mesaj sayım yetmediği için resim ekleyemiyorum ama aşağıdaki linkten bakabilirsiniz diye düşündüm. Bu ayakkabıları almayı düşünüyorum. Gelin çiçeğimide bu renklerle aynı yapacağım nasıl olur sizce :18:
ya ben beğenmedimm:18: topuktaki mor taşlar, ayakkabıdaki resim baskısı ve o baskının üstündeki beyaz taşlar çok ağır olmuş. ama o taşların hiç biri olmayıp sadece üstündeki resim olsaymış süper olurmuşş hem gelinliğin altına güzel olur hemde düğünden sonra kotlarının altına giyersin harika olur. ama dediğim gibi öteki türlü hiç beğenmedim
ya ben beğenmedimm:18: topuktaki mor taşlar, ayakkabıdaki resim baskısı ve o baskının üstündeki beyaz taşlar çok ağır olmuş. ama o taşların hiç biri olmayıp sadece üstündeki resim olsaymış süper olurmuşş hem gelinliğin altına güzel olur hemde düğünden sonra kotlarının altına giyersin harika olur. ama dediğim gibi öteki türlü hiç beğenmedim
canım istediğin gibi yapıyorlar. yani istemezsem onları yapmaya bilirler. istediğim renkte boyama şanslarıda var. tarih ve isimde yazılabiliyormuş. karar vermedim ama hoş geldi