- Konu Sahibi depresif_kukla
-
173 boyundayımtebrikler tatlım boyun kaç acaba
teşekkürler :)Canım benim tebrik ederim Ayy nasıl değişmişsin, nasıl guzellesmissin ve şunu farkettim kilolar gidince daha bi kendine güvenli Çıkmışsin fotolar da :)
arada 2 kilo alıp veriyorum ama akşam 6 dan sonra yememye özen gösteriyorum bide abur cubur pek yemiyorumTebrikler canim oncelikle birsey merak ediyorum suanda nasil besleniyorsun kilonu korumak icin
Nasıl atlattın peki bu duraklama dönemini?evet oldu 63 kiloda kalmıştım sonra bir yerde okudum eskiden uzun zaman kaldığınız bir kilo varsa vücud o noktaya gelince stop diyormuş aynen öle oldu ben 1 yıl boyunca 63 de kalmıştım eskiden
cok değişmişsin gercekten yani kadın gibi duruyorsun genç bir kız olmussun gercektenEki Görüntüle 912399 Eki Görüntüle 912400 Eki Görüntüle 912401buda benim rkdaşlar yorum alıyım :98::98::92:
Tek kelimeyle Maşallaharkadaşlar son zamanlar yoğun iş tempom dan dolayı ve bulunduğum yerde spor salonu olmamasından dolayı araştırmalarım ve spor hocalarıyla görüşmemle eliptik bisiklet almaya karar verdim.eliptik bisikletin manyetik olmasına dikkat edersek internetten çok uyguna alabilirsiniz.tüm vücudu aynı anda çalıştırmasının yanında eklem dostudur .fazlaca kalori harcatır yemenizede dikkat ederseniz vermemeniz mümkün değil.sadece yarım saatinizi ayırıp interval yani ararlıklı bir çalışma yapacaksınız.çok yer kaplamaz gürültü yapmaz bakım gerektirmez fiyatı da uygun.haftada 3 yada 4 gün yaparsanız mükemmel olur.zaten kan ter içinde kalacaksınız ama koşu bandı yada bisiklet gibi sıkıcı değildir.buda son halim aslında 3 kilo fazlam var onun i.in uğraşıyorum tatilde çok yedik yattık :)))
arkadaşlar son zamanlar yoğun iş tempom dan dolayı ve bulunduğum yerde spor salonu olmamasından dolayı araştırmalarım ve spor hocalarıyla görüşmemle eliptik bisiklet almaya karar verdim.eliptik bisikletin manyetik olmasına dikkat edersek internetten çok uyguna alabilirsiniz.tüm vücudu aynı anda çalıştırmasının yanında eklem dostudur .fazlaca kalori harcatır yemenizede dikkat ederseniz vermemeniz mümkün değil.sadece yarım saatinizi ayırıp interval yani ararlıklı bir çalışma yapacaksınız.çok yer kaplamaz gürültü yapmaz bakım gerektirmez fiyatı da uygun.haftada 3 yada 4 gün yaparsanız mükemmel olur.zaten kan ter içinde kalacaksınız ama koşu bandı yada bisiklet gibi sıkıcı değildir.buda son halim aslında 3 kilo fazlam var onun i.in uğraşıyorum tatilde çok yedik yattık :
Kib licem senikoca totonuzu böyle yöntemlerle eritebilirsiniz kızlar,okuyun da motive olun
FashionStil _HaRika_ @-Mahperi- kkrizantem Denas14__ minnakmimar
Harbiii benide ekle o listeyeeekoca totonuzu böyle yöntemlerle eritebilirsiniz kızlar,okuyun da motive olun
FashionStil _HaRika_ @-Mahperi- kkrizantem Denas14__ minnakmimar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?