- 15 Ağustos 2014
- 4
- 0
- 30
- Konu Sahibi Daisy love
Merhaba hanımlar, çevremde yürüyüş yapacak yer olamdığı için koşu bandı almak istiyorum ama fiyatları baya yüksek geldi motorsuz koşu bantları daha uygun fiyatları bi yararı olur mu kullanan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da bi araştırayım o zaman :) Aslında tek isteğim şu göbeğimi eritebilmek onun için tavsiye edeceğiniz egzersizler var mı ?Merhaba,kosu bandi yerine eliptik bisikletler cok daha faydali. Hem daha az sesi var hem de daha uygun. Benim var biraz diyet biraz spor 1 ayda 5 kilo verdim :)
Göbek icin illa mekik,illa mekik! İnanin cok faydasini goreceksiniz. Beni hamile sanmaya baslamisti arkadaslarim oyle gobek cikmisti. Mekikle,eliptik biaikletle fit olma yolunda ilerliyorum :)Onu da bi araştırayım o zaman :) Aslında tek isteğim şu göbeğimi eritebilmek onun için tavsiye edeceğiniz egzersizler var mı ?
Göbek icin illa mekik,illa mekik! İnanin cok faydasini goreceksiniz. Beni hamile sanmaya baslamisti arkadaslarim oyle gobek cikmisti. Mekikle,eliptik biaikletle fit olma yolunda ilerliyorum :)
Aynen. Bu sene bende gobegim yuzunden bikini giyemedim. Muhtesem fizigimi abur cuburla bozdum seneye mayokini giyicem bu yaza inatBen de 20 yaşındayım ama göbek aldı başını gidiyor yazın bikini giymeye çekinir oldum Artık bi program hazırlayıp sıkılmadan mekiğe düzenli bir şekilde devam edeyim en iyisi