Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Heycanlısın dimi kuzumm? Ben bile heycanlıyım senin adına Hadi topiğimizin ilk pozitif haberi senden gelsin inşallahh sonra pozitifleri sıralayalım bizler de Allahın izniyle inşallah..
Canım ben de tüp bebeğe başladım .Bugün 3.iğne mi vurcam beklemekten sıkıldım umarım olumlu sonuç alırız çok istiyorum artık Rabbim inşallah nasip eder .

Canım ben de tüp bebeğe başladım .Bugün 3.iğne mi vurcam beklemekten sıkıldım umarım olumlu sonuç alırız çok istiyorum artık Rabbim inşallah nasip eder .
Ay balım Allahım inşallah buradan pozitif hamileyim yazdığın günleri nasip eder tedavinin sonunda.. Sen de aklımdaydın. Dna hasarı var mıydı sizde kuzum sanırım morfolojiniz de 0 dı..?? Nerede başladın tedavine hangi tüp bebek yöntemi uygulanıyor??
Çok heycanlısın değil mi.. Pozitif ol hep olur mu kuzum. İnşallah gelecek meleğin.. Bizlere de ışık olacaksın..

Kuzum bizim morfoloji 1 ve 2 arasında değişiyordu. Her ay hüsran yaşamak yordu beni tabi tüp bebeğin de garantisi yok ama en azından tedbir alıp Tevekkülü Allaha bırakmak istedim .Çip yöntemi ile tüp bebek denicem canım Adanada Ankada tüp bebek merkezinde başladım .Bakalım neler bekliyor bizi.

Dna hasarı na baktırmadık canım bundan 3 ay önceki sperm testinde toplam sperm 78 milyon ml deki sperm 36 milyon ileri hareket yüzde 35 morfoloji 1 çıkmıştı .Bu arada ben de de miyom var 4 buçuk cm rahmin dışına doğru doktor tedaviye engel olacak yerde değil dedi .Rahme baskı yapmıyor dışına doğru büyüyor dedi .

Çarşamba kontrolüm var yumurta durumuna göre ilacın dozu değişecek tahmini 1 hafta sonra yumurta toplanır yumurta toplama sonrası döllenme ye göre transfer olur canım.Doktorum toplam 15 gün sonra transfer olur her şey yolunda giderse dedi tabi en geç .Heyecan var canım birden karar verdim çünkü eylül de yapacaktım ama kısmet bu işler

Aaa ben de Adana'lıyım kuzumm Adana da ailemin yanında mı tedaviye başlasam yoksa Ankara'da mı kalsam bilemiyorum bu arada
İnşallah gelcek bebeğin balım. Çip yöntem morfoloji problemde en yeni ve başarı oranı en yüksek yöntemmiş. Çip yaptırdığınızı duyunca daha da sevindim
Taze transfer yapılacak o zaman sana. Dondurmadan.
Hatırlıyorum eylül gibi başlayacağınızı bizde eylül ekim gibi düşünüyoduk konuşmuştuk. nims86 , sen, ben aynı dönem düşünüyorduk. Hadi bakalım hatırlısıyla sen kıdemli anne olursun ekime kadar bizlere yol gösterirsin inşallah canımcım

Canım özelden yazdım Sana inşallah umut olurum sizlere pozitif olursa :)

merhaba kızlar. sizlere bir haber vermeye geldim. tedavim için regl olmayı beklerken dün kanda pozitif sonucu aldık. daha coşkulu olmayı bekliyordum ancak insanların söylemleri morfoloji sorunları derken o kadar inandırmıştım ki kendimi doğal yoldan hamile kalamayacağıma... o yüzden bebeği ve kalp atışlarını duymadan 4-5 aylık olmadan inanamayacağım. o çok hayal ettiğim hamilelik takvimini de koymak istemedim bu yüzden. çünkü morfolojik sorunlarda boş gebelik, dış gebelik, kalp atışının durması yani düşük gibi durumlar çok olabiliyormuş. gün yüzü göremedim henüz. kotrolüm yarın hepiniz dualarımdasınız Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve kucağımıza sağlıklı çocuklar versin en önemlisi bu...

Balımmm süper bi haber buuuu... Mucizen seninlee. Daha ne olsun. Onca zorluğa rağmen geldiyse sana korkma bundan sonra. Duyma o kötü söylemleri. Görmesin gözün kötü mesajları paylaşımları. Herşey güzel olacak. Rabbim sana sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. İnşallah srninle başlasın mucizelerimizin gelişii pozitif başlangıçlar canımcımm.
Hadi kuzucum silkelen kendine gel ve coşkuyla karşıla bebeğini. O ne zorluklarla savaşıp tutundu sana tebrik et onu

Teşekkürler canım hep derim Allah senden razı olsun diye. Adın gibisin resmen :) Seninle ilgili çok olumlu hislerim var eşimizin değerleri bile birbirine benziyordu. pko için inofolic ve glifor kullanmıştım ben. hem kilo vermiştim hem reglim düzene girmişti. nolur nolmaz diye tüp bebek ilaçlarım buzdolabında. en azından bu haber bana tüp bebekte bile umudumun yüksek olacağını gösterdi sanki.
Canım özelden yazdım Sana inşallah umut olurum sizlere pozitif olursa :)
canım tedavinde başarılar dilerim. ben de pozitif sonucu alsam da morfoloji sıkıntısından dolayı içim rahat değil endişeliyim. ilaçlarım buzdolabında bekliyor :)

Allah razı olsun balım Ay çok heycanlandım kuzucum inan umut oldun bana şuan. Dediğin gibi eşlerimizin değerleri ve pco oluşumuz bile benziyordu. Glukofen kullanıyorum bende. Gliforu nası kullandın? Bide inofolic şase mi kullanıyorsun kuzum?
Tüp bebek ilaçlatına ilişmesin hiç gözlerin. Yokmuş gibi Bebişin seninle maşşallah canımcım. Önce keseyi sonra pıt pıtları duyucaksın inşallah inanıyorum
Sen topiğimizin doğalla yolla hemde ilk hamişisin kıdemli annemizz bize ışık ol yol göster
Belirtin var mıydı peki? Bide kan değerin kaç çıktı?

Ben 6 yıldır günde iki tane 850 mg glifor kullanıyorum canım. Abim gebe kalana kadar kullanacaksın demişti. İnofoliği geçtiğimiz aralık ve ocak ayında kullanmıştım. Kilo verince pko yerine multikistik overa dönüşmüştü benimki o yüzden sadece glifor yeterli olur dediler. Ne bileyim canım ya tüm testlerimizi yaptırmıştık hatta pıhtılaşma da çıktı ben de. Genetik testlerimizi de aceleye getirmeye çalışıyordu doktor tedaviye başlayacağız diye. Tüm testlerim ilaçlarımla hazır ve nazırdım. Hem mucize diyorum hem de acayip endişeliyim. Bana burada sen doğal yoldan hamile kalamazsın diyen arkadaş aklıma geliyor. Ama dış gebelik, boş gebelik, düşük vs olursa diye hiçbir şey deyip sevinemiyorum. Abim de onların morfoloji ile ilgisi yok diyor ama gel de anlat öyle bir inandırmışım ki kendimi :/ anomaliler vs çıkmıyor aklımdan

Morfoloji değildi kromozomal problemlerde oluyormuş o anomaliler kuzum. Sen o arkadaşın olduğu sayfaya da yaz kalp atışlatını duyduğunda
Gerçekten negatifleri defet aklından negatif Allah korusun negatifi çağırır. Güzel düşün herşey güzel olsun.. Olacak evvelallah. Senin kalbin temiz arkadaşım Allah o güzel kalbine göre versin .
Bi belirtin var mıydı da kan vermiştin kuzum dün?

Tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin hepimize umut oldun bence morfolojiyi hic takma çünkü bozuk sperm zaten dolleyemez pozitif düşün güzel seyler olsun melegin seninle masallah

canım ben geçen gün zehirlenmiştim ya. hatta ertesi gün rahime çizik attırma yapacaktık. adetin 19. günüydü o gün nolur nolmaz yine de acilde gebelik testi yaptırdık hcg 1,2 çıktı. ben o kadar alışmıştım ki hcg 0,1 görmeye 1,2 görünce "acaba?" dedim ama abim bu hiçbir şey ifade etmez dedi. neyse yine de içimden bir ses hiç çizik attırmak istemedi. bir de normalde göğüslerim adete 1 hafta kala ağrırdı. bu sefer yumurtlamadan 3 gün sonra ağrımaya başladı. ben de pazar günü yani adete 3 kala ovulasyon testi yaptım. normalde adete yakın ovu testinde 2. çizgi çok geç ve silik çıkardı. kabak gibi ikinci çizgi koyu çıktı. pazar akşamı kızdım kendime saçma şeylerden umutlanıyorum diye. dün sabah yani adete 2 gün kala tekrar ovu yaptım bu sefer daha koyuydu 2. çizgi artık cesaretimi topladım hcg testi de yapayım dedim onda da ikinci çizgi silik ben şok tabi hayatımda hep orası bembeyaz olmuştu sonra kan verdik şansımıza 3 saatte çıktı o da 103,8 sonuç. yarın adet günüm tekrar test yaptırcam bakalım... 2 yıldır bekliyorum bu mucizeyi.

Tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin hepimize umut oldun bence morfolojiyi hic takma çünkü bozuk sperm zaten dolleyemez pozitif düşün güzel seyler olsun melegin seninle masallah
Allah razı olsun. baş anomalisi olunca korkuyor insan. bir de öyle zor günler yşadık ki hala inanamıyoruz.

Kuzum herşeyde bi hayır var bak rahime çizik attırmamışsın iyiki. Yarın ki sonucun 2 katı da çıkarsa süper olur. İnşallah da olucak. Güzel haberlerini bekliyorum balım.
Bugün olduğu gibi hep güzel haberlerle gel buraya inşallah canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…