- Konu Sahibi depresif_kukla
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
motive eder diye düşündüm...79 dan 56 ya indim.işte fotolar :)
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2008
- 428
- 156
- 323
Eki Görüntüle 912399 Eki Görüntüle 912400 Eki Görüntüle 912401 buda benim rkdaşlar yorum alıyım :98::98::92:
Fizigin cok guzel gorunuyor tebrik ederim ya masalla:) bende ayni kilolardayim hedef 55 ama boyum kisa senden sanirim 160 gibi
- 27 Eylül 2008
- 428
- 156
- 323
Eki Görüntüle 912399 Eki Görüntüle 912400 Eki Görüntüle 912401 buda benim rkdaşlar yorum alıyım :98::98::92:
Fizigin cok guzel gorunuyor tebrik ederim ya masalla:) bende ayni kilolardayim hedef 55 ama boyum kisa senden sanirim 160 gibi
harika görünüyosun tebrik ederim..ne kadar zaman da verdin?
boyum uzun evet tatlım 173..büyük bir kısmını 6 ay içinde verdim 63 oldum sonra bir spor merkezine yazıldım gerikalan 7 kiloyuda 2 ayda spor ve diyetle verdim..teşekkürler
- 27 Eylül 2008
- 428
- 156
- 323
boyum uzun evet tatlım 173..büyük bir kısmını 6 ay içinde verdim 63 oldum sonra bir spor merkezine yazıldım gerikalan 7 kiloyuda 2 ayda spor ve diyetle verdim..teşekkürler
Canim tebrikler darisi bana...
kılo vermek ıvın ne yaptın bende 79 kıloyum spor yapıyorum ama olmuyor neler denedın ve nasıl v erdın söyler mısın
ay harika olmuşsun yaa bir de ben de 79 kiloyum boyum da aynı sayılır 174. neler yaptın nasıl hissediyorsun çok değişmişsin yaa. sarkma falan oldu mu 56 kiloyu hiç düşünmemiştim ama harika olmuş
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
diğer tarafta yazmıştım burda da yazayım HARİKA OLMUŞŞUUNN tütütüt nazar değmesin valla
ikinci fotona bayıldım çok güzel çıkmış :)
diğer tarafta yazmıştım burda da yazayım HARİKA OLMUŞŞUUNN tütütüt nazar değmesin valla
çok teşekkür ederim tatlım :))
Muhtesem :)
Cok hos olmuşsunuz.
Cok hos olmuşsunuz.
- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
tebrik ederim harika görünüyorsun.ama neler yaptığını anlatırsan bizi daha çok motive etmiş olacaksın
Harika görünüyorsunnn
Bende 61 kiloyum 52 kilodan bu kiloya çıktım hiçbir kıyafetim olmuyor yeniyıla kararla başladım aldıklarımı geri vermek istiyorum
Bende 61 kiloyum 52 kilodan bu kiloya çıktım hiçbir kıyafetim olmuyor yeniyıla kararla başladım aldıklarımı geri vermek istiyorum
tebrik ederim harika görünüyorsun.ama neler yaptığını anlatırsan bizi daha çok motive etmiş olacaksın
hani özellikle şunu yaptım diyebileceğim bikaç şey var..6 dan sonra nadir kaçamaklar dışında yemedim .5 i birarada bikisel çay tükettim..spor yaptım yapamadığım dönemlerde hareketli olmaya özen gösterdim..sebze ağırlıklı beslendim az yedim bukadar
Muhtesem :)
Cok hos olmuşsunuz.
o sizin hoşluğunuz teşekkürler :)
kilonuzu verirken duraksama oldu mu hiç?
kilonuzu verirken duraksama oldu mu hiç?
evet oldu 63 kiloda kalmıştım sonra bir yerde okudum eskiden uzun zaman kaldığınız bir kilo varsa vücud o noktaya gelince stop diyormuş aynen öle oldu ben 1 yıl boyunca 63 de kalmıştım eskiden
- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
insan kiloluyken ezik duruyo dimi bunu senin için söylemiyorum kendim için fıtıgraflarda hep bişeye sarılma eğilme bükülme düşük omuz omuzlar görüyorum:) şu an diyetteyim inanılmazda umutluyum:)
ilk fotoda omuzları düşük utangaç bi genç kız var
diğer fotolarda kendinden emin dik duran kendine güvenen tatlı bi genç kız var tebrik ederim:)
diğer fotolarda kendinden emin dik duran kendine güvenen tatlı bi genç kız var tebrik ederim:)
insan kiloluyken ezik duruyo dimi bunu senin için söylemiyorum kendim için fıtıgraflarda hep bişeye sarılma eğilme bükülme düşük omuz omuzlar görüyorum:) şu an diyetteyim inanılmazda umutluyum:)
çok teşekkürlerrr
tek kelimeyle harika olmuşsun. canım biraz konuyu açsan hiçbir şey yazmamışsın. süreçten iraz bahsedermisin.