Mrb

biriduymali

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
83
12
8
32
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen önerileriniz varsa paylasınnn 8 gün oldu hala adet olmadım ve belim kopacak gibi agrıyor dayanamıyorum artık kanda verdim bişi cıkmadı adette olamıyorum sinirden patlıcam artık sogan kürüde yapıp içtim yine sökmedi ben şimdi ne yapımda adet oluyum önerebileceginiz kür falan varmı evde yapabilecegim lütfen bir cevapp:KK17:

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen önerileriniz varsa paylasınnn 8 gün oldu hala adet olmadım ve belim kopacak gibi agrıyor dayanamıyorum artık kanda verdim bişi cıkmadı adette olamıyorum sinirden patlıcam artık sogan kürüde yapıp içtim yine sökmedi ben şimdi ne yapımda adet oluyum önerebileceginiz kür falan varmı evde yapabilecegim lütfen bir cevapp:KK17:
Dereotu, havuç ve zerdecal tüketmeye çalış... Bunların adet söktürücüözelliği var...

Aşırı stres, ağır hastalıklar, ilaç kullanımı, aşırı egzersiz yapma, ergenlik ya da ileri yaş, hızlı kilo alma ya da çok zayıf olma, uzak yerlere seyahat gibi sebeplerle âdet gecikmesi yaşanabilir. Böyle dönemlerde âdet söktürücü bitkiler etkilidir. Rahim kasılmalarını artırmaya, östrojen hormonunu dengelemeye yardımcıdırlar. Ancak uzun süredir âdet gecikmesinden şikâyetçiyseniz, mutlaka doktor kontrolünden geçmelisiniz.

Kekik

1 su bardağı kaynar suda 1 çay kaşığı kekik 10 dakika demlenir ve yemeklerden sonra içilir.

Labada Tohumu

1 labadanın tohumu 1 bardak kaynar suda demlenip günde 2 fincan içilir.

Havuç

Âdet başlangıcından birkaç gün önce günde 2 havuç rendelenip yenir.

Zerdeçal

Toz halindeki zerdeçal yoğurtla karıştırılarak yenir.

Kantaron

1 tatlı kaşığı kantaron 1 su bardağı suda 10 dakika demlenir, öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilir.

Dereotu

Âdet sancılarını hafifleten dereotu aynı zamanda etkili bir âdet söktürücüdür. Regl dönemine birkaç gün kala, günde 1 demet dereotu kıyılıp limon sıkılarak yenir.

Havuç tohumu

1 tatlı kaşığı havuç tohumu 1 su bardağı suda 10 dakika demlendikten sonra yemek üstüne içilir.

Biber

Hemen âdet öncesi günlerde, günde 2 tane orta boy biber yenir.

Çörekotu tohumu

1 yemek kaşığı çörekotu tohumu 1 su bardağı suya koyulur, 10 dakika sonra içilir. Tok karnına içilmelidir...

Valla saol canım hala adet olmadım bayramdan 1.5hafta önce bir lekelenmem oldu gitmiştim test yapmadı cıkmadı adet bekledim 5 günü kanversim yine bişi yok sogan kürü yapıp içiyorum söker dediler bende hiç bir etkisi olmadı biraz akıntıdan baska agedersin belimde cokkkkk agrıyor üstüne uyku ve halsizlikde cabası

Civanperçemi de bende fayda sağlıyor, hatta civanperçemi adaçayı ve kekik karıştırıp içebilirsiniz.

Valla saol canım hala adet olmadım bayramdan 1.5hafta önce bir lekelenmem oldu gitmiştim test yapmadı cıkmadı adet bekledim 5 günü kanversim yine bişi yok sogan kürü yapıp içiyorum söker dediler bende hiç bir etkisi olmadı biraz akıntıdan baska agedersin belimde cokkkkk agrıyor üstüne uyku ve halsizlikde cabası
Hamile olma ihtimalin varmi gec döllenme olmuş olabilir mi...? Bunları icmeden bir kan testi daha yaptır istersen..

Valla kızlar havuc yedim cörek otu hiç yapmadım bir deneyim bugünde soganı içip bırakıcam bir türlü olamadım yaa sinir oldum iş göremez oldum makinaya bulasık bile egilip dizemiyorum o kadar kötüyüm sürekli uyumak istiyorummm

Sen istersen yinede başka yerde kan ver emin ol sonra iç bunları... Eger varsa bazı bitkiler düşük sebebi olabiliyor pismanlik yasamaktansa emin hareket et cnm...
Kendin test yaptin mi hic..? git bir test al yap istersen... olmadi kan verirsin yeniden... Uyku hali falan belirtiler içinde o nedenle söylüyorum...

Valla canım evde test yaptım test bozuk cıktı sonra birgün sonrası kan verdim cıkmadı dedi acildeki asistanlar tıpa gitmiştim sonuc kagıdını alablirmiyim dedim onu bile vermediler sinir oldum şimdi belim kopacak gibi agrıyor bir iş göremiyorum cabası afrdersin sarı bir akıntı agrım vardı gecti sivilce var bir kac tane gögüslerimdede bir uyısma basladı sogan kürü yap hmen adet olursun dediler bir dün içmedim sadece yine olmadım ne gelen var be giden tam olucam diyorum lavobaya gidiyorum bişi yok midem yanıyor zannediyorum

Bana gebesin gibi geldi ama bi idrar testi daha yap yine cikmazsa doktora git adet sokturucu ilac verirler onunla hemen adet olursun.gecmis olsun

Cok saol canım kadın dogumun acilene gitsemmi beklesemmi bilemdim yüzümde sivilce falanda var ama gebelikte olurmu ki umutlanmak istmiyorumda:110:

3.5 yasında oglum var istiyorum kardes ama bakabilirmiyim diye korkuyorum ama sonucda negatif deyince cok üzüldüm kanda verdim işte yok dedi bende burdan paylasım dedim bir

Tm canm sen git bi idrar testi al varsa cikar zaten.ona gore doktora gidersn.cocuk kucukmus cok zor oluyo ya ikisi birden yinede rabbm gonlune gore versn

Yaptımtest canım cıkmadı arkasına persembe günü kan verdim gebelik yok dedi idrar yolu engeksiyon var bakteri var dedi oda her bayanda olur diyip ilac vermiş agrı kesici ve baska bir ilac vermedi persembeden bu yana degişirmi ki sonuc??

Bilemiyorum canim sen kadin doguma git nie adet olamiyosun madem ona bakarlar ilac verirler.benimde boyle bi gecikmem olmustu ama gebelik belirtm yoktu ilacla adet olmustm

Kadın dogum aciline gitsem bakarlar demi burda pek önemsemiyorlar ki saolsunlar bir suray sallıyorlar insan gittigine pişman oluyor bende sırrf o yüzden tıpın normal aciline gittim

Back