• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MS olan veya MS li tanıdığı olan var mı?

mutluolsen

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
9
0
6
23
Ms olduğumu öğrendim. Kas spazmları yaşıyorum. Vücudum seğiriyor. Kortizondan sonra beliriler daha da arttı zaten atakla öğrendim. İğneli tedavi uygulanıyor. Hayatımı tamamen etkilemsinden çok korkuyorum. Bana yardımcı olabilecek var mı? Korkularım yersiz mi zamanla alışır mıyım? Hayattan soğudum gerçekten

Ms olduğumu öğrendim. Kas spazmları yaşıyorum. Vücudum seğiriyor. Kortizondan sonra beliriler daha da arttı zaten atakla öğrendim. İğneli tedavi uygulanıyor. Hayatımı tamamen etkilemsinden çok korkuyorum. Bana yardımcı olabilecek var mı? Korkularım yersiz mi zamanla alışır mıyım? Hayattan soğudum gerçekten
Ben ablam da ms hastası dilinin sol tarafinda uyusuklukla baslamisti. Doktora gitti ve ms oldugunu ogrendi. Cuma gunleri bir ignesi var onu bacagindan kendisi vuruyor malesef ömür boyu kullanacak. 2 cocugu var. Rabbim tum hastalara sifa versin. Cok fazla atak yasamazsiniz umarim. Hastanede 15 gun felan yatti kortizon tedavisi aldi tuzlu yemek yasakti yoksa vucut kilo aliyordu. Bu şekilde yasamini devam ettiriyor gorunurde birsey yok ama beyin tomografisinde beyaz plaklara rastlandi o şekilde teshis koyuldu

Merhaba şimdi nasılsınız yeni gördüm yazınızı ?

Back