- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 34
-
- Konu Sahibi askininaskisi
canımsın... sen de gel inşallah ardımdan. hissediyorum ve bekliyorum...Kuzum herşeyde bi hayır var bak rahime çizik attırmamışsın iyiki. Yarın ki sonucun 2 katı da çıkarsa süper olur. İnşallah da olucak. Güzel haberlerini bekliyorum balım.
Bugün olduğu gibi hep güzel haberlerle gel buraya inşallah canım benim..
Teşekkür ederim canım çip yöntemi ile şans daha yüksek oluyormuş canım inşallah sorun çıkmazTeşekkürler canım hep derim Allah senden razı olsun diye. Adın gibisin resmen :) Seninle ilgili çok olumlu hislerim var eşimizin değerleri bile birbirine benziyordu. pko için inofolic ve glifor kullanmıştım ben. hem kilo vermiştim hem reglim düzene girmişti. nolur nolmaz diye tüp bebek ilaçlarım buzdolabında. en azından bu haber bana tüp bebekte bile umudumun yüksek olacağını gösterdi sanki.
canım tedavinde başarılar dilerim. ben de pozitif sonucu alsam da morfoloji sıkıntısından dolayı içim rahat değil endişeliyim. ilaçlarım buzdolabında bekliyor :)
Canım hayırlı olsun çok sevindim normal hamile kalmana :)canım ben geçen gün zehirlenmiştim ya. hatta ertesi gün rahime çizik attırma yapacaktık. adetin 19. günüydü o gün nolur nolmaz yine de acilde gebelik testi yaptırdık hcg 1,2 çıktı. ben o kadar alışmıştım ki hcg 0,1 görmeye 1,2 görünce "acaba?" dedim ama abim bu hiçbir şey ifade etmez dedi. neyse yine de içimden bir ses hiç çizik attırmak istemedi. bir de normalde göğüslerim adete 1 hafta kala ağrırdı. bu sefer yumurtlamadan 3 gün sonra ağrımaya başladı. ben de pazar günü yani adete 3 kala ovulasyon testi yaptım. normalde adete yakın ovu testinde 2. çizgi çok geç ve silik çıkardı. kabak gibi ikinci çizgi koyu çıktı. pazar akşamı kızdım kendime saçma şeylerden umutlanıyorum diye. dün sabah yani adete 2 gün kala tekrar ovu yaptım bu sefer daha koyuydu 2. çizgi artık cesaretimi topladım hcg testi de yapayım dedim onda da ikinci çizgi silik ben şok tabi hayatımda hep orası bembeyaz olmuştusonra kan verdik şansımıza 3 saatte çıktı o da 103,8 sonuç. yarın adet günüm tekrar test yaptırcam bakalım... 2 yıldır bekliyorum bu mucizeyi.
Gelişmelerden haberdar ederim canım inşallah olumlu olur size de umut olur :)Aminn canimm aminn dualarimiz seninle hakkinizda hayirlisiyla insallah rabbim size mutlu haberi veriri bu ayy ayy cidden cok heyecanli:))
Dualarımdasiniz.. her ihtimale karşı tup bebek ilaclarim dolabimda. Gozum gibi bakiyorum ben de. Morfoloji dusuklugu var sonucta..Teşekkür ederim canım çip yöntemi ile şans daha yüksek oluyormuş canım inşallah sorun çıkmaz
Ayyy nasill heyecanli okudum canimm anlatamam . Insallah Alllah im devaminida hayirlisiyla getirir. Sakin kotu seyler dusunme Rabbim yeterki ol desin iste zamani geldimi oluveriyor kuzum imkansiz degil asla bicbirsey. Olumsuzluklari bir kenara koy bak rabbimin izniyle melegini kucagina alisrsin insallahhhhmerhaba kızlar. sizlere bir haber vermeye geldim. tedavim için regl olmayı beklerken dün kanda pozitif sonucu aldık. daha coşkulu olmayı bekliyordum ancak insanların söylemleri morfoloji sorunları derken o kadar inandırmıştım ki kendimi doğal yoldan hamile kalamayacağıma... o yüzden bebeği ve kalp atışlarını duymadan 4-5 aylık olmadan inanamayacağım. o çok hayal ettiğim hamilelik takvimini de koymak istemedim bu yüzden. çünkü morfolojik sorunlarda boş gebelik, dış gebelik, kalp atışının durması yani düşük gibi durumlar çok olabiliyormuş. gün yüzü göremedim henüz. kotrolüm yarın hepiniz dualarımdasınız Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve kucağımıza sağlıklı çocuklar versin en önemlisi bu...
Ayyy nasill heyecanli okudum canimm anlatamam . Insallah Alllah im devaminida hayirlisiyla getirir. Sakin kotu seyler dusunme Rabbim yeterki ol desin iste zamani geldimi oluveriyor kuzum imkansiz degil asla bicbirsey. Olumsuzluklari bir kenara koy bak rabbimin izniyle melegini kucagina alisrsin insallahhhh
Insallah kuzum insallahhh Allah sabrimizin mukafatini verir bizede. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin bekleyeninde saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Su hayatta imkansiz diye birsey yok rabbimizin yuce kudreti varken bizler bosa moral bozuyoruz iste . Insan boyle kendi durumuna benzer durumlari duyup boyle mutlu haberler aldimi icini umut kapliyor . Ayy insallah Allahim bizede nasip eder rabbimmm..nims86 kuzumm bu mucize bize de gelir mi ki maşşallah sabahtan beri çok mutluyum. ışık oldun resmen birmucizeolsun canımcım
İnşallah kuzumm inşallahh. İçim kıpır kıpır mutluyum anlamsız bi şekildeInsallah kuzum insallahhh Allah sabrimizin mukafatini verir bizede. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin bekleyeninde saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Su hayatta imkansiz diye birsey yok rabbimizin yuce kudreti varken bizler bosa moral bozuyoruz iste . Insan boyle kendi durumuna benzer durumlari duyup boyle mutlu haberler aldimi icini umut kapliyor . Ayy insallah Allahim bizede nasip eder rabbimmm..
Yap kuzum illaki faydasi oluyor ben bi ara bal tarcin corek otu yaptim hormonlari duzenliyormus o kür 2 3 ay sonra hormon testi yaptirdigimda lh degerim fsh ile esitlenmisti ona baglamistim . Hep hayalini kurdugumuz dogal yolla olsunu insallah bizde yasariz yaaa rabbim nasil hayirliysa o sekilde olmaisni nasip etsin tez vakitte insallah duaya sabretmeye devam edecegiz. Cok sukur umutla bekledigimiz ş gunlerimize..İnşallah kuzumm inşallahh. İçim kıpır kıpır mutluyum anlamsız bi şekilde
Sabır her kapının anahtarı. Bizim meleklerimiz için zaman var daha demekki. Sağlıkla gelsinler tez vakitte inşallah
Arısütü bal polene başladım bu arada. İnofolic de aldım elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım kuzum umutla heycanla...
Dualarımdasiniz.. her ihtimale karşı tup bebek ilaclarim dolabimda. Gozum gibi bakiyorum ben de. Morfoloji dusuklugu var sonucta..
Canimsiniz Allah razi olsun. Hamileler basliklarina giriyorum ama açmıyor siz hep özel kalacaksiniz benim icin. Cok icten üzülüyoruz dua ediyoruz biz birbirimize. Hepimiz aciliyiz yaraliyiz. Cogu kisinin ikinci cocugu veya ilk gebeligi olsa da yeni evli. O yuzden de herkes rahatca dogum tarihi konusuyor. Biz ise gozyasi ile dua ve yakarış ile bekliyoruz bebeklerimizi. Beklemeye oyle alistik ki pozitif sonucu alinca bile sadece bekliyoruz. Temkinli olmayi sabretmeyi ogretti bize hayat.. iyi ki varsiniz M muallimezAyyy nasill heyecanli okudum canimm anlatamam . Insallah Alllah im devaminida hayirlisiyla getirir. Sakin kotu seyler dusunme Rabbim yeterki ol desin iste zamani geldimi oluveriyor kuzum imkansiz degil asla bicbirsey. Olumsuzluklari bir kenara koy bak rabbimin izniyle melegini kucagina alisrsin insallahhhh
İnşallah kuzumm inşallahh. İçim kıpır kıpır mutluyum anlamsız bi şekilde
Sabır her kapının anahtarı. Bizim meleklerimiz için zaman var daha demekki. Sağlıkla gelsinler tez vakitte inşallah
Arısütü bal polene başladım bu arada. İnofolic de aldım elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım kuzum umutla heycanla...
Canlarim ben benim canimi yakanlari hic unutmadım. İnsallah hep birlikte hamile kalirsak ben eminim ki biz digerleri gbi olmucaz. 1 yıldır neler yasadigimi icimde bir Allah bilir. Allah'ım sizlerden razı olsun kader arkadaşlarimInsallah kuzum insallahhh Allah sabrimizin mukafatini verir bizede. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin bekleyeninde saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Su hayatta imkansiz diye birsey yok rabbimizin yuce kudreti varken bizler bosa moral bozuyoruz iste . Insan boyle kendi durumuna benzer durumlari duyup boyle mutlu haberler aldimi icini umut kapliyor . Ayy insallah Allahim bizede nasip eder rabbimmm..
Degerim katlanmis canim cuma test yapicaz tekrar. Etrafimda dusuk yapan bos gebelik yaşayanlar oldu. Bir de morfoloji sorununu düşününce bana 3 ay dolmadam huzur yok. Eskiden isim hayal ederdim zihnimde o bile kalmadi varsa yoksa deger kac oldu bebek var mi diye düşünüyorumCanımcımmbirmucizeolsun sen de iyiki varsın. Umut oldun bizlere. İnşallah bebişinin kesesini görceksin sonra pıt pıtlarnı duycaksın sonra da güzelce gelişicek bebeişini kucağına alıcaksın vakti gelince. Dualarımdasın kuzum.
Bugün doktora gidecektin sanırım ne yaptın??
Canım etrafında olan bitenleri hiç düşünme olumlu düşün bebeğini üzme doğunca poposuna vur bizim için sen nerelerdeydin bakalım de:)Degerim katlanmis canim cuma test yapicaz tekrar. Etrafimda dusuk yapan bos gebelik yaşayanlar oldu. Bir de morfoloji sorununu düşününce bana 3 ay dolmadam huzur yok. Eskiden isim hayal ederdim zihnimde o bile kalmadi varsa yoksa deger kac oldu bebek var mi diye düşünüyorum
Maşşallah balımm. Bikaç zaman o içindeki negatifler devam eder ama onu atlatmak içinde elini göbüşünde gezdir" ya musavvir " oku. Sayısı zamanı önemli değil.. Allahın izniyle kalp atışlarını da duydn mu için biraz olsun hafifler..Degerim katlanmis canim cuma test yapicaz tekrar. Etrafimda dusuk yapan bos gebelik yaşayanlar oldu. Bir de morfoloji sorununu düşününce bana 3 ay dolmadam huzur yok. Eskiden isim hayal ederdim zihnimde o bile kalmadi varsa yoksa deger kac oldu bebek var mi diye düşünüyorum
Allah razı olsun ben bazen buradaki hamilelik takvimlerine çok hasetlenirdim. hamilelerin mesajlarını okurdum ben de bir gün o başlıklara yazabilecek miyim diye. o yüzden kendim aynı şeyleriyapmak istemiyom. hem hiçbir şey kesin değil kaldı ki olsa bile son zamanlardaki ruh halimi düşünüyorum da Allah'ım hem kendini tanıyamıyorsun hem kendinden nefret ediyorsun hamilelere duyduğun kıskançlığın vicdan azabı.. Allah'ım affetsin ama gene olsa gene öyle olurum. yaşadıklarımı unutamam. Rabbim bir güzel sınadı bizi inşallah daha zor sınavlarımız olmaz kuzum olsa da gelene razıyız.. iyi insanlar sınanıyor bu hayatta ben inanıyorum Allah'ım senin de mükafatını verecek inşallahMaşşallah balımm. Bikaç zaman o içindeki negatifler devam eder ama onu atlatmak içinde elini göbüşünde gezdir" ya musavvir " oku. Sayısı zamanı önemli değil.. Allahın izniyle kalp atışlarını da duydn mu için biraz olsun hafifler..
İnan verdiğin güzel haber sayesinde pozitif uyandım bugün Allahım sağlıkla daim rtsin hamişliğini. Bizi de unutma haberdar et gelişmelerden güzel haberlerden güzel ANNE
Kuzum kıyamam ben sana yaa taze hamileliğinin heyecanını bile yaşayamıyosun yani bizde olsak farklı olmazdık sanırsam. Lütfen şu negatif düşünceleri at artık bak biz kendimizi negatife o kadar alıştırmışız ki oysa Allah ın kudreti var işte herşeyin üstünde bir kudret neden olmasınki nasipte varsa oluyor işte. Allah ın izniyle şu süreci gönül rahatlığıyla geçirirsin inşallah dua etmeye devamm ...Allah razı olsun ben bazen buradaki hamilelik takvimlerine çok hasetlenirdim. hamilelerin mesajlarını okurdum ben de bir gün o başlıklara yazabilecek miyim diye. o yüzden kendim aynı şeyleriyapmak istemiyom. hem hiçbir şey kesin değil kaldı ki olsa bile son zamanlardaki ruh halimi düşünüyorum da Allah'ım hem kendini tanıyamıyorsun hem kendinden nefret ediyorsun hamilelere duyduğun kıskançlığın vicdan azabı.. Allah'ım affetsin ama gene olsa gene öyle olurum. yaşadıklarımı unutamam. Rabbim bir güzel sınadı bizi inşallah daha zor sınavlarımız olmaz kuzum olsa da gelene razıyız.. iyi insanlar sınanıyor bu hayatta ben inanıyorum Allah'ım senin de mükafatını verecek inşallah
Maşşallah balımm. Bikaç zaman o içindeki negatifler devam eder ama onu atlatmak içinde elini göbüşünde gezdir" ya musavvir " oku. Sayısı zamanı önemli değil.. Allahın izniyle kalp atışlarını da duydn mu için biraz olsun hafifler..
İnan verdiğin güzel haber sayesinde pozitif uyandım bugün Allahım sağlıkla daim rtsin hamişliğini. Bizi de unutma haberdar et gelişmelerden güzel haberlerden güzel ANNE