merhaaba kızlar uzaktan takip ediyordum uzun süredir...şimdi sorum var kızlar lütfen fikir verin bana ...kızım şuan da 9 aylık basmıyor yüzüstü yatınca aplıyor emeklemiyor oturmuyorduda 8 aylık doktora gittik röntgen çekildik röntgen sonucu kemikleri zayıf çıktı ve CALCIMAX iisimli ilacı bir ay kulllandık ve hiç oturmyordu ve yeni oturmaya başladı...2 gün öncede tekrar randevu alıp gittik muayene edildi ve nöröloji uzmanının görmesini istedi tekrar nöroloji uzmnaına gittik muayene etti banada bi kaç soru sordu...kızım sezeryan doğumlu old 39+4 olarak gittim yemesi iyi...ilik suyu ...kemik suyu çorbası vs.. çorbalar yaptım verdim ama kızım aynı nöroloji uzmanıda şuan sınırda dedi ne geride ne ileride gelişimi ultrason istedi kan testleri kan gazı vs... emar istedi ultrasın ve kan sonuçları iyi çıktı emarada 3 ay sonra randavu...sonra başka bi yere yönlendirdiler eline oyuncakalar verildi onları geçti kızım göz takibi çok iyi dediler....ama yüzüstü yatırılınca ağladı emeklemedi basmadı kaba motoru geri dedi...ne yapmam lazım benim emarı 3 ay bekliyim mi ben şimdi bi o kaldı sonuçlanmayan..(ultrasonla kafasına bakıldı oda iyi)...böyle durumla karşılaşan varmı sonuçlarımız temiz çıkıyor ama kızımın durumuda böyle artık tembel diyip zamanınımı bekliyim sizce ne yapayım ??? :26: