- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa ben dediger konuda yazinca baktim baska biri daha etiketleyin deyince açtım o arada siz de yazmissiniz açin diyeYaaa hayirli ve bol kitaplı olsuun heyecanlandım
AnlaştıkVardır her seyde bir hayır. Yarın mart ayinin ilk kitabiyla burda biticem
CanımC ceycey3416 Aybush Polo33
Kızlar kitap okuyanlariniz varsa bekleriz akliniza gelenleri etiketleyebilirsiniz sizsiz olmaz❤
ayyy bal kopugum benimC ceycey3416 Aybush Polo33
Kızlar kitap okuyanlariniz varsa bekleriz akliniza gelenleri etiketleyebilirsiniz sizsiz olmaz❤
Kiz ceyceyi yanlis etiketlemisim ama çıkmadı bulamadimayyy bal kopugum benim
ceycey0406 bu aralar yok ceza yemiş galıbaKiz ceyceyi yanlis etiketlemisim ama çıkmadı bulamadim
Evet yanlislikla etiketleyince hatırladım 0406 diyeceycey0406 bu aralar yok ceza yemiş galıba
aynen can o uzun süre yok. aramızda galıbaEvet yanlislikla etiketleyince hatırladım 0406 diye
kıtaplar benım herseyım. en ıyı dostlarım. dert ortaklarım.Merhaba herkese,
Bu kitap okuma konusunu hem kendime hem okumayı seven ama bir türlü o kitabı eline alip okuyamayanlara motive olmasi amaciyla açıyorum.
Hadi bakalım başlayalım
Bugün ne okudun, elinde hangi kitap var?
Paylaşalım, birbirimizi motive edelim
Ne güzel bir hikayeymis hosgeldiniz aramızaİyi geceler merhaba herkese Bende bir kitap önerisi yapmak istedim. 'Aşk Hiç Biter Mi?'
Gerçek bir aşk hikayesi. Roman 494 sayfa. Bazen hala açar okurum. Ve yanlış bilmiyorsam eğer romandaki kişiler yazarın kendi anne ve babası. Yani onların aşkını, gençliğini yazmış.
Ooo harikasin can az da olsa yavaş da olsa sonuçta istikrarla okuyorsun ne güzel ❤kıtaplar benım herseyım. en ıyı dostlarım. dert ortaklarım.
elımde suc ve ceza var suan. gunde 5 sayfa okuyorum
ben hızlı okumaktan daha cok anlayarak okumayı sevenlerdenım oglum uyuyunca gunduz okuyorum malum gece el işi yapıyorum,Ne güzel bir hikayeymis hosgeldiniz aramıza
Arada gelip katki saglarsaniz seviniriz
Ooo harikasin can az da olsa yavaş da olsa sonuçta istikrarla okuyorsun ne güzel ❤