mrmn sahibine srpriz nikah:)

masalllperisiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
60
0
86
36
Samsun
opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar çok mutluyum çok sevnçliyim kısaca anlatmak istiyorum benim 28 temmuzda düğünüm var nikahı aslında ben düğün akşamı salonda yapacaktık ama aşkım hiç istemiyordu dünde yani 8 temmuz doğum günüydü bende uzun zamandır planlıyordum doğum gününde ona sürpriz nikah yapmayı neyse belediyedeki memuru aşkımın ailesini hatta ortağını bile nikah şahidi olarak işin içine soktum sonuç olarak arkadaşımın nikahı diye belediyeye götürdüm biz beklerken kardeşi ve ortağı geldi tabi canım benim şok oldu bi süre konuşamadı şaşkınlıktan şimdide siz bana bi sorun bakalım evet dicemmi bende size bi sürpriz yapim dedi:jeyyar:tabi hayır dermi hiç canım benim sürpriz bir nikah kıymış olduk unutamayacağımız bir gün unutamayacağı bir doğum günü oldu:asigim:a.s.

Güzel olmuş valla tebrikler..Süper bir sürpriz ömür boyu anılır.

Mutluluklar dilerim..

Bu arada doğumgünü ile evlilik yıldönümü hediyesini bir seferde aradan çıkarıcan uyanık seni..

çok güzel,mutlulklaropuyorumnanaktan

tşk ederim arkadaşlar hepinize allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inş bu arada sürprizimden kopyada çekebilirsiniz çok güzel oluyor valla:)

gerçekten hoş bir süpriz hazırlamışsın tebrik ederimvereliniortak

artık eşin olduğuna göre eşinin doğumgünü kutlar ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruma.s.

artık evli olduğuna göre tebrik ederim bir ömür boyu huzur ve mutluluk sizinle olsun:1hug:

hepinize güzel dilekleri için çok tşk ederim arkadaşlar daha doğrusu eşim adınada tşk ederim :1hug: bende sizler için aynı dileklerde bulunuyorumopuyorumnanaktan:asigim:

cok hoss yaa.. alkisalkisalkis harıka bı unutulmaz anı olmus.. a.s. tebrık ederım.. mutlulukjlar dılıyorum..

tebrikler canım bir ömür boyu mutluluklarr.
bizimde düğünümüz eşimin doğumgününde olmuştu 22 eylül. güzel oluyor hakkatenn müzisyenlerde kutlamıştı misaifrlerimizde gülüp kutlamışlardı o zmana güzel bir hediye olmuştu şimdi eşimee tekrar sormak lazım tabi :roflol:

eee hep erkekler yapmaz yaa,ne güzel olmuş valla helal olsun.
mutluluklar canım.ömür boyu opuyorumnanaktan

allah mutlu etsin çok hoş olmuş
ama bu süprizi onun sana yapmasıda çok güzel olurdu
genelde erkekler düşünür böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…