Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bu sperm dna hasar testi en yakın izmirde imiş. Bunu hiç istemedi bizim doktorumuz başarılı bir tup bebek uzmanı olduğu halde neden istemez. Ve bunu yaptirmasak ne olur cikmazlardayim
Canım hastaneler de yapıyormuş bu testi bi araştır istersen. Hangi şehirdesiz? Biz de eşimin üroloğuna danışıcaz tıp falültesinde yapılıyorsa orada yaptırıcaz. Yoksa özel laboratuvar ya da yüp bebek merkezinde yaptırırz. Eğer hasar varsa gereken tedaviyi gereken süre boyunca uygulayacağız. Bu süreçte doğal yolla kalamazsam öyle tüp bebek düşünüyoruz. Hasarlı spermde tüp bebek denemesi başarısız olabiliyormuş çünkü.

Denizlideyim canım bu özel hastanenin anlaşmalı olduğu yer izmirde imis Gentan diye bi yer 550 tl imiş. Böyle birşey madem gerekli doktor neden istemez ki. Herkes bu doktorun birsey gerekmedikce istemediğini söylüyor. Gerekse isterdi diye düşünüyorum. Kararsız kaldik

Amin canım inşallahh cümlemize versin mis kokulularımızı tez vakitte
Yıkama sonrası hızınız da artmışsa tutma şansınız da artmış demektir balım. İnşallajh bebeğin seninledir. Kaç gün var 14.günün dolmasına ?
Valla benim arkadaşn yıkama sonrası 2 milyon spermle tuttu bebişi inşallah senin de tutar kuzum..

Canım biz Ankara'da 150 tl ye yaptırdık o testi. Bi yanlışlık vardır o başka testtir 550 tl çok..
Devlet hastanelerini ara sor istersen..

Canım biz Ankara'da 150 tl ye yaptırdık o testi. Bi yanlışlık vardır o başka testtir 550 tl çok..
Devlet hastanelerini ara sor istersen..
Bilmiyom valla canım ilk kez böyle bi test duydum. Doktora da çok güveniyorum açıkçası eşim de proxedd plus kullanıyor. Sayısı için değil kalitesi iyilessin diye onu verdi doktor. Bana da yumurta rezervin çok iyi dedi adetimin 14. Gununde 13 yumurta saydı sol yumurtaligimda. Hicbirsey vermedi bana . Bakalım şu histereskopiyi bi olalım da gorcez aşamaları

Sen bilirsin balım. Doktora güven çok önemli. İnşallah pozitif olur tedavin. Rahim şeklini nası farketti doktorun hsg yle mi?

Sen bilirsin balım. Doktora güven çok önemli. İnşallah pozitif olur tedavin. Rahim şeklini nası farketti doktorun hsg yle mi?
Hsg yi normal kadın dogumcuda cektirmistim canım o da söylemişti. Şimdi tup bebek uzmanina başladım tedaviye. O baktı rahim filmi më. Olman lazim tüp bebeğe başlamadan dedi. Tavşan kulağı şeklinde dedi nasıl oluyorsa artık :)

Anladım kuzumm. Demekki normalde rahim üçgen gibbi ya seninki elips gibi falan mı ki.
Histeroskopiyi anestezili mi yapacaklar ? Onu düzeltmek adına mı yapıyorlar rahimin şeklini ?

Anladım kuzumm. Demekki normalde rahim üçgen gibbi ya seninki elips gibi falan mı ki.
Histeroskopiyi anestezili mi yapacaklar ? Onu düzeltmek adına mı yapıyorlar rahimin şeklini ?
Benim ki üstten basık demekki canım . Evet uyutcaklar beni . Rahmi olmasi gereken şekilde traşlayip düzeltecek . Ağustosta da tup baslicak :)

10 gün var teste beklemek zor tabi. Hayırlısı hepimiz için inşallah.

BEn de burdaki arkadaşlar sayesinde bilgilendim açıkcası. Bir çok kişi başarısız tüp bebek denemelerinden sonra yaptırmış bu testi ve hasarlı olduğu için tedavi negatif sonuçlanıyormuş. Hem zaman kaybı hem maddi kayıp moral bozukluğu da cabası. Sanırım tÜp bebek merkezleri işin ticari boyutundalar çok üzücü. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. DOğal yolla olmazsa eğer ilk tedavi denemesinde kucağımıza almayıı nasip etsin bebeğimizi

Amin canım hayırlısı olsun Allah ıstedik ten sonra hepsi oluyo. Diğerleri bahane

Canımm bugün eşim test verdi. Yarın kontrole gidicek çünkü. 6 kutu klomen ve 2 kutu emodeks kullanımı sonrasında toplam ileri hareketli sayısı 5,29 milyondan 12 milyona çıkmış moral oldu biraz. Demekki 3 aylık kullanım sonunda daha da iyi olabilir inşallah. Morfoloji önceki testte %0 dı şimdi %1 . Allahım inşallah daha da iyi etsin hepimizin sonuçlarını

Kuzum çok çok sevindimm aşılama yaptırdığınızda klomen ve emodex i ne kadar süredir kullanıyodunuz ?

Kuzum çok çok sevindimm aşılama yaptırdığınızda klomen ve emodex i ne kadar süredir kullanıyodunuz ?
Daha çok yeniydi işte 1-1,5 aydır falan kullanıyordu. Ama o gün 5 günlük perhizle gitti ve çok stres yapmıştı.sayı da baya bi düşük çıkmıştı. Ümitsiziz biliyosun. Belki de 3-5 ay sonra doğal yoldan olur allah büyük :) neler okuyoruz burda hepimize umut olan.. hayırlısı bakalım

Hepimiz aynı durumdayız ve aynı durumda olduğumuz bi kişinin hamilelik haberi beni çok mutlu ediyor pozitif enerji yükleniyorum resmen. Umudum daha da artıyor İnşallah aşılaman tutar canımcım. Bize de kaan aydos klomen ve promen dedi ama sayıyı çok düşürüyo diye okuyunca kullanmasak mı dedik. Ama kullanacağız yarından itibaren başlayalım diyoruz. Ayy inan çok mutlu oldum haberine balım gebelik haberinle de sevineceğiz inşallahhh...

Siz de başlayın bir an önce. Kaan hoca bu konuda çok iyi. Başta Düşürüyodur belki ama sonra yükseltiyodur. Amin kuzum inşallah. Sırayla birbirimizin gebelik haberini alalım buradan :) bugün rüyamda 3 yıldır görmediğim bir arkadaşımı gördüm 4 yaşında çocuğu varmış diye gördüm ve bugün mesaj attım napıyısun diye , dedi ki bebek büyütüyorum. Çok sevindim ve resmen malum olmuş bana rüyama girdi. Umarım yakında kendimi de rüyamda anne olmuş olarak görürüm ve inşallah gerçek olur. Aminn

İnşallah canım benim inşallahh.. Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı saliha vaya saliha kullarından olacak evlatlar nasip etsin tez vakitte..

Kizlar merhabalar benim esiminde morfolojisi 2 ile 3 arasinda gidip geliyo sayi ve hizda sknti yok ama 1 yildir korunmamamiza ragmen olmuyo bu ay asilamaya basladik ignenin 3.gunundeyim ama ignedenmi bilmiyorm acayip bulanti kusma ve afedersiniz ishal yapti benm durumumda olan varmi yada bu degerlerle hamile kalan varmi yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…