Motor ehliyeti

Hiç sevmem çevremde sevdiklerimin kullanmasınıda istemem elimde olsa yasaklarım
Motor çok tehlikeli çokkkk

Hiç sevmem çevremde sevdiklerimin kullanmasınıda istemem elimde olsa yasaklarım
Motor çok tehlikeli çokkkk

Motor tehlikeli değil, motosiklet kullananları görmezden gelen, arabayı üstlerine süren, onlarla kapışmaya çalışan dikkatsiz, düşüncesiz araba sürücüleri tehlikeli.

Motor tehlikeli değil, motosiklet kullananları görmezden gelen, arabayı üstlerine süren, onlarla kapışmaya çalışan dikkatsiz, düşüncesiz araba sürücüleri tehlikeli.
halükarda tehlikeli
Ve motor sevenler genelde adrenalin sevdikleri için o arabalar arasından tehlikeli manevralar hatta kasksız çıkanlar hız yapanlar tehlikeli olabiliyor
çocuklar arabadayken nerdeyse kaza yaptırıyordu biri

Bu söylediğin kaideyi bozacak bir İstisna onun dışında motor sürücülerini sıkıştıran taksiciler ve kamyoncular var gerçi kamyoncular herkesi sıkıştırıyor... Daha dün araba ile giderken önümde göz göre göre adamı sıkıştırdı dolmusçu

2 ayı falan buluyor ehliyeti almak, 1 ay kurs 15 gün sonra sınav, uygulama vs...Biz ehliyet alınca bu uygulamalar yoktu ama şu an yaş, 2 yıl şartı gibi değişik uygulamalar var diye biliyorum.

Tam benlik bi konu buldum sonunda bugün motor egitiminden geldim. Şöyle söyleyeyim ehliyeti alması 1.5-2 ayı bulur. B ehliyetin varsa yazılı sınava girmiyorsun. Bu pazar direksiyon sınavım var. Direksiyon sınavı 30 dk sürüyor parkur yapıyorsun dubalar 8 çizmeler platformdan geçmeler engelden kaçmalar ve ani frenler yapıyorsun eğitim boyunca bunu yaptırıyorlar. Böyle söyleyince sanki zormuş gibi anlaşılıyor ancak çok basit ilk 2 gün zorlansan bile 3. Gün artık motorla bütünleşiyorsun adeta. Her kurs taban fiyat uygulaması yapıyor a2 lerde kurslar 960 alıyor. Kurs harici vergi harç kart ücreti cart curt derken 1300-1400 buluyor. Bunların hepsi 2 ayı geçmez. 2 sene önce b ehliyeyi almıştım kursa yazılmamla ehliyeti elime alma sürem tam 3 haftaydi. En Erken alma rekoru galiba a1 16 yas ,a2 18 yas, a ise 24 yas veya iki senelik a2 tecrubesi istiyor. Fiyati da daha pahali a nin. 600cc ustu motorlar a sinfina giriyor araba kadar pahalilar ve cok gucluler. Konunun disina cikip herseyi anlatmisim resmen

Yaşadığım yerde hemen herkes gibi ben de scooter motor kullanıyorum ama şimdiye kadar hayatım o kadar karışıktı ki fırsat bulup da motor ehliyeti alamadım. Bu konu benim için de iyi oldu. Takipteyim.

çekilin ben motorcuyum...

Ben ehliyeti eylülde aldım. İyi eğitim almak istiyorsan. İstanbul'da vespa academiyi öneririm. Ben de otomatik motor ehliyeti var. Motirumuda aldım. Eskisi gibi değil sınavlar. Ben araç kullandığım için, yazılıya girmedim. 12 saat bir fiil motor kullabarK eğitim aldım. Öncelikle seni belirlenen okul bahçesinde 8 çizme, anı duruş, slalom ,düz platformda düşmeden gitme gibi sınava soktuktan ve hemen sonrasında akıcı trafikte gerekli kurallara uyarK ve düşmeden geçersen ehliyet senin. Ha bunların oncesibdede motorla ilgili soru soruyorlar. Ama trafik tecrüben ve aktif olarak araç kullanmıyorsan zor. Ben 20senedir İstanbul trafiğinde araç kullanıyorum. Öyle olduğu halde motor zor.. Hadi gel aramıza beklerim...

eşim aldı yakın zamanda ,şubatta kaydoldu kursa;martta iki haftadan birer gün çalıştırdılar bi gün de sınava girdi ve bitti.Sınavda da sinyal slalom belli bi güzergahta bikaç tur varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…