Bebek Beslenmesi Motilium anne sütü artırıyor mu ne olur bana yardım edin kızlar kullanalar var mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mgeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
51
27
88
34
Nerdeyse 4 aylik olacak kizim besin alerjisi var ve emmeyi red etti. Ne olur bana yardım edin doktor motillium ilacı söyledi faydası olan varmı? Yada bira mayası tableti varmış onun faydasını gören oldu mu? Kızım mama almıyor bu yüzden anne sütü en azından daha fazla almasını istiyorum Sagarak veriyorum.

Bira mayasi hem gnc hem solgar kullandim fark etmedi acikcasi. Motillium tablet ama kesinlikle etkili diyebilirim, gunde 4 tane yapip 1 kutuyu bitirip bikac hafta ara verip ihtiyacs gore tekrarliyorum azaldikca. Ama ne de olsa kimyasal, yurtdisinda 3-4 ay kullandiran doktorlar oldugu gibi burada tavsiye etmeyenler de var. Kisa sureli kullanimi asmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…