- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.041
Canim psikolojik olarak cok yıpratıcı bir süreç ben muayene olurken bile kötü oluyorum.Bir de bayani fizyolojik olarak yaslandiriyor yumurta rezervi falan tabii son care Allah yardimcimiz olsnNormal yolla olur bence bu değerlerle, ama biraz zaman olabilir. İleri hızı sıfır olsa direk tüp dese anlarım. Buarada tüp bebek sürecini gözünüzde çok büyütmeyin valla zor değil. Tek zorluğu sürekli gidip muayene olmanız
Yok canım hiç gebelik olmadı şimdi bıraktık ilacı değeri ölçtürmedik hiç. Zaten işe yarasaydı olurdu herhalde. Şimdi 1 ay sonra tekrardan başlıycaz ilaca eşim çok sıkıldı artık sürekli içmekten bi şeyler yemekten. Morfoloji sıkıntılı olduğu için hareketli falan da artsa çok etkili olmuyor bence. Yani bizim en büyük problem bu morfoloji yüzde 3 olduğu için sıkıntılı. Ve bu morfolojiyi düzeltmek çok zor anladığım kadarıyla. O yüzden bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz artık. 1 senedir uğraşıyoruz. Yaşım 29 oldu. İleri hareketli % 7 daha önce sayı 59 milyondu.Ise yaramadi mi degerleriniz nasil peki baska neler yapıyorsunuz
Aynen canım biZde 3 ay düzenli proxees kullandık yanında ara ara keçiboynuU kürü pekmezi içti ama banamısın demedi. 2 ayrı kurumda yaptırdık testleri sonuçlar belki ondan farklıydı ama inan kullanmadan önceki değerler daha iyidi 3 ay sonraki değerler daha düşük çıktı tabi moralimiz acayip bozuldu. Doktorlar 3 ay daha kullanın dediler ama hiç içimizden gelmedi zaten çok ucuz bi ilaç değil. Bilemedim yani bazısı onu kullanıp 2.ayda hamile kalıyor.belki eşim sigara içiyor ondan etki etmiyodru bu tar ilaçlar kürler vs. Senin eşinde sigara kullanıyor mu ?Valla bu proxeedi 4 aya yakın bizde kullandık. Yanında neler yapmadım ama hiç işe yaramadı galiba
Keten tohumu yagini ilk kez sizden duyuyorum. Erkekler icinmu bu?Kizlar boxeer ve dar pantolon spermlere cok zararliymis ama eslere soz gecirmek biraz zor .Bu morfoloji icin saracoglu soguk pres keten tohumu yagi oneriyor biz kullaniyoruz siz de alabilirsiniz
Saracoglunun morfoloji ile ilgili videosu var ben de cok arastirip buldum tek bir yerde söylüyor. Servis ederken corbasinin uzerine koyun veya salatasina diyor .Ben her gun biraz zeytinyağı kouyuyorum ustune de 1 y.kasigina yakin keten tohumu yagi ekliyorum kokusu biraz agir ama alisti esimKeten tohumu yagini ilk kez sizden duyuyorum. Erkekler icinmu bu?
Teseķurler cvp icinSaracoglunun morfoloji ile ilgili videosu var ben de cok arastirip buldum tek bir yerde söylüyor. Servis ederken corbasinin uzerine koyun veya salatasina diyor .Ben her gun biraz zeytinyağı kouyuyorum ustune de 1 y.kasigina yakin keten tohumu yagi ekliyorum kokusu biraz agir ama alisti esim
Canım önceden daha fazla içiyordu sonra baya azalttı sigarayı haftada 2 3 tane anca içiyordu. Ama hiç işe yaramadı. Morfoloji düşük olduğu için işe yaramıyor bence bizde yani ben öyle düşünüyorumKuzum nasılsın ?askininaskisi bu ara sende duymuşsundur mutlaka eşleemizin giydiği sıkı boxerların sperm kalitesini vs düşürdüğü ile ilgili yazılara bakıyorum. Yani benim eşimde yıllardır onlardan giyiyomuş acaba diyorum oda etkiliyomudur biraz mantıklıda geldi şöyleki sperm üretimi normal vucut sıcaklığında olmuyormuş o yüzdenmişki ürwtimi yapan bölgeleri vucut dışında kısmen Yani bu boxerlarda sıkı olduğu için sıcak tutuyormuş o bölgeyi ve sperm kalitesi düşüyormuş acaba diyorum gerçeklik payı varmıdır??
evet bu dediğinizi bende duymuştum artık sıkı olanlarından kullanmıyoruz eski baba tiplerinden kullanıyoruzKizlar boxeer ve dar pantolon spermlere cok zararliymis ama eslere soz gecirmek biraz zor .Bu morfoloji icin saracoglu soguk pres keten tohumu yagi oneriyor biz kullaniyoruz siz de alabilirsiniz
Evet yapi oldugu icin degistirmek zor ama sayi ve hiz artarsa cok etkilemeyeceği kanaatine vardım. Burda dusuk morfoloji ile hamile kalanlari gordukceevet bu dediğinizi bende duymuştum artık sıkı olanlarından kullanmıyoruz eski baba tiplerinden kullanıyoruzhatta uzun zamandır böyle ama ne fayda morfoloji çok zor düzeliyor galiba anladığım kadarıyla
Bilmiyorum ki belki koy yumurtası satan kucuk esnaflar olabilirBıldırcın yumurtasının doğalını nerden bulabiliriz canım?
Tatlım maşşallah size bu kadar güçlü durabiliyorsunuz. Ama herkes öyle değil maalesef. Elbette herşeyin hayırlısını diliyoruz ama insanız sonuçta. Bazen duygularımıza yenik düşebiliyoruz. Süreç çok yıpratıcı...Bizimde 2 yıla yakın olacak bebeğin olmaması, tüp bebek denedik tutmadı. Ama sizin kadar karamsar değilim, eşimde öyle bebek gördümü gözleri dolmuyor. Bence bukadar kendinizi bırakmayın. Verende Allah vermeyende. Hayırsız evlat verse napacaksınız?
Balım tüp bebek merkezi olduğu için gayet normal böyle karamsar konuşmaları. Kimi doktor hemen tüp diyor kimisi normal yolla olur ama süreç uzayabilir diyor. Allahım en hayırlı tez zamanda sağlıkla nasip etsin. Ama bozma moralini tüp bebek merkezli hastanenin dışında başka bi doktora görünmenizde fayda var balım... Hakkınızda hayırlısı olsun..Kizlar biz dun dr degistirdik bugun sonuc almaya gittik ayni zamanda k doguma da göründüm bende bi sorun yok cok sukur gittigimiz yer ozel bir hastanenin tüp bebek merkeziydi. Ordaki ürolojici oyle karamsar konustu ki yarim saat bana tup bebegi anlattı cok uzuldumbir onceki test sonuçlarımi goren baska uzman normal yoldan bebeginiz olur hizi artirirsak demisti ...Bunlar neden direk oyle dedi bilmiyorum
Canımcımm.. Giremedim çok yoğun geçiyo günler. İyiyim şükür sen nasılsın?Kuzum nasılsın ?askininaskisi bu ara sende duymuşsundur mutlaka eşleemizin giydiği sıkı boxerların sperm kalitesini vs düşürdüğü ile ilgili yazılara bakıyorum. Yani benim eşimde yıllardır onlardan giyiyomuş acaba diyorum oda etkiliyomudur biraz mantıklıda geldi şöyleki sperm üretimi normal vucut sıcaklığında olmuyormuş o yüzdenmişki ürwtimi yapan bölgeleri vucut dışında kısmen Yani bu boxerlarda sıkı olduğu için sıcak tutuyormuş o bölgeyi ve sperm kalitesi düşüyormuş acaba diyorum gerçeklik payı varmıdır??
Insallah Rabbim aratmadan verir hepimize .Bu gittigimiz 4.dr du ve direk tup diyen tek doktor insallah adam akilli bi dr bulcaz olmadi kaan aydosBalım tüp bebek merkezi olduğu için gayet normal böyle karamsar konuşmaları. Kimi doktor hemen tüp diyor kimisi normal yolla olur ama süreç uzayabilir diyor. Allahım en hayırlı tez zamanda sağlıkla nasip etsin. Ama bozma moralini tüp bebek merkezli hastanenin dışında başka bi doktora görünmenizde fayda var balım... Hakkınızda hayırlısı olsun..
Balım tüp bebeğe başlamadan dna hasar testi yaptırmadıysanız muhakkak yaptırın derim..Insallah Rabbim aratmadan verir hepimize .Bu gittigimiz 4.dr du ve direk tup diyen tek doktor insallah adam akilli bi dr bulcaz olmadi kaan aydos