum. Bu ilaci kullanip hamile kalan oldu mu? Kullandigim ilac cok kuvvetli bir ilac oldugu icin ilaci biraktigimda olusabilecek ataklardan cok korkuyorum.
Merhaba. 2014 yılında ms tanısı kondu.
2 yıl beteferon kullandım.
Sonrasında 2 çocuk doğurdum.
Şuan 33 yaşındayım ve tanının konulduğu ilk ataktan sonra çok şükür hiç bir şey yaşamadım
2022de teshis konuldu öncesinde 2kere atak geçirdim bilmeden ilaca basladıktan sonra şükürler olsun atak geçirmedim Pharon kullanıyorum.Okudugum yazılarda hamilelik esnasında atak geçirme riski çok düşük olduğu bebiş iyi geliyor sanırım lohusalık döneminde olma ihtimali varmış ama tabi ihtimal herkeste olmuyormus
Merhaba. 2014 yılında ms tanısı kondu.
2 yıl beteferon kullandım.
Sonrasında 2 çocuk doğurdum.
Şuan 33 yaşındayım ve tanının konulduğu ilk ataktan sonra çok şükür hiç bir şey yaşamadım
Merhaba, 2015 yılında emes tanısı aldım. Ozaman geçirdiğim atak haricinde tekrar atak geçirmedim. 18 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama sonuç hüsran. Ağustos ayında 31 yaşında olacağım. Lıdwina kullanıyordum. 10 haziran 2024 ilaçları kendi irademle bıraktım. Eşimde bir sorun yok. Hamile kalmak için uyguladığınız yada bir emesli olarak dikkat ettiğiniz özel birsey var mıydı? Cevaplarsanız çok sevinirim Artık anne olmak istiyorum