- 7 Kasım 2023
- 1.582
- 2.629
- 40
-
- Konu Sahibi FloppyDisk
Evet, dışarı gitmem imkansız. İş yerimin sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Bazı derslere katılır bazısının hocası ile konuşup katılmam. Bir kaç arkadaş o şekilde yaptılar. Şansım yaver giderse öyle olur...Çalışma hayatınız devam ederken okulu sürdürebilecek misiniz? Bulunduğunuz şehirde mi okumayı planlıyorsunuz?
Bölümü üniversiteyi seçerken buna dikkat edersiniz zatenEvet, dışarı gitmem imkansız. İş yerimin sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Bazı derslere katılır bazısının hocası ile konuşup katılmam. Bir kaç arkadaş o şekilde yaptılar. Şansım yaver giderse öyle olur...
Tam tersi zaten teknik personelim sadece mühendis olacağım ücretini alacağım. İşim içinde faydalı. Okuma kısmı zor gelmiyor. Zaten işin mutfağındayımBölümü üniversiteyi seçerken buna dikkat edersiniz zaten
Yapılmayacak şey değil artık kontenjanlar üniversiteler daha fazla, kazanmak bana o kadar zor gelmiyor. Peki diyelim mühendis oldunuz o zaman iş mi değiştireceksiniz? Şu anki alanınız ile ilgisiz bir alana geçecekseniz şimdiki işinizde uzmanlaşmış nitelikli çalışandan 45 yaşına yaklaşmış tecrübesiz bir mühendise dönüşme durumunu göz önüne aldınız mı?
Kusura bakmayın heves kırıcı olmak niyetinde değilim sadece emek zaman ve para harcamanıza değer mi diye artı eksisini düşünüyorum
Tabi ki hayır ayrıca işletme mezunuyumİki yıllık mezunu olunca yüksek lisans yapılabiliyor mu? İlk kez duyuyorum.
e o zaman kolay işte tek yapacağınız bölümü kazanıp dersleri vermek.Tam tersi zaten teknik personelim sadece mühendis olacağım ücretini alacağım. İşim içinde faydalı. Okuma kısmı zor gelmiyor. Zaten işin mutfağındayımyıllar sonra dgs süreci zor geliyor
Uzaktan eğitim mühendisliklere kapatıldı Malesef. Örgün olmalı arttık. Dgs var halen...bölümümüz ne hala dgs hakkı var mı ne istiyorsunuz? bi arkadaşım bir türki Cumhuriyetinden okuldan endüstri mühendisliği okuyor sanırım yıllık ücretj 15-20 bindi yök tanıyor. o çalıştığı kurumda yükselmek için okuyor.
dediğim üniversitede var ama özel bir üniversite. şimdi baktım hacı Ahmet Yesevi üniversitesiymiş. Kazakistan ve yok tanıyor. arkadaşımın kurumunda herkes orada okumuşUzaktan eğitim mühendisliklere kapatıldı Malesef. Örgün olmalı arttık. Dgs var halen...
Yaş ilerleyince çalışıyorum da adapte olamıyorum. Konular bitti aslında test çözmem lazım ittire kaktıra gidiyore o zaman kolay işte tek yapacağınız bölümü kazanıp dersleri vermek.
ben sandım ki çok alakasız bir işiniz var.
Aynen biliyorum uzaktan eğitim mühendisliği kapattılar. Eski okuyanlar bitirene kadar devam edecek. Yeni öğrenci alımı yok artıkdediğim üniversitede var ama özel bir üniversite. şimdi baktım hacı Ahmet Yesevi üniversitesiymiş. Kazakistan ve yok tanıyor. arkadaşımın kurumunda herkes orada okumuş
Az, önce yazdığım gibi konular bitti. Sınav haziranda benim boş zamanlarmda test çözmem gerek. Ama ona buna kızmaktan adapte olamıyorum... Onun içinde motivasyona ihtiyacım varBence insana durduk yere motivasyon gelmez. Motivasyonun gelmesini beklerseniz ömür boyu beklersiniz.
Önce çalışın sonra motive olursunuz. Sizi başarıya götürecek olan motivasyon değil disiplin.
o zaman dgsye çalışın bakalım ne olacak deneyin kendinizi dgs aytten daha kolayAynen biliyorum uzaktan eğitim mühendisliği kapattılar. Eski okuyanlar bitirene kadar devam edecek. Yeni öğrenci alımı yok artık