Mrb arkadaşlar

Bir insan niye böyle bir saçma konu açıp eğlenmek ister ki 😒 ilköğretim 6.sinifta ayni sınıftan kız arkadaşım bunun yaptığını yapmış sanki atomu parçalamış gibi bişeymis gibi anlatmıştı üstüne gülmüştük o kafa ile ,19 ise doğru yaşı o bile büyük .

19 yaşında genç bir kız ; konularında yazdığı her durumu gerçekten yaşıyorsa üzücü.

Kendi hayatı , kendi tercihi.

18 yaşında reşit olan bir insanın ; attığı her imzadan , ağzından çıkan her sözden sorumlu olduğunu idrak edebilmesi lazım. Ancak olmayınca olmuyor demek.

Eski konuklarınıza baktım yine bu zar ile ilgili vs acmissiniz ,Dr a da gidip baktirmissiniz sorun yokmuş daha takmayın yani seklini filan niçin düşünüyorsunuz , işin ehli zaten sorun olmadığını söylemiş .

Mrb arkdslr bakireyim ve Ayna karşısında vajinami incelerken adet kanı akan delik önceden sanki daha toplu şekildeydi ama şimdi briaz buzusmus gibi ve ortasında on kurustan daha küçük bir delik var ikkininca delik oluşuyor normal şekilde otruunca kapanyr ve bu delik bacaklarımı açarken görünür şekle geliyor normal şekli bumudur yoksa bir sorun mu var sizce bekaretle alakalı biseymidir veya
Bir sorun var ama tam olarak nerde olduğunu söylersem ban yiyebilirim.

Mrb arkdslr bakireyim ve Ayna karşısında vajinami incelerken adet kanı akan delik önceden sanki daha toplu şekildeydi ama şimdi briaz buzusmus gibi ve ortasında on kurustan daha küçük bir delik var ikkininca delik oluşuyor normal şekilde otruunca kapanyr ve bu delik bacaklarımı açarken görünür şekle geliyor normal şekli bumudur yoksa bir sorun mu var sizce bekaretle alakalı biseymidir veya
Cinsel organımızda iki delik var, biri vajina, digeri idrar deliği. Onu gördünüz herhalde.

Evet ama eğer vajina deliğin iz gorunuyorsa bakire degilsnz gibi bişey okmstm
Ya bakire olup olmamak ilişkiye girmekle alakalı vajina deliğinin şekli ne alaka allah aşkına. Esnek zarlısınızdır belki de önemi mi var

Hiç incelemek aklıma gelmedi ayna karşınında kaşınıza gözünüze bakin şeyinizin anatomisini incelemek de bilemedim 😁😁

Ban yemişsin ama ben yazayım gördüğün şey normal, makat gibi vajinadaki kaslar da hareketlidir, gerektiği zaman açılır, ıkınınca da açılır, çömeldiğinde de nisbeten açılır, bebek çıkarken de esner. Bekaretle falan hiç ilgisi yok, bekaret zarı denilen şeyin vajina girişiyle hiç ilgisi yok. o delik gerektiği zaman açılıp esnemese adet döneminde perişan olursun. Bu arada buradakilerin söylediklerine ben katılmıyorum, bedenini incelemek iyidir, kendini tanımak da önemlidir.

X