- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun.. İnşallah aşılaman pozitif sonuçlanır.Kizlar merhabalar benim esiminde morfolojisi 2 ile 3 arasinda gidip geliyo sayi ve hizda sknti yok ama 1 yildir korunmamamiza ragmen olmuyo bu ay asilamaya basladik ignenin 3.gunundeyim ama ignedenmi bilmiyorm acayip bulanti kusma ve afedersiniz ishal yapti benm durumumda olan varmi yada bu degerlerle hamile kalan varmi yardimci olursaniz sevinirim
Masallahhh ne guzell rabbim bizlerede nasip etsin kuzum en tez zamanda evet doktorumu aramak en dogrusu...Allahim tez zamanda evlatlarimiza kavustursunCanım öncelikle aşılaman hayırlı olsun.. İnşallah aşılaman pozitif sonuçlanır.
Bunlar yan etkileri olabilir iğnelerin doktorunla görüştün mü?
Burada bi arkadaşımızın da hız ve sayısı iyiydi ama morfolojisi bozuktu tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden gebe kaldı..
Hepimizin şansı var. Rabbimin mucizesi ne zaman gelir bilinmez..
Amin canım benimm. Hayırlısıyla inşallahhh.. Aradın mı doktorunu kuzum??Masallahhh ne guzell rabbim bizlerede nasip etsin kuzum en tez zamanda evet doktorumu aramak en dogrusu...Allahim tez zamanda evlatlarimiza kavustursun
Canım merhaba senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm resmen benim rahmimde tıpkı senin gibiydi. Tavşan kulağı gibi aynı martıya benziyordu. V şeklindeydi. 5 cm e yakın bi perde vardı. Doktor bana kısırlık yapacak cinsten demişti. Yani bebek böyle bi rahme tutanamayabilir demişti. Sonra bende histereskopi oldum iki kere. Ama bu seferde eşimde çıktı sorunlar hareketlilik ve morfoloji, problemi var. Üroloji doktoru önce aşılama sonra tüp bebek dedi. İlaç verdi 3 aydır kullanıyoduk ama bıraktı eşim artık skldı çünkü. Çok zor valla 10 aydır uğraşıyoruz ama olmuyoEngel değilmiş canım ama gebelik olursa düşük riskim ve erken doğum riskim varmış. Histereskopi olacağım bu adet bitisimde.agustos Dada tup yapcaz. Canim bizim baya düşük sperm sayısı 3 milyon. Keçi boynuzu kullandık 3 ay kadar sadece 4 milyon oldu. Morfoloji %1 durum vahim yani. Şimdi proxedd plus verdi eşime en azından tup bebege kadar kalitesi biraz duzelsin diye. Sayı değişmez dedi doktor. Varikosel de yok. Kader kısmet şu histereskopi bi bitsin de bakalim
Sende öyle bebişim valla bugün gün alma kararı aldım eylüle anca vercekler sanırsam ama bir türlü denk getiremedim üni. hastanesi olduğu için çok yoğun inşallah pişman olmam yaaa. Sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun.
Napayım balım şuan ütü yapıyorum sıcakta hiç çekilmiyor vallaSende öyle bebişim valla bugün gün alma kararı aldım eylüle anca vercekler sanırsam ama bir türlü denk getiremedim üni. hastanesi olduğu için çok yoğun inşallah pişman olmam yaaa. Sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun.
Evet olmazmıyım heyecanda var endişede inanki karmakarışığım diğer topikte konuştuğum bir arkadaş vardı oda dosya açtırmıştı adetini bekliyordu hastalanmadı ve hamileNapayım balım şuan ütü yapıyorum sıcakta hiç çekilmiyor valla
Allahım pişman etmesin kuzum inşallah. Heycanlısın dimi? Benim aklıma eylül ekim gelince çok heycanlanıyorum
Ay maşallahh yaaEvet olmazmıyım heyecanda var endişede inanki karmakarışığım diğer topikte konuştuğum bir arkadaş vardı oda dosya açtırmıştı adetini bekliyordu hastalanmadı ve hamileHep hayal ettiğim şey ama beni bulmaz diyorum ne bilim nasıl hayırlıysa öyle gelsin yeterki gelsin minişler.
Kuzum o yöntemlerin inan çok fazla içeriğini bilmiyorum yani dondurma tekniği yapılıyor dedi bana gidip tedavi gören arkadaşlar . Görüşme esnasında sorucam bende artık.Ay maşallahh yaabenim de o mucizedn yana ümidim yok nedense... Nimsim acaba devlette mikrochip yada ımcı yspılıyo mu biliyo musun?
Bende ağustos reglimle GATA ya gideyim diyorum. Orada başlamak istiyorum tedaviye..Doktorla görüşmüş oluruz hiç olmazsa..
Senin aşılamayla mı başlar acaba kuzum?
Bu yöntemler morfolojik problemlerde tutma olasılığını arttırıyomuş o yüzden çok merak ediyorumm..Kuzum o yöntemlerin inan çok fazla içeriğini bilmiyorum yani dondurma tekniği yapılıyor dedi bana gidip tedavi gören arkadaşlar . Görüşme esnasında sorucam bende artık.
Kuzum o bizim kendi karamsarlığımızdan kaynaklanıyorBu yöntemler morfolojik problemlerde tutma olasılığını arttırıyomuş o yüzden çok merak ediyorumm..
Çok heycanlanıyorum yaa acayip. Ama bi yandan da değişik bi his var içimde. Bakalım hayırlara çıksın pozitifi alalım beraber inşallah balım..
Canım merhaba senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm resmen benim rahmimde tıpkı senin gibiydi. Tavşan kulağı gibi aynı martıya benziyordu. V şeklindeydi. 5 cm e yakın bi perde vardı. Doktor bana kısırlık yapacak cinsten demişti. Yani bebek böyle bi rahme tutanamayabilir demişti. Sonra bende histereskopi oldum iki kere. Ama bu seferde eşimde çıktı sorunlar hareketlilik ve morfoloji, problemi var. Üroloji doktoru önce aşılama sonra tüp bebek dedi. İlaç verdi 3 aydır kullanıyoduk ama bıraktı eşim artık skldı çünkü. Çok zor valla 10 aydır uğraşıyoruz ama olmuyo
Canım merhaba senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm resmen benim rahmimde tıpkı senin gibiydi. Tavşan kulağı gibi aynı martıya benziyordu. V şeklindeydi. 5 cm e yakın bi perde vardı. Doktor bana kısırlık yapacak cinsten demişti. Yani bebek böyle bi rahme tutanamayabilir demişti. Sonra bende histereskopi oldum iki kere. Ama bu seferde eşimde çıktı sorunlar hareketlilik ve morfoloji, problemi var. Üroloji doktoru önce aşılama sonra tüp bebek dedi. İlaç verdi 3 aydır kullanıyoduk ama bıraktı eşim artık skldı çünkü. Çok zor valla 10 aydır uğraşıyoruz ama olmuyo
Canım doktor tek seferde alamadı sanırım ya da ikinciyi kontrol amaçlı yaptı. Operatif histereskopi diğerlerine göre biraz daha zor ama sonrasında bi yarım saat 1 saatlik bi ağrının sancının dışında hemen ayağa kalkabiliyorsun sıkıntı etme. Benimki biraz ağır geçmişti o yüzden hastanede kaldım 2 gün. Aslında bir şey olduğundan değil ama doktor önlem amaçlı yatırmıştı. Sen nerde olacaksın ameliyatı ben Zeynep kamilde oldum ve memnun da kaldım. Eşimin değerlerine gelince 59 milyon sayı %7 ileri hareketli morfoloji 3 çıkmıştı. Beklemedeyiz hala eğer 1 2 ay daha olmazsa bende Zeynep Kamilde başlayacağım tedaviyeKaderimiz ayni demekki canım. Eşinin değerleri kaçtı bi de bize direk tüp bebek dediler canim neden 2 defa oldun histereskopi birde nasıl oldu zormu biraz stres oluyorum ben
Amin canım benimm. Hayırlısıyla inşallahhh.. Aradın mı doktorunu kuzum??
Aradimm kuzucum yarin kontrole gidicem ilac yapmaz dedi salgin varmis ondan olabilirmis eger salgindan degilse ilaci kesicekmis bakalim kuzumAmin canım benimm. Hayırlısıyla inşallahhh.. Aradın mı doktorunu kuzum??
Canim ben Denizlideyim özel bi hastanede olacağım. Adetim gelecek bugün yarın. Bitince histereskopi olacağım. Sizin değerler bize göre iyi. Bizim 4 milyon. Morfoloji 1. Bize direk bu yüzden tüp dedilerCanım doktor tek seferde alamadı sanırım ya da ikinciyi kontrol amaçlı yaptı. Operatif histereskopi diğerlerine göre biraz daha zor ama sonrasında bi yarım saat 1 saatlik bi ağrının sancının dışında hemen ayağa kalkabiliyorsun sıkıntı etme. Benimki biraz ağır geçmişti o yüzden hastanede kaldım 2 gün. Aslında bir şey olduğundan değil ama doktor önlem amaçlı yatırmıştı. Sen nerde olacaksın ameliyatı ben Zeynep kamilde oldum ve memnun da kaldım. Eşimin değerlerine gelince 59 milyon sayı %7 ileri hareketli morfoloji 3 çıkmıştı. Beklemedeyiz hala eğer 1 2 ay daha olmazsa bende Zeynep Kamilde başlayacağım tedaviye
Anladım tatlım ama dert etme inşallah olur hayırlısı olsun :)Canim ben Denizlideyim özel bi hastanede olacağım. Adetim gelecek bugün yarın. Bitince histereskopi olacağım. Sizin değerler bize göre iyi. Bizim 4 milyon. Morfoloji 1. Bize direk bu yüzden tüp dediler
İnşallah canım agustos da baslicam sanırım ama o da sonuna denk geliyo adetim. Bayrama denk gelebilirAnladım tatlım ama dert etme inşallah olur hayırlısı olsun :)
İnşallah ilaç yapmamıştır balım. Gerçi ilaçdan da olsa benzer başka bi ilaca devam eder heralde... Güzel haberler al inşallah balım yarınAradimm kuzucum yarin kontrole gidicem ilac yapmaz dedi salgin varmis ondan olabilirmis eger salgindan degilse ilaci kesicekmis bakalim kuzum
Yok kuzum devlet gata. Ama Ankara'da en donanımlı hastanelerden birisi. Gülhane Askeri Tıp Akademisi. Ayynçok heycan yapıyorum yavrucum anlatamam yaa.Kuzum o bizim kendi karamsarlığımızdan kaynaklanıyorNegatifi hep düşünme tarafımız var malesefki. Dur bakalım zaman ne gösterecek. Sende görüşmen de sorarsın kuzum hangi yöntemle diye bunları bilmek tabikide daha çok içine sindiriyo indanın Gata özel miydi? Fiyatlar nasıl acep?