Motiva ergonomiks cc öneri

SevvalBilge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
23
4
1
40
merhaba 158 boy 47 kilo için motiva ergonomiks protez düşünüyorum
Cc olarak bu boy ve kilo için önerisi olan taktıran vardır diye sormak istiyorum
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Protez cc oranı sizin boyunuz kilonuzdan ziyade meme dokunuza, göğüs kafesinize göre belirleniyor aslında. Bu şekilde yorum yapmak çok zor. Doktora ortalama istediğiniz görseli gösterirseniz o size olabilecek cc oranını aktaracaktır. Örneğin ergonomix olup olmayacağı da sizin isteğinizden ziyade durumunuza göre değerlendiriliyor

Protez cc oranı sizin boyunuz kilonuzdan ziyade meme dokunuza, göğüs kafesinize göre belirleniyor aslında. Bu şekilde yorum yapmak çok zor. Doktora ortalama istediğiniz görseli gösterirseniz o size olabilecek cc oranını aktaracaktır. Örneğin ergonomix olup olmayacağı da sizin isteğinizden ziyade durumunuza göre değerlendiriliyor
Motiva ergonomiksi doktorum önerdi cc olarak da ben küçük olsun dedim ama doktor küçük isteyip pişman oluyorlar dedi
Benim göğsüm hiç yok denebilir
Büyük istemiyorsan 325 cc dedi ama yorumlarda da gördüğüm kadarıyla genelde sonradan pişman olan çok
Keşke daha büyük olsaymış diyorlar
O yüzden bana yakın boy kilo ve göğüs yapısında yaptıran varsa ve fotoğraf görebilirsem fikir olur diye düşünüyorum

Benim boy kiloma yakın sayılırsınız bende 300e yakın var ama bir o kadar da kendi dokum vardı o yüzden dokunuz hiç yoksa ve ortalama boyutlar istiyorsanız 350-400 falan taktırabilirsiniz o halde bu da dokunuz olmadığı için tabi doku olsa büyük olabilirdi

Cc olarak bu boy ve kilo için önerisi olan taktıran vardır diye sormak istiyorum
Ben 163 boy 63 kiloyum gogus kafesim geniş biraz da kendi dokum vardı 350 cc ergonomix diye konuşmuştuk ameliyat öncesi fakat 400u uygun görmüş doktorum ameliyat esnasında.. 400 cc kondu.. suan çok şişeler.. öncesi sonrası fotograf ekliyorum.. bugün 5.gunum.. kontrol gününü iple çekiyorum..

Eklentiler

• 1000009212.webp
    1000009212.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 58
Ben 163 boy 63 kiloyum gogus kafesim geniş biraz da kendi dokum vardı 350 cc ergonomix diye konuşmuştuk ameliyat öncesi fakat 400u uygun görmüş doktorum ameliyat esnasında.. 400 cc kondu.. suan çok şişeler.. öncesi sonrası fotograf ekliyorum.. bugün 5.gunum.. kontrol gününü iple çekiyorum..

Merhaba sizin dokunuz varmış benim hiç yok dümdüz yani 400 siz de iyi durmuş
Sağlıklı günleriniz olsun inşallah
Benim boyum kısa kilom az
O yüzden bende nasıl durur bilmiyorum

Merhaba sizin dokunuz varmış benim hiç yok dümdüz yani 400 siz de iyi durmuş
Sağlıklı günleriniz olsun inşallah
Benim boyum kısa kilom az
O yüzden bende nasıl durur bilmiyorum
Gogus kafesiniz de çok önemli bu konuda.. benim geniş.. 325ler 350ler iyi oluyor genelde..

Markası neydi sizinkinin Motiva mı

Bu u en iyi doktorunuz bilir zaten deneme yapıyor göğüs kafesiniz darsa ona göre silikon yerleştirir ama hiç dokunuz yoksa ve o kadar da bıçak altına yatacaksınız 350-400 cc yaptırın derim muhtemelen kas altı olur benim kedi dokum ok asına rağmen göğüs kafesim dardı kas üstü 315 cc yaptı doktorum göğüslerim diriydi etim serti anca almış 315 cc keşke daha büyük olsaydı diyorum.

Bu u en iyi doktorunuz bilir zaten deneme yapıyor göğüs kafesiniz darsa ona göre silikon yerleştirir ama hiç dokunuz yoksa ve o kadar da bıçak altına yatacaksınız 350-400 cc yaptırın derim muhtemelen kas altı olur benim kedi dokum ok asına rağmen göğüs kafesim dardı kas üstü 315 cc yaptı doktorum göğüslerim diriydi etim serti anca almış 315 cc keşke daha büyük olsaydı diyorum.

Merhaba doktorum kas üstü yapacağım dedi kas altı hiç yapmıyorum dedi hatta yanlış anlamadıysam
Fakat kendi dokununuz yoksa kas üstü yaptığı zaman Silikonu fark edersiniz dışarıdan hatlarını yani ben doğru bulmuyorum şahsen kendi dokununuz varsa kas üstü olabilir ama kendi dokununuz yoksa ben sadece kaş üstü yapıyorum demekte enteresan geldi bana.

Fakat kendi dokununuz yoksa kas üstü yaptığı zaman Silikonu fark edersiniz dışarıdan hatlarını yani ben doğru bulmuyorum şahsen kendi dokununuz varsa kas üstü olabilir ama kendi dokununuz yoksa ben sadece kaş üstü yapıyorum demekte enteresan geldi bana.
Merhaba aynen hiç döküm yok diyebilirim dümdüzüm
Ama kas üstü yapıyorum dedi
Ben muayeneye gittiğimde biraz kararsız ve bilgisiz gitmiştim
O yüzden sorgulamadım da
Şu tas koymuş gibi bir görüntü oluyor bazılarında o yüzden mi oluyor acaba

Merhaba aynen hiç döküm yok diyebilirim dümdüzüm
Ama kas üstü yapıyorum dedi
Ben muayeneye gittiğimde biraz kararsız ve bilgisiz gitmiştim
O yüzden sorgulamadım da
Şu tas koymuş gibi bir görüntü oluyor bazılarında o yüzden mi oluyor acaba
Arkadas hakli. Hic dokusu olmayan birine kas ustu yapilirsa protez hem ele gelir hem de top goruntusu olusur. O nasil bir dr anlamadim. Benim biraz dokum vardi ona ragmen dual plan yapti dr um. Zaten bir dr ben tum hastalarima ayni yontemi uyguluyorum diyorsa orda bir sikinti var. Dokusu olup da gevsek deriye sahip olan hastalara da kas ustu yapilamaz mesela. Bence siz dr unuzu bu konuda tekrar bi sorgulayin, iyice irdeleyin.

Dren doktordan doktora değişiyor genelde genç doktorlar pek koymuyor.. ama eğer buyutmeyle birlikte diklestirme de olacaksa muhakkak koyuyorlar.. ben sadece buyutme oldum, doktorum ameliyat esnasında duruma bağlı koyuyorum ortalama 100 hastada bir koyma ihtiyacı duyuyorum demişti..

Dren doktordan doktora değişiyor genelde genç doktorlar pek koymuyor.. ama eğer buyutmeyle birlikte diklestirme de olacaksa muhakkak koyuyorlar.. ben sadece buyutme oldum, doktorum ameliyat esnasında duruma bağlı koyuyorum ortalama 100 hastada bir koyma ihtiyacı duyuyorum demişti..
Teşekkürler

Back
X