motive eder diye düşündüm...79 dan 56 ya indim.işte fotolar :)

Gerçekten motive olduk :)) Büyük bi değişim olmuş canım tebrik ederim.

Belki önceki yazılarda söylemişsinizdir ama kilo vermenizin sırrı ne ? neler yediniz veya yemediniz? ek olarak bir ürün kullandınız mı? 8-10 kilo vermem lazım bana ne önerirsiniz lütfen cevaplayın sizin kilo verişiniz beni motive etti . İki ay sonra ailemle tatil planımız var. O zamana kadar bu kiloları verebilir miyim

gençleşmişsiniz resmen abladan geçn kıza dönüşmüşsünüz.Tebrik ederim sizi.Ve en önemlisi sarkmadan sımsıkı fiziginiz.Ben 29 kilo verdim dogum sonrası.Fakat spor yapmadıgım için sarkma oldu malesef Hangi spor branşını uyguladın?

arkadaşlar son zamanlar yoğun iş tempom dan dolayı ve bulunduğum yerde spor salonu olmamasından dolayı araştırmalarım ve spor hocalarıyla görüşmemle eliptik bisiklet almaya karar verdim.eliptik bisikletin manyetik olmasına dikkat edersek internetten çok uyguna alabilirsiniz.tüm vücudu aynı anda çalıştırmasının yanında eklem dostudur .fazlaca kalori harcatır yemenizede dikkat ederseniz vermemeniz mümkün değil.sadece yarım saatinizi ayırıp interval yani ararlıklı bir çalışma yapacaksınız.çok yer kaplamaz gürültü yapmaz bakım gerektirmez fiyatı da uygun.haftada 3 yada 4 gün yaparsanız mükemmel olur.zaten kan ter içinde kalacaksınız ama koşu bandı yada bisiklet gibi sıkıcı değildir.buda son halim aslında 3 kilo fazlam var onun i.in uğraşıyorum tatilde çok yedik yattık :)))

Eklentiler

• 11231314_1454697058169076_4483212771134048551_n.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 815
Tek kelimeyle Maşallah

Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.

Harika olmuşsun şimdi kaç kilosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…