Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hangi dr biz bir kez Alaaddin beye gittik dna hasar sonucunda da Burak Beyke görüştük kadin dogumcu Secil hanımı cok sevdim cok ilgili ancak surekli tup diye direttikleri icin sogudum
Bizde Alaaddin beye eren bey yönlendirdi daha sonra üç ay ilaç kullandık %57 den %48 düştü şimdi yine ilaç kullanıyoruz Burak bey ticari düşünüyor ilk izlenim o oldu doktorum Mustafa ulusoy

Katılıyorum canım sana biz 3 ay kullandık hiç değişmedi. Gerçi şimdi tekrar başladık
Yani bizde 3 ay kullandık gerileme oldu doktor devam edin dedi 3 ay daha ama etmedik açıkcası fiyatıda pahalı zaten keçiboynuzu kürü ile yavaşta olsa bir artış sağlanıyor

6 ay kullandi esim 0 dan %16ya yukseldi ileri hiz
Anladım canım bünyeye göre değişiyodur belki ama bizde yükselmiştir değerler derken düştüğünü görünce bıraktık faydası olmayacak diye. Keçiboynuzu kürü ufak ufak ta olsa her teste bir tık arttırmış oluyor değerleri...

Bizde Alaaddin beye eren bey yönlendirdi daha sonra üç ay ilaç kullandık %57 den %48 düştü şimdi yine ilaç kullanıyoruz Burak bey ticari düşünüyor ilk izlenim o oldu doktorum Mustafa ulusoy
Aynen aynen ben sonuc almaya gittim kendisi yontem teknik anlatiyot tüple ilgili cok yikiciydi konusmalari

Aynen aynen ben sonuc almaya gittim kendisi yontem teknik anlatiyot tüple ilgili cok yikiciydi konusmalari
embriyolog eren bey çok iyi birisi çok pozitif bir insan ve ben dediğimde hemen yaptılar sperm dna hasar testini bu işlem bitince nasıl devam edeceksiniz kızılaya recai pabuççu geliyormuş klinik kendini yenilemiş anlattıkları kadar alaaddin bey de çok iyi bir doktor dün gittim bana hiç acele etmeyeceğiz dedi önce bunu tedavi edelim daha sonra tüp yaparsınız ki onda da mikroçip deneyeceğiz

Hasar hemen dusmez 3 ay sonra tekrar dna hasar testi yaptırcaz o zaman gideriz alaaddin hocaya

evet biz üç ay kullandık 57 den 48 düşmüş sayı olarak nasıl bizimkinin sayısı da düşmüş fakat hareketlilik çok artmış
hareketliliğin artması çok iyi ya , hareketlilik artınca hamile kalma oranı direk artıyormuş.

Kızlar bizde de aynı dertler. Sayı 3 milyon morfoloji 1. İleri hız yüzde 26. Proxedd plus verdi doktor. Ekimde tupe baslicaz. Doktor sayı önemli değil ileri hız ve morfoloji önemli dedi. Sayının çok artmasını beklemeyin bu ilacı ileri hız artsin diye kullanmasini istedi eşimin hayırlısı insallah

normal sperm %2 çıkıyor arkadaşlar 28 milyon sperm yıkandıktan sonra 11 milyon yazılmış onu pek anlayamadım

sen nerde oturuyorsun canım nerde başlayacaksın tedaviye?

sa
sayı için doktor bize iğne verdi ama öncelikle eşimde hormonlarına baktırdı. Acaba beyin tetiklemiyor mu diye.
sizden öyle birşey istenmedimi

Ben de 2 ay önce histereskopi oldum kızlar rahmim tavşan kulağı gibiymis. Perde varmış. Onu atlattim şükür. Şimdi salı günü hormon testlerim için gideceğim. Ekimdeki adetimde baslicaz bi problem olmassa Allahin izniyle

Hangi dr biz bir kez Alaaddin beye gittik dna hasar sonucunda da Burak Beyke görüştük kadin dogumcu Secil hanımı cok sevdim cok ilgili ancak surekli tup diye direttikleri icin sogudum
Canım sana kaan hoca ile görüşüp ilaç yazan hangi doktor? Birde dna hasar testi sonucu ne kadar zamanda çıkıyor kızılayda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…