- 24 Aralık 2010
- 466
- 3
- Konu Sahibi tugbaogretmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almamaya karar verdim arkadaşlar yaa tam da düğün zamanı boşuna masraf olacak sanırım..
teşekkür ederimmm
Arkadaşlar denedim çok kötü..Hiç memnun kalmadım.Gittim değiştirdim yerine tefal tencere aldım
:26:
merhabalar
bu yeni ürünü ben aldım, biraz çabuk karar verme gibi bir huyum var fiyatına göre iyi bir alet değil bence. sadece havuç salatası yaptım başarıyla, ondada çok yavaş çalışıyor.Eski bozduğum moulinex robotumu düşününce çokta başarılı bulamadım. Soğan rendeledim yapış yapış çıktı. Yemeğe bile koyamadım tadı bozulmasın diye yine elde doğradım.Yani anlayacağınız almamak bir kayıp değil hatta bütçeye bir kazanç
aynen ben de memnun kaldım. ayrıca şu ürün de aynı markanın, blogumda inceledim, yasak mı bilmiyorum ama...Arkadaşlar 3 yıldır sorunsuzca kullandığım Moulinex rendemin büyük rendeleme aparatını biraz zorlayınca kırıldı biraz da benim hatam oldu ve panikle parçasını internetten bulabilirmiyim diye araştırırken yazdıklarınıza rastladım inanın çook şaşırdım çünkü bu makine benim elim kolum,,evet bazen arkadaşın resimde koyduğu gibi büyük parça bırakabiliyo ancak çok da mühim bi mesele diil ki,, üstelik herzaman da öyle yapmıyo yani,,soğan rendeleme de bence de biraz zayıf ama özellikke havuç, kaşar peyniri,kabak,çikokata,fındık fıstık Vs hepsin de çok başarılı,,okadar çok kişşiye önerdim ve aldırdım ki bu üründen,,neyse ben parça aramaya devam