-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.261
Böyle olumsuz düşünme lütfen, sıfır spermle hamile kalan var çevremde ve doğal yollaben de hasardan olmamistir diyordum kendime, demekki benim sansim cok cok daha az spermlerin hepsi hareketsiz, morgolojide sifir. Allah hepimize sabir versin
bakalim... su an tek umudum kaan hoca ya da testisden taze sperm alinip tüp bebek yapilmasi. Sen ne zaman başliyorsun tüpe?Böyle olumsuz düşünme lütfen, sıfır spermle hamile kalan var çevremde ve doğal yolla
ben regl ile başlayacağım , geçen ay geciktirici kullandım bakalım düzenim inş çok bozulmamıştır.bakalim... su an tek umudum kaan hoca ya da testisden taze sperm alinip tüp bebek yapilmasi. Sen ne zaman başliyorsun tüpe?
insallah olur canim bu sefer. senin doktorun da iyi bir arkadasimdan da duymuştum tolga hocayiben regl ile başlayacağım , geçen ay geciktirici kullandım bakalım düzenim inş çok bozulmamıştır.
onu her hoca yapıyor testisten sperm alımını, hatta gittiğimiz dr e eşim dedi hocam lütfen testisten alın iyi olsun dedi.
oda saçmalama dedi , spermin var dedi. hatta eşime iğne verdi iğne kullanıyor
İnşallh sonuçta beni mutlu eder , doğru zamandırinsallah olur canim bu sefer. senin doktorun da iyi bir arkadasimdan da duymuştum tolga hocayi
arkadaşlar bende konyadayım bizde dna hasarı ile uğraşıyoruz kızılaya gidiyorum mustafa beye gidiyorum siz neler yaptınızEvet kizilayda gozlemledigim sey tüp tüp tüp sonuc soruyorum adam tup yontemlerini anlatiyor ya o evreye bi gelelim zaten siz anlatmasaniz da biz sorariz bu nedir diye ..Sonucta hepimiz bunları araştırıyoruz. Bizim simdi dna hasari da cikti ama Kaan hocanın hastalari ilacla duzeldigini soyluyor.Morfolojide sorun varsa tek bence cok sanslisiniz .Hiz morfoloji dna hangisine kosacagimizi sasiyoruz.Bir de sadece morfoloji sorunu olup bebek sahibi olan cok uye var burda cok denk geliyorum yazdiklarina ...Yani ümitsiz olmayin
Proxeene kullanan arkadaşlardan henüz çok verim alanı bende göremedim yani kullanıp olanlarında öyle denk geliyor sanırım bizim değerlerimiz düştü resmen anlam veremedik.Kizlar dna hasarindan sonra sonuclari eski dr umuza gösterdik duzelmez demis esim de demis ki hocam esim internetten kaan aydos un hastalarini takip ediyor duzelenler var ..Dr da tamam oyleyse Kaan Hocaya yazayim onerdigi ilaci direk soyleyim demis .Esimin yaninda mesaj atmis cevap geldi Kaan Hoca emodex ve Nac 600 vermis bu nac C vitamini degil mi proxeedi de biraksin demis
Katılıyorum canım sana biz 3 ay kullandık hiç değişmedi. Gerçi şimdi tekrar başladıkProxeene kullanan arkadaşlardan henüz çok verim alanı bende göremedim yani kullanıp olanlarında öyle denk geliyor sanırım bizim değerlerimiz düştü resmen anlam veremedik.
6 ay kullandi esim 0 dan %16ya yukseldi ileri hizProxeene kullanan arkadaşlardan henüz çok verim alanı bende göremedim yani kullanıp olanlarında öyle denk geliyor sanırım bizim değerlerimiz düştü resmen anlam veremedik.
Biz kizilayda yaptirdik dna hasar testini direk tup dediler sonucu kaan hocaya ulaştırdık emodex verdiarkadaşlar bende konyadayım bizde dna hasarı ile uğraşıyoruz kızılaya gidiyorum mustafa beye gidiyorum siz neler yaptınız
Kaan hoca tüpe hemen karşı, hasar düştükten sonra 6 ay deneyin olmAzsa gelin konuşalım demiştiBiz kizilayda yaptirdik dna hasar testini direk tup dediler sonucu kaan hocaya ulaştırdık emodex verdi
Doğru olani bu zaten ama bazılarının derdi sadece paraKaan hoca tüpe hemen karşı, hasar düştükten sonra 6 ay deneyin olmAzsa gelin konuşalım demişti
nac 600 balgam söktürücü ilaç, belki de spermleri sıvılaştirip hareketi sağliyordur.Kizlar dna hasarindan sonra sonuclari eski dr umuza gösterdik duzelmez demis esim de demis ki hocam esim internetten kaan aydos un hastalarini takip ediyor duzelenler var ..Dr da tamam oyleyse Kaan Hocaya yazayim onerdigi ilaci direk soyleyim demis .Esimin yaninda mesaj atmis cevap geldi Kaan Hoca emodex ve Nac 600 vermis bu nac C vitamini degil mi proxeedi de biraksin demis
Ben de alaka kurmaya calisiyorum ama cok anlamadim acaba kaan hocanın hastalarindan kullanan var mi ?nac 600 balgam söktürücü ilaç, belki de spermleri sıvılaştirip hareketi sağliyordur.
ben randevu aldim, henüz görüsmedik. Ama forumda okumuştum, Almanya da bir doktor hareketsizlik için balgam söktücü yazmiş, işe yaramiş. Nac suda cözdürülüp içiliyor, ona da dikkat edin.Ben de alaka kurmaya calisiyorum ama cok anlamadim acaba kaan hocanın hastalarindan kullanan var mi ?
Insallah ise yarar hareket sorunu da var. Evet biliyorum canim kışın cok lazim oluyor neyse ki tadi kötü degilben randevu aldim, henüz görüsmedik. Ama forumda okumuştum, Almanya da bir doktor hareketsizlik için balgam söktücü yazmiş, işe yaramiş. Nac suda cözdürülüp içiliyor, ona da dikkat edin.
Canım Kızılay'daki üroloji doktoru verdi bize konya da olan var mı aranızdaBen de alaka kurmaya calisiyorum ama cok anlamadim acaba kaan hocanın hastalarindan kullanan var mi ?
Hangi dr biz bir kez Alaaddin beye gittik dna hasar sonucunda da Burak Beyke görüştük kadin dogumcu Secil hanımı cok sevdim cok ilgili ancak surekli tup diye direttikleri icin sogudumCanım Kızılay'daki üroloji doktoru verdi bize konya da olan var mı aranızda