moulinex doğrayıcı nasıl sizcee

Merhaba,

Bunu dün aldım bence güzel bi ürün magaza indirimi vardı bende kaçırmadım bence al yanında kitabıda var değişik değişik bişeyler yaparız artık

Sakın almayın derim ben

Ben alalı 2 ay oldu. elmalı turta yapmak için elma rendelemek istedim. çok yavaş ve içinde hep bir parça kaldı.Sürekli elimle içini boşaltmak zorunda kaldım
sadece bir kere denedim ve rahat edemeyince annem klasik rendeyle çabucak rendeledi. ben 170tl vermiştim param boşa gitti.tefal mağazasından aldım geri vermek istedim ama kabul etmediler

Moulinex .. Bu markanın ürünlerinden memnun değilim, yada bize denk gelmedi .. Sürekli arıza çıkarıyor ..

Çeyiz yapıyorum ve bu markadan almayacagım kesin

Bence kesinlikle alma!! Ben de almayı düşünüyordum ramazanda bir yemek programında güya tanıtımını yapıyorlardı almayı düşündüğüm için çok dikkat ettim. Hiç kullanışlı birşey değil.Zaten programda da hemen atladılar yapamayınca.Çok zahmetli ve kullanışsız bence.Hem verdiğin paraya yazık hem de pratiklikten çookk uzak.

büyük mutfak robotu yada bu tarz mutfakta yer kaplayan mutfak ürünlerini almayı pek düşünmüyorum bide temizleme işi var çünkü üşendiriyor beni
tefalden 4 bıçaklı doğrayıcı aldım bide mikserini alırım çeyiz için tamamdır

bende merak ediyorum bu ürünü çünkü elimde rende yapmaktan nefret ediyorum rende makinası çok işime yarardı yani

Ama elma sert oldugu için olmasın :44: Puff moralim bozuldu gerçi ben daha dün aldım iade edebilirim her an

Elmanın sertliği bence bir rende için kriter olmamalı, sonuçta bu makina tüm meyve ve sebzeler için üretilmiş olmalıdır. Bende bu rende konusunda çok olumsuz şeyler duydum, işlevini düşünüp, görüntüsüne bakıldığında çok sempatik geliyor ama bence böyle bir ihtiyacın varsa en iyisi mutfak robotu almak olmalı diye düşünüyorum, hem rendeni yaparsın farklı şekillerde, hem rondo ve hem de blender görevi görmüş olur, tek taşla üç dört kuş vurmuş olursun diye düşünüyorum canım bence sen onu zaman geçmeden değiştir başka bir ihtiyacını al, sonra ilerde kullanamayınca gereksiz yer kaplar sinirin bozulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…