- 23 Mayıs 2020
- 967
- 1.687
- 63
- Konu Sahibi Cilekliekler7
-
Bünyeden bünyeye değişir tabi ama ben emzirmeyi bıraktıktan sonra kilo almaya başladım nedense. Tabi hamurişi ve abur cubur düşkünlüğüm olduğu için hızlı oldu buTamamdır kızlar tam motiveyiz o zaman bu çok iyibenim 2 buçuk yaşına giden küçük oglum var hala emziriyorum bugün onu sütten kesme operasyonuna başladım bakalım. Onu sütten kederden açlıkla daha iyi baş edeceğimi düşünüyorum. Emziren anneler şişe şunu tabdiye edebilirim bu emzirdigim ikinci çocuğum olduğu için tecrübeyle sabittir ki sağlıklı yiyecekler bebeklere süt yapiyor üç beyazin yasaklı yiyeceklerin bebeğe faydası yok süte faydası yok size zararı var bol su içerseniz yediklerinise dikkat ederseniz emzirirken de kilo verilebiliyor ama önemli olan üç beyazi mumkunce at tüketmelisiniz. Bana gelince ben aslında 1 mayıstan beri diyet yapıyorum iki küçük cocugum var yemek öğün saatleri sasabiliyor ama baya dikkat ediyorum aralıklı oruç yapıyorum. Geçtiğimiz çarşamba kilom 68.700 Gr filandi, önümüzdeki Çarşamba günü tartilcam ayrica bir uygulama buldum kısa egzersiz plates yapiyorum hepimize bol eksiler diliyorum yazmisken menümü de soyliyim
Akşam menum
Kuru fasulye
Sebzeli bulgur pilavı (iki kaşık yicem)
Yoğurt doymazsam çok az yoğurda musli karıştırcam ve 2.5 litre suyu tamamlicam suyu bitirmeme az kaldı sonra yarın öğlene kadar su çay kahve vs ile devam günü böyle kapatcam
İlk doğumdan sonra istemsizce çok kısa sürede bekarlık kiloma donmustum çok zayıflamıstim gören sasiriyodu normal doğumdu bu ikinci hamileliğime yakın kilo aldım biraz ve ikinci hamileliğim ilk kadar kilo almasam da kilom vardı dogumdan sonra üstüne de eklendi sezeryan olmustum eklendikce eklenince 70 li kilolarda artışa gittim yaş da ilerliyor ondan mıdır anlamadım bu şekilde kendimi iyi hissetmiyorum hantallastigimi farkettim çevreden de kilo mu aldın sen lafları da cabasıBünyeden bünyeye değişir tabi ama ben emzirmeyi bıraktıktan sonra kilo almaya başladım nedense. Tabi hamurişi ve abur cubur düşkünlüğüm olduğu için hızlı oldu buherkes istediği bedene kavuşsun
Okadarcık kaçamakları görmezden gelebiliriz benceBende bugün azıcık helva yedim maalesef canım çok tatlı istedibi nebze olsun kesti beni yürüyüş yaptım bol su içtim ve yine brokoli yedim
Arkadaşlar yoğunluktan gelemedim buraya. Dun benim için yoğun bir gündü ama diyeti bozmadım dun aksam yöresel lahana yemeği ve yoğurt yedim bitki çayı içtim suyumu 2,5 litreye tamamladim
Bu sabah da çok az menemen domates salatalık zeytin peynir ustune de yoğurtlu musli yedim şu içmeye devam. Birazdan sade türk kahvemi icicem
Kızlar selam nasılsınız? Diyetler nasıl gidiyorMerhaba, bu hafta benim için biraz karışık geçti . Çoğunlukla dışarıda yemek yedik ve çok sağlıklı şeyler değildiistediğim kadar su da içemedim .o yüzden bu hafta sadece 500 Gr verebildim . Yarından itibaren işleri sıkılaştırmaya başlamam gerekiyor
Merhaba,b3n de pek giremedim .13 günde 7 kilo çok iyi bi sonuçKızlar selam nasılsınız? Diyetler nasıl gidiyor
Benim tel bozuldu giriş yapamamıştım. Bugün giriş yapabildim. Bugün diyetin 14. Günü vee dün tartıldım 80 i gördüm sonunda 13 günde 7 kilo gitmiş sanırım ödemeler gitti çünkü hafiflemiş ve enerjik hissediyorum. Arada kaçamaklar yaptım ama diyete devam ediyorum kızlar. Çok fena gaza geldim dün sizin nasıl gidiyo merak ediyorum inşallah vericez bu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?