• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Morlu Gelin ayakkabıları :)

ya ben beğenmedimm:18: topuktaki mor taşlar, ayakkabıdaki resim baskısı ve o baskının üstündeki beyaz taşlar çok ağır olmuş. ama o taşların hiç biri olmayıp sadece üstündeki resim olsaymış süper olurmuşş:21: hem gelinliğin altına güzel olur hemde düğünden sonra kotlarının altına giyersin harika olur. ama dediğim gibi öteki türlü hiç beğenmedim:31:

ya ben beğenmedimm:18: topuktaki mor taşlar, ayakkabıdaki resim baskısı ve o baskının üstündeki beyaz taşlar çok ağır olmuş. ama o taşların hiç biri olmayıp sadece üstündeki resim olsaymış süper olurmuşş:21: hem gelinliğin altına güzel olur hemde düğünden sonra kotlarının altına giyersin harika olur. ama dediğim gibi öteki türlü hiç beğenmedim:31:

canım istediğin gibi yapıyorlar. yani istemezsem onları yapmaya bilirler. istediğim renkte boyama şanslarıda var. tarih ve isimde yazılabiliyormuş. karar vermedim ama hoş geldi

Back