- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 41
Merhaba Ebru ben.. Bu yolda bana eşlik edecek yol arkadaslari arıyorum. Diğer topikleri inceledim fakat en uygun yerin burası olabileceğini düşündüm.. Kısaca bahsedecek olursam.. Uzun zamandır hayatımı düzene sokup, spora başlamayı, ders çalışmayı, düzenli yaşamayı istiyordum fakat hayata geçiremedim.. Defalarca diyet girişiminde bulundum başarısız oldum anladım ki sporsuz asla başarılı olamayacağım. Bugün başladım.. 36 yaşındayım.. 165 boy ve 80 kiloyum düzenli olarak ilaç kullanıyorum 2 aydır regl olmuyorum sanırım bununda etkisi var ama bir şekilde bu süreci tersine çevirmem gerekiyor.. Yaptıklarımdan bahsedeyim kısaca.. Ceviz suyu içiyorum sabahları aç karnına, ekmeği 2 gündür tamamen çıkardım hayatımdan ve bugün spora başladım. Motivasyon grubu arkadaşlarımı arıyorum.. Yalnız olmaktansa birbirimize destek olarak daha iyi başarabileceğimizi biliyorum.. Ben buraya her gün yaptıklarımı hatta yediklerimi de yazicam.. Günlük diyelim :) Motivasyon grubu arkadaşım olurmusunuz?
Bugün;
zıplama(40),yerinde koşu 30, squat 30, tekli squat 20 şer, 30 mekik,lastikle iç bacak 20.
Sabah 7.30 kahvaltı ekmeksiz, 12.30 öğle yemeği ekmeksiz, akşam yine sebze haşlama ekmeksiz.. 2 ceviz.
Sevgiler...
Bugün;
zıplama(40),yerinde koşu 30, squat 30, tekli squat 20 şer, 30 mekik,lastikle iç bacak 20.
Sabah 7.30 kahvaltı ekmeksiz, 12.30 öğle yemeği ekmeksiz, akşam yine sebze haşlama ekmeksiz.. 2 ceviz.
Sevgiler...