• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

motive eder diye düşündüm...79 dan 56 ya indim.işte fotolar :)

kesinlikle mükemmel görünüyorsun ve gerçekten motive oldum yarın hatta şu dakikadan itibaren kafaya koydum diyet ve bol yürüyüşle ilk aşamada biraz kilo verip sonrasında bir spor salonunda diyetle birlikte devam etmeyi düşünüyorum bende 80 kilo oldum boyum 1.72

Tebrik ederim, insan birseyi gercekten istedimi hazimli oluyor ve istedigini elde ediyor.. cnm sen spor da yaptin mi kilo verirken?

insan kiloluyken ezik duruyo dimi bunu senin için söylemiyorum kendim için fıtıgraflarda hep bişeye sarılma eğilme bükülme düşük omuz omuzlar görüyorum:) şu an diyetteyim inanılmazda umutluyum:)

ilk fotoda omuzları düşük utangaç bi genç kız var
diğer fotolarda kendinden emin dik duran kendine güvenen tatlı bi genç kız var tebrik ederim:)

Benim de kilolu bi arkadaşımvardı. Fotoğraf çekilrken bedeninin yarısını benim arkama saklardı :)

Mükemmel olmuşsun ya. Bende geçen hafta diyete başladım sporumu da yürüyüş ve birkaç hareketle yürütmeye çalışıyorum. Resimlere bakıp bakıp bir haftadır motive oluyorum. süper olmuşsun ya

Bu büyük bir zafer diyebilirim harika görünüyorsunuz gerçekten sağlıklı bir yaşam içinde adım atmışsınız bravo :) darısı başımıza inşallah :) son 6 kiloyu sporla verdim demişsiniz spor salonuna mı yazıldınız yoksa evde hareketlerle ya da yürüyüşle mi ve son bişey daha :) :) spor salonuna gittiyseniz şu aletler olana mı gittiniz yoksa plates türü birşeye mi :)

Back