MOTIVA MI POLYTECH Mİ ?

yerebakanyurekyakan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
39
19
3
29
Taktıranlar memnun musunuz. 3 gün sonra ameliyatım var ama hala karar veremedim. Polytech için kapsül riski fazla ve pürtüklü yapısından ötürü çıkarılırken meme dokusu da gidiyor diye okudum.
Motiva için ise tamam doğal yumuşak ama revizyonlu memeler hep ilk başta motiva takılmış diye okudum. Önceki konularımda da demiştim ergonomix çok istiyorum ama doktor sarkık durabilir falan dedi kafam hallaç pamuğu oldu. YAPTIRANLAR YORUM YAPABİLİR Mİ

Ama kirk tane yorum yaptik ikna olmuyorsunuzki ergonomix sarkik dursaydi bende durudu. İcten diklestirme yapildi tam tekmil bir diklestirme de yapilmadi yani. Emzirme sonrasi goguslerim deforme olmustu. Ergonomix kesinlikle sarkik durmuyor. 4 arkadasim ergonomix 1 arkadasim polytech tercih etti suana kadar. Ergonomix tercih edenlerden biri mentordan revizyon oldu. Polytech taktiran da memnun benim gb ergonomix taktiran da. Her markanin ayri riskleri var. Tum risklerden kacis imkansiz. Mesela arkadasim mentorda kapsul kontraktoru yasadi ergonomixte risk yok denecek kadar az ve ayni problemi tekrar yaşamadı ama bir baskasinin vucudu ergonomixe oyle bir tepki verirki dusuk ihtimal de olsa kapsul kontraktoru yasar. Vucudun vericegi tepkiyi onceden tahmin etmek mumkun degil. Bence siz dr unuzn kararina uyun iciniz rahat etsin. Polytech demis taktirin gtsin. Kahrettiniz kendinizi gunlerdir.

Ben arkadasa özelden de yazdım hatta memelerimin fotoğrafını attım yine de ikna olmadı kimse kapsul kontrakturu olacağını bilerek o markayı tercih etmiyor zaten.. olacagi varsa oluyor.. içinizden nasıl geçiyorsa hangisi içinize siniyorsa onu tercih edin.. ondan sonrası tevekkül..

HNsjsjsj o kadar haklısınız ki sanırım daha çok yorum istiyorum kafama girmiyor. Gönlümden geçen ergonomix çünkü ama işte 1 kere ameliyat olmak istiyor insan. Peki mesela ben doktora desem ki doktor bey siz ne derseniz o olsun ve sonrasında bir problem yaşasam doktor kendi mi yardımcı oluyor? Yani ergonomixi kendim istedim diye bir prıblem olursa bunu sen istedin olur ve hiç yardımcı olmaz mı sizce

haklısın haklısın haklısın sizin şu anki hali baya iyi bu arada çok beğendim. Ama şu forumda okuduğum şeyler o kadar çok kafamı karıştırdı ki inanamazsınız

haklısın haklısın haklısın sizin şu anki hali baya iyi bu arada çok beğendim. Ama şu forumda okuduğum şeyler o kadar çok kafamı karıştırdı ki inanamazsınız
Sorun yaşama ihtimalin yüzde 5se hiçbir şey olmayacağı ihtimali yüzde 95 bence bunu düşün.. hiçbir şey olmayacak mis gibi memislerin olacak benim otoimmum hastalığım var iltihaplı romatizma hastasıyım kapsul kontrakturu olma ihtimali daha yüksek bende ona rağmen cesaret edebildim.. hatta onun için ergonomixi seçtik doktoruma artık bi aksilik olursa da nasip kısmet.. kac gün kaldığı belli olmayan ömrünü kaygılar içinde geçirme çok güzel olacak..

Dr un bu mesuliyeti alicagini hic sanmam. Bu dr un hatasi da olmaz sizin hataniz da olmaz. Vucudunuzun verdigi ongorulemez tepki olur yalnizca. Dolayisiyla bir problemle karsilasirsaniz ve revizyon gerekirse bunu dr unuzun ustlenicegini hic sanmiyorum onerdigi marka olsun yada olmasin. Dr oneride bulunur fakat bu hastanin tercihine kalmis birsey. Bana da drum hem ergonomix i hem Polytech i onerdi mesela. Ben isteklerimi belirttim. Kapsul kontraktorunden tedrgn oldugumu (arkadasim yasadigi icin) olabildigince dogal bir goruntu ve dokunus istedigimi vs.. ergonomix i cok arastirmistim. Dr da ergonomix ile mutlu olursunuz diyince hic tereddutum kalmadi. Fakat olaki kapsul kontraktoru yada baska bir sikintim olsaydi dr ucretsiz bir revizyonu kabul etmezdi tabiki. Mesela bazen cep olmasi gereknden daha kucuk aciliyor ve protez yerine oturmuyor, bu dr hatasi ve genelde dr hatasini kabul edip cebi genisletiyor ve protezi yerine cekiyor. Fakat bu oyle birsey degil malesef. Bir de cok fazla dusunup kafaniza takiyorsunuz. Tabiki arastirmaniz cok guzel tedirgin olmaniz da cok dogal. Ama bunun icin yapabilceginiz tek sey olabildigince cok dr la gorusup oneri almakti. Baska turlu netlesemezsiniz. Ben de sizin kadar olmasa da kesinlikle tedrgindim ve izmirde gorusmedk dr birakmadim neredeyse. Burda kimi a markasiyla kimi b markasiyla sorun yasamistr ama asla doku ayni doku degil vucut ayni vucut degil. Cok dusunup kotuyu cagirmayin lutfen emin degilseniz bir kac gorus daha alin. Operasyonu ertelemek sonrasinda pisman olmaktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…