- 23 Mayıs 2020
- 967
- 1.687
- 63
- Konu Sahibi Cilekliekler7
-
18.30 - bir tabak sulu köfte , yeşil salata ,yarım dilim tam buğday ekmeği
Yatana kadar hiçbir şey yememeyi başarırsam günü 1093 kalori ile kapatıyorum.
Merhaba birlikte zatyiflayalim mikonuyu aktif kullaniyosunuz bende aktif şekilde kullanmak istiyorum bana pes etmeyecek azimli yarı yolda birakmayacak gaza da getirecek bir diyet arkadaşına ihtiyacim var isterseniz diyet arkadaşı olalım elimizden gelene kadar bu zayıflama yolunda beraber yürüyelim
merhaba oncelikle -3 cok iyi bir sonuc, odem oluna ilk baslarda daha cabuk giidyor tabikide ideal kilonuza az kalmis. bende 10 gundur diyetteyim. Bir iki gruba katilidm hangi gruba katilsam 1-2 gun sonra gruptan cit cikmadi. Motivasyon olarak iyi oluyor.
Tabi ki ben ilk defa bu kadar motiveyim ,istediğim kiloya insem bile korumak için beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim . Arada kaçamak yapsam bile bir sonraki öğün dengelemeye çalışıcam bundan sonra . Kalori saymak çok işe yarıyor bu arada size de fikir olsunMerhaba birlikte zatyiflayalim mikonuyu aktif kullaniyosunuz bende aktif şekilde kullanmak istiyorum bana pes etmeyecek azimli yarı yolda birakmayacak gaza da getirecek bir diyet arkadaşına ihtiyacim var isterseniz diyet arkadaşı olalım elimizden gelene kadar bu zayıflama yolunda beraber yürüyelim
Evet kesinlikle ,isteyince başarabildiğimi görmek aşırı motive ediyor bir de. Ben egzersiz konusunda biraz eksiğim maalesef. Onu da yapabilirsem harika olacakmerhaba oncelikle -3 cok iyi bir sonuc, odem oluna ilk baslarda daha cabuk giidyor tabikide ideal kilonuza az kalmis. bende 10 gundur diyetteyim. Bir iki gruba katilidm hangi gruba katilsam 1-2 gun sonra gruptan cit cikmadi. Motivasyon olarak iyi oluyor.
merhaba oncelikle -3 cok iyi bir sonuc, odem oluna ilk baslarda daha cabuk giidyor tabikide ideal kilonuza az kalmis. bende 10 gundur diyetteyim. Bir iki gruba katilidm hangi gruba katilsam 1-2 gun sonra gruptan cit cikmadi. Motivasyon olarak iyi oluyor.
Merhaba kızlar bende diyet günlüğü açtım burada bugün diyetin 3. Günü bu sefer kararlıyım ama benim durumum biraz vahim 30 kilo aldım hamileyken Doğuma 100 kilo ile girdimSonra 85 e düştüm ama sütüm azdı ve sürekli süt yapan şeyler yiyeyim derken tekrar 90 ı gördüm artık aynaya dahi bakmak istemiyorum kilodan hareket etmekte bile güçlük çekiyorum artık oğlum 6 aylık oldu ek gıdaya başladık emzirmeye devam ediyorum ama artık bu kilodan kurtulmak istiyorum iyice psikolojim bozuldu hala hamileyken giydiğim pantolon ve tişörtleri giyiyorum üzerime olucak hiçbişe bulamıyorum bu beni çok üzüyor. Yemeye o kadar alışmışımki sürekli açım boğazıma dur diyemiyorum sürekli gidip gelip dolabı açıyorum ama artık kararlıyım herşeyi direk keserek değil ama azaltarak ekmeği tatlıyı şekeri tamamen keserek başladım 87 ile başladım diyete bugün 3. Günüm hayırlısıyla daha şimdiden hafiflemiş hissediyorum yada kendimi öyle inandırıyorum bilmiyorum Burası belki beni motive eder diye bende günlük açtım buradanda sizi takip edicem inşallah veririz kiloları kızlar hedefim ilk etapta 80 i sonra 70 i ve 60 görmek Haftaya pzrtsi tartılıcam ve 6 günde kaç kilo verdim yazıcam yada kaç gram verdim Yani inşallah verebilirim hepimize kolay gelsin...
Tabi ki ben ilk defa bu kadar motiveyim ,istediğim kiloya insem bile korumak için beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim . Arada kaçamak yapsam bile bir sonraki öğün dengelemeye çalışıcam bundan sonra . Kalori saymak çok işe yarıyor bu arada size de fikir olsunbirlikte ilerlersek çok daha güzel olur.
Tamamdır kızlar tam motiveyiz o zaman bu çok iyiBu sabah yoğunluktan sadece bitki çayı içtim .( bu arada bu çay metabolizma hızlandırır iştah kesmeyi vaat eden çaylardan ama şuanlik isim veremicem reklam olacağı için)
12.30 - bir kepçe mercimek çorbası
Yarım tabak susuz etli patates yemeği
15.00- kızım yerken birazcık mısır gevreği yedim( regli dönemleri kapatılsın)
18.30 : 4 kaşık domatesli makarna, 2 yemek kaşığı yoğurt
25 dk leslie yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?