motive eder diye düşündüm...79 dan 56 ya indim.işte fotolar :)

boyum uzun evet tatlım 173..büyük bir kısmını 6 ay içinde verdim 63 oldum sonra bir spor merkezine yazıldım gerikalan 7 kiloyuda 2 ayda spor ve diyetle verdim..teşekkürler

ay harika olmuşsun yaa bir de ben de 79 kiloyum boyum da aynı sayılır 174. neler yaptın nasıl hissediyorsun çok değişmişsin yaa. sarkma falan oldu mu 56 kiloyu hiç düşünmemiştim ama harika olmuş

diğer tarafta yazmıştım burda da yazayım HARİKA OLMUŞŞUUNN tütütüt nazar değmesin valla
ikinci fotona bayıldım çok güzel çıkmış :)

tebrik ederim harika görünüyorsun.ama neler yaptığını anlatırsan bizi daha çok motive etmiş olacaksın

Harika görünüyorsunnn
Bende 61 kiloyum 52 kilodan bu kiloya çıktım hiçbir kıyafetim olmuyor yeniyıla kararla başladım aldıklarımı geri vermek istiyorum

tebrik ederim harika görünüyorsun.ama neler yaptığını anlatırsan bizi daha çok motive etmiş olacaksın

hani özellikle şunu yaptım diyebileceğim bikaç şey var..6 dan sonra nadir kaçamaklar dışında yemedim .5 i birarada bikisel çay tükettim..spor yaptım yapamadığım dönemlerde hareketli olmaya özen gösterdim..sebze ağırlıklı beslendim az yedim bukadar

insan kiloluyken ezik duruyo dimi bunu senin için söylemiyorum kendim için fıtıgraflarda hep bişeye sarılma eğilme bükülme düşük omuz omuzlar görüyorum:) şu an diyetteyim inanılmazda umutluyum:)

ilk fotoda omuzları düşük utangaç bi genç kız var
diğer fotolarda kendinden emin dik duran kendine güvenen tatlı bi genç kız var tebrik ederim:)

çok teşekkürlerrr

tek kelimeyle harika olmuşsun. canım biraz konuyu açsan hiçbir şey yazmamışsın. süreçten iraz bahsedermisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…