Mutfak Dekorasyonu Moulinex Fresh Express Mini Doğrayıcı ?

tugbaogretmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
466
3
Arkadaşlar, moulinex hem rende hem de dilimleyici olarak kullanılabilen bi ürün çıkarmış.
" 5 farklı bıçak, 5 fonksiyon: ince rende-kalın rende-ince dilimleyici-kalın dilimleyici-peynir rendesi "
diye anlatıyo nette.

Duyan yada kullanan var mı?

Sizce kullanışlı mıdır????? :44:

$moou.jpg

$MOULİNEX1.jsp.jpg

Merhaba, bende var bu aletten, özellikle salata yapımında çok işime yarıyor. Kısa sürede domates hariç, salatalık, havuç, soğan ve lahanayı doğrayıp rendeleyebiliyorum. Temizliği de çok kolay, sadece aparatları ve ufak 2 parçası yıkanıyor, tezgah üzerinde de fazla yer kaplamıyor. Peynir rendesi konusunda bir şey diyemeyeceğim, onu henüz denemedim. Ama pratik bir ürün...

bu tarz özellikle rendeleme işi için üretilmiş küçük ev aletleri bana hep gereksiz gelmiştir. ben mutfak robotumu bile çok fazla detayı olan bir robot olarak almadım mesela. moulinex çok iyi bir marka ve bu üründe gayet şirin görünüyor. karar sizin..

ilk gördüğümde benim de ilgimi çekmişti bu ürün ama bence sadece rende olarak kullanılabildiği için çok da gerekli bir alet değil. braun'un blender setinde de ince rende, kalın rende, doğrama aparatları var. tek bi alet, çok parçayla daha çok iş bence daha mantıklı.

ya da ismini bilmiyorum ama böyle plastik bi malzemeden düz bi plaka gibi, üzerinde bıçaklarıyla hızlı doğrama - rendeleme işini yapabilen bi alet vardı. motorsuz yani, elle kullanılıyor. tvde falan reklamı çıkıyordu, görmüşsünüzdür. en azından yer kaplamaz, temizliği daha pratik olur.

teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için :KK71:
daha karar veremedim bakalım, blender setimi nasıl alacağıma bağlı olarak düşünücem...

birkaç gündür internette şikayetvar.com adresinde yazılmış birçok şikayet gördüm. bu beni çok korkuttu. ürünü ilk çıktığı günden beri almak istiyorum ama yeni bir ürün olduğu için emin olamadım ve beklemeye başladım. fakat okadar çok şikayet gördümki almaktan şuan için vazgeçtim...

bende bu ürün konusunda alsammı almasammı dıye tereddutte cok kaldım ama bende şikayet kısımlarında sadece havucu ve bir kaç şeyi düzgün rendelediğini okudum.bazılarıda takılma yaptığını söylemiş,yeni bir ürün ve pahalı en iyisinin almamak olduğunu anladım .

:26:
merhabalar

bu yeni ürünü ben aldım, biraz çabuk karar verme gibi bir huyum var:KK43: fiyatına göre iyi bir alet değil bence. sadece havuç salatası yaptım başarıyla, ondada çok yavaş çalışıyor.Eski bozduğum moulinex robotumu düşününce çokta başarılı bulamadım. Soğan rendeledim yapış yapış çıktı. Yemeğe bile koyamadım tadı bozulmasın diye yine elde doğradım.Yani anlayacağınız almamak bir kayıp değil hatta bütçeye bir kazanç

Çok kötü bir ürün,hiç bir işe yaramıyor. Aldım ve denedim.Sürekli bir parça içine kalıyor,aparatı çıkarıp boşaltmak zorunda kalıyorum. Pratik olucak elden daha hızlı doğrayacak diye düşünmüştüm,ama tam tersi elde doğrasam zamandan yarı yarıya tasarruf ederim. Almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle almasın.
Bir ayı dolmadan müşteri hizmetlerine memnuniyetsizliğimi belirtmeme rağmen hiç ilgilenmediler:KK14:

Babam anneme almış,annem bana vermeye çalışıyor.İnce ince atmak gerekiyormuş içine başlığı küçükmüş sanırım onu yaptıktan sonra elimde yapmaya devam ederim dedi.

:26:
merhabalar

bu yeni ürünü ben aldım, biraz çabuk karar verme gibi bir huyum var:KK43: fiyatına göre iyi bir alet değil bence. sadece havuç salatası yaptım başarıyla, ondada çok yavaş çalışıyor.Eski bozduğum moulinex robotumu düşününce çokta başarılı bulamadım. Soğan rendeledim yapış yapış çıktı. Yemeğe bile koyamadım tadı bozulmasın diye yine elde doğradım.Yani anlayacağınız almamak bir kayıp değil hatta bütçeye bir kazanç

Ben de sadece rende yapmak özellikle de soğan rendelemek için(köftede kullanmak için) almayı düşündüm, rende yapmaktan nefret ederim ama eğer eziyorsa hiçbir anlamı yok:KK43: almamak en iyisi

Slm kızlar
hatırlarsanız moulinex rendeyi tavsiye etmemiştim.
sürekli tıkanmalar olduğundan bahsetmiştim. parçaları çıkarıp,temizlemek gerekiyor resimlerde zaten görünüyor,açıklama yapmama gerek yok sanırım
$HAVUÇ.jpg $HAVUC2.jpg

Arkadaşlar 3 yıldır sorunsuzca kullandığım Moulinex rendemin büyük rendeleme aparatını biraz zorlayınca kırıldı biraz da benim hatam oldu ve panikle parçasını internetten bulabilirmiyim diye araştırırken yazdıklarınıza rastladım inanın çook şaşırdım çünkü bu makine benim elim kolum,,evet bazen arkadaşın resimde koyduğu gibi büyük parça bırakabiliyo ancak çok da mühim bi mesele diil ki,, üstelik herzaman da öyle yapmıyo yani,,soğan rendeleme de bence de biraz zayıf ama özellikke havuç, kaşar peyniri,kabak,çikokata,fındık fıstık Vs hepsin de çok başarılı,,okadar çok kişşiye önerdim ve aldırdım ki bu üründen,,neyse ben parça aramaya devam

Arkadaşlar 3 yıldır sorunsuzca kullandığım Moulinex rendemin büyük rendeleme aparatını biraz zorlayınca kırıldı biraz da benim hatam oldu ve panikle parçasını internetten bulabilirmiyim diye araştırırken yazdıklarınıza rastladım inanın çook şaşırdım çünkü bu makine benim elim kolum,,evet bazen arkadaşın resimde koyduğu gibi büyük parça bırakabiliyo ancak çok da mühim bi mesele diil ki,, üstelik herzaman da öyle yapmıyo yani,,soğan rendeleme de bence de biraz zayıf ama özellikke havuç, kaşar peyniri,kabak,çikokata,fındık fıstık Vs hepsin de çok başarılı,,okadar çok kişşiye önerdim ve aldırdım ki bu üründen,,neyse ben parça aramaya devam
aynen ben de memnun kaldım. ayrıca şu ürün de aynı markanın, blogumda inceledim, yasak mı bilmiyorum ama...
http://www.ucanari.com/2016/09/tefal-moulinex-fresh-express-cube-and-stick.html

X