- 4 Şubat 2014
- 1.083
- 1.283
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.301
bir haftada çıkıyor canım biz kızılayda alaaddin hocaya gidiyoruz fena bir doktor değil acele etmeceğiz dedi eşimin sperm sonuçları %57 hasar vardı %48 düştü şimdi trental diye bir ilaçla nac balgam söktürücü kullanıyor iki ay sonra gel dedi veya nac ilacı iki ay sonra kes dedi benim de durumum pek parlak değil yumurta sayım az o yüzden eşimin iyice tedavi olmasını bekliyorum mustafa ulusoyda devam etmeyi düşünüyorum istanbul bahçeci ye kadar gittim ve bize bu sorunla ilgili hiçbirşey söylenmedi sağlıklı insanlara ilaç veremem falan dendi ve tutmadı sonrasında hocayla konuştuğumda eşinin spermleri doğuştan hasarlı deyince tedavinin şekli de değişti bakalım bundan sonra nasıl bir yol izlenecek ama alaaddin beyden memnunuz iyi bir doktorBende konyadayım. Bizde bu ay dna hasar testi yaptırmak istiyoruz. Sonuçlar kaç günde çıkıyor kızılayda?
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. Peki Alaaddin hocanın muayene ücreti ne kadar? Eşimin şuan ileri hızlısı sıfır ve morfolojisi 2, bende de hafif pco var malesef. Bizde bu ay Ali acar da aşılama yaptıracaktık ama 1 ay daha bekleyeyim en azından hasar oranını görelim ona göre aşılama yı deneme durumuna karar vereyim diyorum.bir haftada çıkıyor canım biz kızılayda alaaddin hocaya gidiyoruz fena bir doktor değil acele etmeceğiz dedi eşimin sperm sonuçları %57 hasar vardı %48 düştü şimdi trental diye bir ilaçla nac balgam söktürücü kullanıyor iki ay sonra gel dedi veya nac ilacı iki ay sonra kes dedi benim de durumum pek parlak değil yumurta sayım az o yüzden eşimin iyice tedavi olmasını bekliyorum mustafa ulusoyda devam etmeyi düşünüyorum istanbul bahçeci ye kadar gittim ve bize bu sorunla ilgili hiçbirşey söylenmedi sağlıklı insanlara ilaç veremem falan dendi ve tutmadı sonrasında hocayla konuştuğumda eşinin spermleri doğuştan hasarlı deyince tedavinin şekli de değişti bakalım bundan sonra nasıl bir yol izlenecek ama alaaddin beyden memnunuz iyi bir doktor
canım biz direk tüp bebeğe gittik orada eren bey var embriyolog ücretsiz konuşuluyor hem eşin hem sen muayene oluyorsun ücret ödemeden sonra sperm dna hasarı testi 300 tl ile 250 tl arasında değişiyor dna hasarının yanında ben semen analizi testini de istiyorum ondan sonra onlar alaaddin beyi arayıp bizim hastamızdır diyerek yönlendiriliyor ondan sonra alaaddin beye biz ücret ödemedik o da testlere bakıp ilaç yazıyorÇok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. Peki Alaaddin hocanın muayene ücreti ne kadar? Eşimin şuan ileri hızlısı sıfır ve morfolojisi 2, bende de hafif pco var malesef. Bizde bu ay Ali acar da aşılama yaptıracaktık ama 1 ay daha bekleyeyim en azından hasar oranını görelim ona göre aşılama yı deneme durumuna karar vereyim diyorum.
proxeed eşim üç ay kullandı canım sperm sayısını azaltıyor kanımca çünkü bir önceki testte 40 milyon olan sperm bunda 28 milyon geldi ama hareketlilik artıyor morfoloji olarak pek bir etkisi yok o kısım hiç değişmemiş bizdeKizlar bizde insallah iki ay sonra tup tedavisine baslayacagiz ama ondan once bu hasar testi falan ne varsa yaptirmak istiyoruz.Zaten esim proxeed kullaniyor ama etki oluyor mu hic bilmiyorum. Dna hasarindan baska yaptirmamiz gereken bir test var mi biloyor musunuz?
dediklerini nerde yapiyorlar biz Istanbuldayiz ama daha tedaviye nerde baslayacagimiza karar bile veremedim esimde hic ilgili degil arastirmaz sen bak bul gidelil diyor direktcanım biz direk tüp bebeğe gittik orada eren bey var embriyolog ücretsiz konuşuluyor hem eşin hem sen muayene oluyorsun ücret ödemeden sonra sperm dna hasarı testi 300 tl ile 250 tl arasında değişiyor dna hasarının yanında ben semen analizi testini de istiyorum ondan sonra onlar alaaddin beyi arayıp bizim hastamızdır diyerek yönlendiriliyor ondan sonra alaaddin beye biz ücret ödemedik o da testlere bakıp ilaç yazıyor
canım kusura bakma ayliiin35 arkadaşa yazacaktım yanlışlıkla sana yazmışımCanim bu
dediklerini nerde yapiyorlar biz Istanbuldayiz ama daha tedaviye nerde baslayacagimiza karar bile veremedim esimde hic ilgili degil arastirmaz sen bak bul gidelil diyor direkt
Bizim hareketli sayimiz 7 idi. Simdi ne alemdedir acaba.Acikcasi bende cok etkili oldugunu fusunmuyorum bizim sperm sayimiz iyiydi ama morfoloji dusuktu o da 3 tu en sonproxeed eşim üç ay kullandı canım sperm sayısını azaltıyor kanımca çünkü bir önceki testte 40 milyon olan sperm bunda 28 milyon geldi ama hareketlilik artıyor morfoloji olarak pek bir etkisi yok o kısım hiç değişmemiş bizde
Benimki de öle ben buluyorum o gidio herseyde öle hatta tek senin ki değil cnmCanim bu
dediklerini nerde yapiyorlar biz Istanbuldayiz ama daha tedaviye nerde baslayacagimiza karar bile veremedim esimde hic ilgili degil arastirmaz sen bak bul gidelil diyor direkt
Morfolojiniz nasıl? Dna hasarı düzelince morfoloji de düzelir mi acababir haftada çıkıyor canım biz kızılayda alaaddin hocaya gidiyoruz fena bir doktor değil acele etmeceğiz dedi eşimin sperm sonuçları %57 hasar vardı %48 düştü şimdi trental diye bir ilaçla nac balgam söktürücü kullanıyor iki ay sonra gel dedi veya nac ilacı iki ay sonra kes dedi benim de durumum pek parlak değil yumurta sayım az o yüzden eşimin iyice tedavi olmasını bekliyorum mustafa ulusoyda devam etmeyi düşünüyorum istanbul bahçeci ye kadar gittim ve bize bu sorunla ilgili hiçbirşey söylenmedi sağlıklı insanlara ilaç veremem falan dendi ve tutmadı sonrasında hocayla konuştuğumda eşinin spermleri doğuştan hasarlı deyince tedavinin şekli de değişti bakalım bundan sonra nasıl bir yol izlenecek ama alaaddin beyden memnunuz iyi bir doktor
MaalesefKızlar acaba bu dna hasarı düşünce morfoloji özellikle baş anomalisinde düzelme olur mu?
canım önceki gibi çıktı %2 hala tam düzelme yokMorfolojiniz nasıl? Dna hasarı düzelince morfoloji de düzelir mi acaba
morfoloji maalesef değişen birşey değilmiş, max yüzde 1 2 değişir diyorlar.canım önceki gibi çıktı %2 hala tam düzelme yok
normal sperm %2 sperm sayısı iyi bir de hareket fena değil bakalım tesa ile çip arasında kaldımmorfoloji maalesef değişen birşey değilmiş, max yüzde 1 2 değişir diyorlar.
çocukken geçirdiği ateşli hastalık vs den dolayı olurmuş
tesa spermi olmayanlar için uygulanan bir sistem , bence olan spermden çip yöntemiyle yaptırnormal sperm %2 sperm sayısı iyi bir de hareket fena değil bakalım tesa ile çip arasında kaldım
canım dna hasarı fazla o yüzden sperm kanala girmeden alınırsa hasarsız sperm bulma olasılığı yüksek kafam çok karışıktesa spermi olmayanlar için uygulanan bir sistem , bence olan spermden çip yöntemiyle yaptır
bence emodex kullanın sonra bir dna hasarını ölçtürürn. bizim %47 dna hasarımız vardı, sonra %5 oldu oda hasarsız demekmiş zatencanım dna hasarı fazla o yüzden sperm kanala girmeden alınırsa hasarsız sperm bulma olasılığı yüksek kafam çok karışık
canım ürolog bize trental verdi iki ay kullanacağız nac balgam söktürücü verdi onu da kullanıyoruz sperm dna hasarı düşüyor ama morfoloji yerinde sayıyor bakalım hayırlısıbence emodex kullanın sonra bir dna hasarını ölçtürürn. bizim %47 dna hasarımız vardı, sonra %5 oldu oda hasarsız demekmiş zaten
Emodex i ne kadar kullandi esiniz esimde de %48ciktibence emodex kullanın sonra bir dna hasarını ölçtürürn. bizim %47 dna hasarımız vardı, sonra %5 oldu oda hasarsız demekmiş zaten