Sizce bir sorun mu varBugünde ben yerimi alıp yorumları okumaya geldim .
Aynaya bakıp geliyorum bacim
Salın şu kukularinizi artikMrb arkdslr bakireyim ve Ayna karşısında vajinami incelerken adet kanı akan delik önceden sanki daha toplu şekildeydi ama şimdi briaz buzusmus gibi ve ortasında on kurustan daha küçük bir delik var ikkininca delik oluşuyor normal şekilde otruunca kapanyr ve bu delik bacaklarımı açarken görünür şekle geliyor normal şekli bumudur yoksa bir sorun mu var sizce bekaretle alakalı biseymidir veya
Naptın ya şimdi hepimiz ayna karşısına bal kutusu incelemeye gidicez AHFSFHJMrb arkdslr bakireyim ve Ayna karşısında vajinami incelerken adet kanı akan delik önceden sanki daha toplu şekildeydi ama şimdi briaz buzusmus gibi ve ortasında on kurustan daha küçük bir delik var ikkininca delik oluşuyor normal şekilde otruunca kapanyr ve bu delik bacaklarımı açarken görünür şekle geliyor normal şekli bumudur yoksa bir sorun mu var sizce bekaretle alakalı biseymidir veya
Mrb arkdslr bakireyim ve Ayna karşısında vajinami incelerken adet kanı akan delik önceden sanki daha toplu şekildeydi ama şimdi briaz buzusmus gibi ve ortasında on kurustan daha küçük bir delik var ikkininca delik oluşuyor normal şekilde otruunca kapanyr ve bu delik bacaklarımı açarken görünür şekle geliyor normal şekli bumudur yoksa bir sorun mu var sizce bekaretle alakalı biseymidir veya
Cidden 37 ise orasınin buzusme nedenini bilmesi lazımdıGerçekten 37 yaşında mısınız ?
Salın şu kukularinizi artik
19Cidden 37 ise orasınin buzusme nedenini bilmesi lazımdı
Ayh koptumCidden 37 ise orasınin buzusme nedenini bilmesi lazımdı
Cidden 37 ise orasınin buzusme nedenini bilmesi lazımdı
Bir insan niye böyle bir saçma konu açıp eğlenmek ister kiBir başka konusunda 19 yaşında olduğunu yazmış. Tüm konuları birbirinden beter ; eğlenmek içinse manasız , gerçekse trajik.