Arkadaşlar öncelikle güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Benim için çok önemli. Çok korktum çünkü epey de bi ağladım, hala aklıma gelince tutamıyorum kendimi korkuyorum. 70 yaşında gibi konuşmak lstemem ancak, naçizane birkaç şey söylemek istiyorum. Ben bu hastalığın beni bulmasına şaşırmıyorum çünkü, dünyanın en sinirli insanı olabilirim ben. Ota şeye sinirlenen, sinirleri hassas birisiyim. 1 yıldır evliyim, eşimle bi problemim yok Allah razı olsun çok destek oluyor her konuda bana ancak ailesiyle epey sorunlarım oldu. Bu 1 sene beni çok daha yipratti. Hastalığın ilerlemesinde onların payı olduğunu biliyorum. Doktor bana ms dediğinden beri düşünüyorum. Değdi mi diye soruyorum kendime. Bi söz var 'insanın kendi başına açtığı belayı, bi köy toplansa açamaz' diye. Hakikaten öyle. Gençliğimin baharında hastalık nasıl yol alacak, beni nereye götürecek, önüme ne çıkaracak bilmiyorum. Ama sağlığımın her şeyden ve herkesten önemli olduğunu biliyorum. Tabi ki önemli olan sağlık elden gitmeden kıymetini bilmek. Insallah en hafif şekilde atlatırım bunu. Bütün hastalara da aynısını diliyorum. Rabbim hepimize şifa versin. Demek istediğim hiçbir şeyin sizin sağlığınızdan kıymetli olmadığını ve hayata bi kez geldiğinizi unutmayın.