Motorsuz koşu bandı

Daisy love

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
4
0
30
Merhaba hanımlar, çevremde yürüyüş yapacak yer olamdığı için koşu bandı almak istiyorum ama fiyatları baya yüksek geldi motorsuz koşu bantları daha uygun fiyatları bi yararı olur mu kullanan var mı ?

Merhaba,kosu bandi yerine eliptik bisikletler cok daha faydali. Hem daha az sesi var hem de daha uygun. Benim var biraz diyet biraz spor 1 ayda 5 kilo verdim :)

Merhaba,kosu bandi yerine eliptik bisikletler cok daha faydali. Hem daha az sesi var hem de daha uygun. Benim var biraz diyet biraz spor 1 ayda 5 kilo verdim :)
Onu da bi araştırayım o zaman :) Aslında tek isteğim şu göbeğimi eritebilmek onun için tavsiye edeceğiniz egzersizler var mı ?:KK49:

Onu da bi araştırayım o zaman :) Aslında tek isteğim şu göbeğimi eritebilmek onun için tavsiye edeceğiniz egzersizler var mı ?:KK49:
Göbek icin illa mekik,illa mekik! İnanin cok faydasini goreceksiniz. Beni hamile sanmaya baslamisti arkadaslarim :-) oyle gobek cikmisti. Mekikle,eliptik biaikletle fit olma yolunda ilerliyorum :)

Göbek icin illa mekik,illa mekik! İnanin cok faydasini goreceksiniz. Beni hamile sanmaya baslamisti arkadaslarim :-) oyle gobek cikmisti. Mekikle,eliptik biaikletle fit olma yolunda ilerliyorum :)

Ben de 20 yaşındayım ama göbek aldı başını gidiyor yazın bikini giymeye çekinir oldum :oops: Artık bi program hazırlayıp sıkılmadan mekiğe düzenli bir şekilde devam edeyim en iyisi :KK54:

Ben de 20 yaşındayım ama göbek aldı başını gidiyor yazın bikini giymeye çekinir oldum :oops: Artık bi program hazırlayıp sıkılmadan mekiğe düzenli bir şekilde devam edeyim en iyisi :KK54:
Aynen. Bu sene bende gobegim yuzunden bikini giyemedim. Muhtesem fizigimi abur cuburla bozdum :-) seneye mayokini giyicem bu yaza inat :63:

Koşu bandı eliptik vs almak anca sana masraf olur..bir düre sonra sıkılıp bırakacaksın çünkü.. Bizim evde spor odası o aletlerle dolu, kapısını açan yok.. Sna tavsiyem burada arkadaşlar çok güzel egzersiz programlarından bahsediyorlar, oldukça ekonomik ve yaptıkca sıkıldıkca değiştirebileceğin bir sürü video mevcut. Nacizane tavsiyem bu şekildedir..

Buna katiliyorum. Sekiz yildir evimde duran ve kirk yilda bir 15dk yarim saat ancak kullanmaya dayanabildigim bir kondisyon bisikletim vardi. Gecenlerde dolap kapisini acamamaktan bikip sattim. Tabii herkesin kendi tercihi.

Karın kasları için plank egzersizleri yapabilirsiniz. Pahalı aletlere ihtiyacınız yok.

Şimdi görüyorum cevaplarınızı teşekkürler internetten zumba gibi videoları izlemeye karar verdim :KK49:

X