• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MS hastası olan var mı?

bebishcik

No Cry
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
23
0
86
İstanbul
slm arkadaşlar aranızda ms hastası olanlar var mı ? ben ms hastası değilim ama bütün belirtiler var atak geçirmediğim için ms tanısı kesin olarak konulamıyo

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize a.s.

Son düzenleme:
benim annemde ms hastası ama erken teşhis edildiği için tedavisi çok güzel gidiyor anneminde tam teşhis koymak için omurilikten sıvı alındı çok zor oldu ama kesin teşhis sagladı inşallah değilsinizdir zor bir hastalık fakat erken tedavi önemli bence dikkate alın

merhaba bebishcik, bende birkaç haftadır kollarımda uyuşma denge kaybı konuşma bozukluğu yaşıyorum önce yorgunluktandır diye düşündüm ama sonra doktora gitmeye karar verdim mr çektirmemi önerdi 1 hafta sonra mr sonucu alacağım çok korkuyorum sende ne gibi belirtiler vardı. başka bilgisi olan arkadaş varsa bilgi verebilirlermi? ms hastası olan varsa belirtileri nedir mr yeterlimi tanı için yardımcı olursanız sevinirim

slm arkadaşlar aranızda ms hastası olanlar var mı ? ben ms hastası değilim ama bütün belirtiler var atak geçirmediğim için ms tanısı kesin olarak konulamıyo
merhaba, şu an benden sizin durumunuzdayım. belirti var atak yok. yazınızın üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de sormakistedim gelişmeler varmı?

Back