Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
DüZeni tam tersi dediler işte , ondaki sonuçlar çok iidi morfoloji 8di, hız öle . Hrsde tam tersi çıktı morfoloji sıfır. Kaan hoca düzen dio, tolga hoca düzene güvenmiyorum diyor. Beynimiz yandı
Kaan hoca bize de düzen demişti.. Dengeye yaptırmıştık 2 kez de. Ama bize başka bi üroloji uzmanı tanıdığımız tüp bebek merkezlerinde spermiogramı yaptırın onlar daha ayrıntılı daha doğruya yakın inceliyorlar demişti ..
Siz genart da da yaptırmıştınız sanki dimi?

Biz düzen genart ve hrs de yaptırdık:)

Kuzum merhaba nasılsın askininaskisi . Günler geçiyor haftalar geçiyor hala tık yok bende Yani kabullendik artık normal yolla olmaz diyorum tabiki Allah bilir ama her ay her ay gene o bekleyiş başlıyor ve koca bir negatif Eskiden bebek kıyafetlerine bebek odalarına falan bakardım şimdi baktığımda içim acıyor sanki hiç bir zaman ihtiyacım olmıcakmış gibi. Allah ım sen büyüksün

Ahh kuzumm aynen havadanmıdır nedir benim de modum düşük huzursuzum.. Değişik bi ruh hali içerisindeyim. Allahım sabır diyorum bol bol.. Ne bileyim zor bi sınavdayız sonu hayr olsun.
Eşim de benimle aynı duygularda sanırım. Onu bebiş görünce filmlerde reklamlarda gözleri dolu dolu yakalıyorum bu ara ben üzülüyorsam o benden daha üzgün ve sanırım suçlu hissediyor.
Allahım içimize ferahlık ver ya rabbim..
Sen nasılsın?Bayramdan sonra başlıyor musunuz balım?? Ben sanırım Adana 'da başlayacağım tüp bebeğe direk. Hakkımızda hayırlısı. Hem heycanlıyım hem telaşlı...

Amin kuzum aminnn zor bir sınav Allah daha kötüsünü vermesin tabi ama bazen dibe vuruyor insan ister istemez Bizde napalım Eylülün sonuna gün aldık bakalım nasıl bir yol izlicez aşılamamı direk tüpmü artık inan bu ara heyecan bile yok içimde o kadarki artık imkansız geliyor bana çok kızıyorum kendime bu mu sabrın diyorum bu kadar mı güçsüzsün ama elimde değil işte zaman zaman o güç tükeniveriyor. Benim eşimde aynı bu ara önceden çok takmazdı şimdi kürleri yapmamı o hatırlatıyor kıyamam yaa onlar için daha da zor aslında biz bi şekilde ağlayarak sızlayarak atıyoruz belki ama onlar onuda yapamıyor ki biz kadar. Annenler adanaday dı gimi canım o yüzden mi adana ya karar verdin gideceğin yer belli mi senin. Allah ım sen yüzümüzü güldür hayırlısıya şu konuda inşallah inşallah isteyen herkeze

Kızlar merhaba anladığım kadarıyla sizde morfoloji yüzünden tüp bebek deneyeceksiniz. tek sorununuz morfoloji mi ? Bizim hareket sorunumuzda var malesef İlaç falan kullandık ama bi faydasını göremedik ne yazıkki... 1 buçuk senedir bizde uğraşıyoruz. Ama malesef sonuç hep hüsran Hayırlısı olsun üzülmeyin elbet olacak bir gün azolular bile çocuğa kavuşurken biz neden yıpratıyoruz ki kendimizi bu kadar :)

Yani canım bizde morfoloji 4 çıktı sınır diyen oluyo yeterli değil diyen oluyor anlamadım bende harekette bir iyi çıktı bi kötü çıktı oda değişken ama asıl sorun sayı sayıyı bi türlü yükseltemedik maksimum 9 milyon oldu. Bendede hafif pco var adetlerim gecikiyor dönem dönem yani durum baya sıkıntılı tabi mevlam nasip ederse en imkansızı bile olur. Bizimde 1 buçuk yıl olcak. Yani rabbim sağlık sıhhat versin sevdiklerimize can sağlığı versin başta tabi ama dönem dönem böyle iniş çıkış oluyor malesefki şuandada inişteyim kendi adıma

Allahım isyan ettirmeden nasip etsin sağlıkla evlatlarımızı tez zamanda inşallahh..
Bu sabah haberlerde eşimle bi bebeği izledik annesi anlatıyodu bebeğimin hastalığına teşhis konamıyor diye. Boğazına delik açmışlar nefes alması için midesine de öyle ağızdan beslenemiyor. Eşimle dedik ki rabbim vermiyosa bize bunda da bi hayır vardır. Şuan bizim için zamanı değil demekk kuzumm.
Allahım kimseyi evladıyla da evlatsızlığıyla da sınamasın..

Merhaba balım. Aynen morfolojimiz 2 maalesef bizim.. Bende de polikistikover var. Herşeyin hayırlısı elbette ama insanın içindeki evlat hasreti gün be gün büyüyor.
Hareket için havuç kürü diyorlar canımcım denemişsinizdir belki ama söyleyeyim yine de
değerleriniz nasıl peki?
Aslında doğru söylüyosun bebiş için sağlıklı tek bir sperm ve kaliteli tek bir yumurta yetiyor ama anne olma arzusu bizleri paniğe sürüklüyor sanırım

Aminnn kuzumm aminnn aynen bunları bizde konuşuyoruz hep o hastane köşelerinde amansız bir hastalık içinde bekliyor olabilirdik çok şükür rabbbime .

Ya bakmayın kendimizi yıpratıyoruz dediğimize bizde aslında aynı durumdayız. Bizim sayıda problem yok ileri harktli %7 morfolojide 3 çıkmıştı en son Bende sıkıntılıydım rahmimde perde vardı ama 2 kere histereskopi oldum. Benimki geçti şükür ama malesef eşimde ilerleme yok Of valla çok zor ya bazen çok sinirleniyormmm...

Sakin kalmaya çalışmak çok zor zaten balım. İnsanın ruh hali çok değişken oluyor bikere. İnşallah bi an evvel gelir bebeğiniz tatlımm.
Aşılama falan deneyecek misiniz yoksa direk tüp bebek mi başlayacaksoınız?

Canım bilmiyorum valla kararsızım aşılama ile uğraşmak istemiyorum sonuçta onda da alacağız ilaçları tüptede
Ama bizim şansımız tüpte daha fazla galiba... Bu arada bi şey soracağım kızlar rapor almak için illa 3 yıl evlilik şartı kesin mi ? Yani sonuçta aşılama ile de bu şekilde hamile kalmamız çok zor bi de morfoloji problemi varken beklememiz mi gerekiyor rapor için?

Canım 3 yıl evlilik şartı var evet bende öyle biliyorum . Devlette düşünüyosan şartların uygunsa önce 2 aşılama şartıda var bende direk tüp istiyorum şansı daha yüksek diye bakalım herşey Allahtan siz ne zamandır korunmuyorsunuz . Yaşın kaç canım çok ilerlemediyse çok acele etme bence zaten bütün şu moralimizi bozan sabırsızlığımız.

Canım biz 1 buçuk yıllık evliyiz. Daha önce Zeynep Kamildeki üroloji doktoru önce aşılama sonra tüp bebek demişti sonuçlarımıza bakıp o yüzden sordum aslında Yaşım 29 oldu eşimde aynı

Canım biz 1 buçuk yıllık evliyiz. Daha önce Zeynep Kamildeki üroloji doktoru önce aşılama sonra tüp bebek demişti sonuçlarımıza bakıp o yüzden sordum aslında Yaşım 29 oldu eşimde aynı

Bende öyle canım 30 olucam bende aralıkta. 3 sene olucak ekimde eveleneli 1 buçuk sene olucak korunmayı bıraktık ama tık yok . Önümüzdeki ay ilk görüşmeye gidicez sistem biraz yavaş ilerliyormuş bakalım artık. Bende bu şans olduğu sürece diyorum tüp le bile olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…