Merhaba benim de görüştüğüm bi doktor sadece mentor ve natrella(allergan) markasını kullanıyordu ve mentoru beğenmediğini zar yapısının ince olup patlamaya daha müsait olduğunu ve genelde mentorun türkiyede kullanılan modelleri daha az dolu(%80 doluluk oranında) kullanıldığı için dalgalanma ve protezde çökme olabildiğini dile getirip açıkça allerganı daha çok beğendiğini ve daha büyük bi firma olduğunu dile getirdi. Ve açıkçası ben de mentoru incelediğimde bu dalgalanmayı farkettim ama allergan da istemediğim için bu doktoru eledim.Merhaba;
Görüştüğüm bir prof. Dr. Mentor marka kullanıyordu.Bende araştırınca motiva ergonomix’i uygun ve mantıklı bulmuştum. Kendisine bunu sordum. Bana motiva’nın daha yeni olduğunu, güney amerika da üretildiğini söyledi. Kötü ya da iyi birşey söylemedi ama yıllarca gelen, sonuçları görülmüş ve bu anlamda daha güvendiği için mentor u önermişti.
Yıllar içinde pek çok marka implant üretildi, açılanlar kapananlar oldu ama hollanda da üretilen mentor yıllardır bu sektörde dedi.
Mesela allergan markaların toplatıldığı dönemde firma sorumluluğu almış ve hastaların ameliyat masraflarını yeniden karşılayarak değişimlerini yapmış. Ama yeni bir marka ileride sorun yaratırsa aynı şekilde davranır mı yoksa kaybolup gider mi bilmiyoruz dedi. Uzun vadede düşünüp, muhattap bulabileceğin bir markayı seçmek daha güvenilir olur dedi.
Ama tabii kullanıp memnun olanlar varsa paylaşırlarsa çok iyi olur. Bende araştırma içindeyim çünkü.
Merhaba memnun musunuz? Pürüzlü mü pürüzsüz mü sizdeki? Ama asıl merak ettiğim ergonomix olan, round daha sertti kıvam olarak.Bnde motiva raund takildi bana 18 agustos ameliyat oldum kas zari alti
Yeni nesil çipli olandansa sizinki zaten ergonomix oluyor. Round modeller yuvarlak demek oluyo yani eski nesil ve çip yok onlarda. Benim de istediğim çipli olan. Sizde kaç cc var? Boyutundan görüntüsünden kıvamından bahsedebilir misiniz , memnun musunuz?Suan ucin memmnumum cnm puruzsuz bndeki dger rinin kivamini bilmiyorum 2 ay olmadi daha bana odem hala var hafizali protez bunlar yeni nesil cipli yatinca yuvarlak dik durusta damla kivamini aliyor
Bir de doktorunuz kimdi?Suan ucin memmnumum cnm puruzsuz bndeki dger rinin kivamini bilmiyorum 2 ay olmadi daha bana odem hala var hafizali protez bunlar yeni nesil cipli yatinca yuvarlak dik durusta damla kivamini aliyor
Tekrar merhaba;Merhaba benim de görüştüğüm bi doktor sadece mentor ve natrella(allergan) markasını kullanıyordu ve mentoru beğenmediğini zar yapısının ince olup patlamaya daha müsait olduğunu ve genelde mentorun türkiyede kullanılan modelleri daha az dolu(%80 doluluk oranında) kullanıldığı için dalgalanma ve protezde çökme olabildiğini dile getirip açıkça allerganı daha çok beğendiğini ve daha büyük bi firma olduğunu dile getirdi. Ve açıkçası ben de mentoru incelediğimde bu dalgalanmayı farkettim ama allergan da istemediğim için bu doktoru eledim.
3 doktor motiva önerdi mentora gore round sekli daha dogal duruyor dedi. Mentor diye baskıladım ozellikle onlar yuzunden geri dondum. Taktıralı 10. Gunum bugun ama ben full taktırdım çipli değil
Evet memnunum 2 ayı geçti yumuşaklığı gün gün daha iyiye gidiyor ama beni boyut tatmin etmedi yeterince. Tekrar büyütmek için olmayı düşünüyorum 6.ayımda.Merhaba, ben de kısa bir süre sonra meme büyütme operasyonu yaptıracağım. Motiva round ve mentor yuvarlak olmak üzere 2 seçenek arasında git gel yaşıyorum. Nano teknoloji üretim olması nedeniyle motivaya daha yakın gibiyim. Üzerinden biraz zaman geçmiş gördüğüm kadarıyla memnun kaldınız mı? Bir de meme dokusu ile silikonun kendi dokusu arasında bir fark hissediyor musunuz yoksa homojen bir his mi var merak ediyorum? Benim operasyon kas altı yuvarlak olacak bu arada. Şimdiden teşekkürler
Umarım tam istediğinizi yakalarsınız bu kez, teşekkür ederim yanıt içinEvet memnunum 2 ayı geçti yumuşaklığı gün gün daha iyiye gidiyor ama beni boyut tatmin etmedi yeterince. Tekrar büyütmek için olmayı düşünüyorum 6.ayımda.
Meraba evet ergonomix full. 4 ay oldu iyiyim ama boyut tatmin etmedi. Ayrıca kas altı olduğu için beni rahatsız ediyor biraz protezler. Aktif spor yapanlar için iyi olmadığını düşünüyorum kas altının.NASILSINIZ MOTIVA ERGONOMIX FULL MU TAKTIRDINIZ
bende tekrar ameliyat olacağım gibi görünüyor dual plan spor yaparken zorluk yaratıyor hatta kapak açarken bile kaslarla beraber sıkıntı yaratıyorMeraba evet ergonomix full. 4 ay oldu iyiyim ama boyut tatmin etmedi. Ayrıca kas altı olduğu için beni rahatsız ediyor biraz protezler. Aktif spor yapanlar için iyi olmadığını düşünüyorum kas altının.