• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Motivasyon ve Yalnızlık

Aklınıza gelen ilk anlamı aslında. 18 de başlanıyorsa üniversiteye 25 te başlamak gibi...
Ben de 23 yaşında bu yıl nasip olursa yeni başlayacağım inşallah
Geç kalmışlık hissi, yaşıtlarım evlenirken işe başlarken ben her şeye yeni başlıyorum hissi çok fazla bende de var en iyisi konuyu takip edeyim

Merhaba.
Bu konularda kadere çok inanırım. Kimi insanın kader çizgisiyle çok insanın kaderi kesişiyor. Bazen bu çizgiler birleşiyor ve bu insanlar hayatımızda uzun süre boyunca bizimle yanyana yürüyorlar. Bazen bu çizgiler farklı yollara doğru yöneliyor, o zaman bu insanlarla bir şekilde yolumuz ayrılıyor.
Bizim gibi insanların kader çizgisinde de çok insan olmuyor. Kendimden biliyorum. Önceden kafamı çok takardım neden arkadaş çevrem yok, bende sorun mu var diye ama zamanla anladım ki olay kaderle ilgili. Hayatımıza birileri girecekse mutlaka onlarla çizgilerimiz birleşecek. Kendimden örnek vermem gerekirse birkaç yıl önce benim kader çizgimle başka bir insanın kader çizgisi birleşti ve Allah izin verirse ömrümüzün sonuna dek yanyana yürüyeceğiz.
Kadere inanmayı sakın bırakma. Bolca meditasyon yap. Nefes egzersizlerini ihmal etme ve auranı güçlendir ki hep iyi insanlar çıksın karşına. İnşallah kader çizgin hep çiçeklerle, güneş ışığıyla ve mutlulukla dolu bir yolda ilerler. ☺️
İlk defa duydum ben de yapmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyiz

Hangi meditasyonları yaptınız acaba
Dürüst olmak gerekirse belirli meditasyonları yaptığımı söyleyemem 😄 Yani şöyle ben kendimce yöntemler buldum ama çok sevdiğim bir ablam da bana oldukça yardımcı olmuştu bu konuda. Bunu ayrı bir gönderide anlatmam daha doğru olur sanırım ☺️ çok uzun konuşurum ben çünkü 😄 buraya da bağlantı bırakırım isterseniz ☺️

Dürüst olmak gerekirse belirli meditasyonları yaptığımı söyleyemem 😄 Yani şöyle ben kendimce yöntemler buldum ama çok sevdiğim bir ablam da bana oldukça yardımcı olmuştu bu konuda. Bunu ayrı bir gönderide anlatmam daha doğru olur sanırım ☺️ çok uzun konuşurum ben çünkü 😄 buraya da bağlantı bırakırım isterseniz ☺️

Evet lütfen, unutmayın ama daha sonra...

Back
X